Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ladoun

urcitě dvě a jinak ti funguje? po kazdym vypnutí klíčku ho musíš znovu zapnout

urcite jedna, mel jsem to rozdelane a vim co je uvnitr a co rikam, takze sviti jen jedna, druhe okynko je prijimaci dioda. To ze se senzor deste musi po nastartovani znovu aktivovat je normalni funkce

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: ladoun

urcitě dvě a jinak ti funguje? po kazdym vypnutí klíčku ho musíš znovu zapnout

urcite jedna, mel jsem to rozdelane a vim co je uvnitr a co rikam, takze sviti jen jedna, druhe okynko je prijimaci dioda. To ze se senzor deste musi po nastartovani znovu aktivovat je normalni funkce

Souhlas s Ferrym ;)

Odesláno

No je zajímavý že já to musím někdy znovu zapnout ale fakt někdy i po nastartování to fachčí samo. Zatím jsem nepřišel na to co to ovlivňuje ale laboruju to.Když to fachá i po znovunastartování tak se po zapnutí klíčku objeví na display že automatika je zapnutá.Takže je to asi divný ne?

Odesláno

Svítí jen jedna jak psal Ferry. Nejde přímo o nastartování, ale úplný vypnutí klíčku. Pokud jen chcípnu motor a klíček nechám v poloze ACC a znovu nastartuju senzor stále běží.

Odesláno
Původně zaslal: Freedom

No je zajímavý že já to musím někdy znovu zapnout ale fakt někdy i po nastartování to fachčí samo. Zatím jsem nepřišel na to co to ovlivňuje ale laboruju to.Když to fachá i po znovunastartování tak se po zapnutí klíčku objeví na display že automatika je zapnutá.Takže je to asi divný ne?

Ja to samé, už mám MUX = 2003 a musím dávať pozor v umyvárke, keď vo vnútri niekto ostáva a je zapnutý klúčik. Raz narýchlo zo vypínala žena. A niekedy keď začína pršať niekedy zapne a niekedy nie. Robí si to z nás :D Keď to pokračuje v činnosti, po naštartovaní, tak to na PP nenapíše nič.

Odesláno

nekdy mi prijde ze si ty sterace stejne delaj co chtej ale mam za to ze jen tehdy kdyz packu necham v poloze aktivniho senzoru, zastavim, zhasnu engine, vytahnu klice a po opetovnem zasunuti klicu a nastartovani ... jakmile ty sterace nasledne zcela vypnu a znovu pustim je to OK, zitra se schvalne podivam co vsechno tam sviti a dam vedet :cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jasně, že dá. Napravo od volantu je taková páčka a tou ho vypneš :mrk A zapneš ho, až když začne pršet víc:aut

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Jasně, že dá. Napravo od volantu je taková páčka a tou ho vypneš :mrk A zapneš ho, až když začne pršet víc:aut

:D:D:Dno to je mě jasný ale nejde to nějak poštelovat v tom senzoru???:myslim
Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

Původně zaslal: MJSytic

:D:D:Dno to je mě jasný ale nejde to nějak poštelovat v tom senzoru???:myslim

u noveho modelu 406 by nektere jednotky BSI mely umet dve nastaveni citlivosti, to je ale potreba pripojit na diagnostiku a podivat se, zda je ta polozka aktivni a da se pak nastavit bud na vysokou citlivost a nebo na nizsi

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Jojo,šel jsem se schválně podívat a svíti to jen na pravé straně.Skusil jsem kapku vody na str. co svítí,a nic. A pak na str. co nesvítí a stěrače se rozběhly. :) Taky jsem si myslel že mají svítit obě dvě strany. :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...