Chosé Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Ctěl bych se zeptat jestli na deštovém senzoru mají svítit dvě diody nebo jen jedna.Dík Mám 406ku 1.8 16V r.v.1996 Citovat
ladoun Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 urcitě dvě a jinak ti funguje? po kazdym vypnutí klíčku ho musíš znovu zapnout Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: ladoun urcitě dvě a jinak ti funguje? po kazdym vypnutí klíčku ho musíš znovu zapnout urcite jedna, mel jsem to rozdelane a vim co je uvnitr a co rikam, takze sviti jen jedna, druhe okynko je prijimaci dioda. To ze se senzor deste musi po nastartovani znovu aktivovat je normalni funkce Citovat
MJSytic Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: ladoun urcitě dvě a jinak ti funguje? po kazdym vypnutí klíčku ho musíš znovu zapnout urcite jedna, mel jsem to rozdelane a vim co je uvnitr a co rikam, takze sviti jen jedna, druhe okynko je prijimaci dioda. To ze se senzor deste musi po nastartovani znovu aktivovat je normalni funkce Souhlas s Ferrym Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: ladoun tak to nevim mě svítí obě to se ti jen zda jak se to odrazi od skla Citovat
Freedom Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 No je zajímavý že já to musím někdy znovu zapnout ale fakt někdy i po nastartování to fachčí samo. Zatím jsem nepřišel na to co to ovlivňuje ale laboruju to.Když to fachá i po znovunastartování tak se po zapnutí klíčku objeví na display že automatika je zapnutá.Takže je to asi divný ne? Citovat
Chosé Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Dík to zapínání mi nevadí stěrače se používají jen když prší jinak to funguje dobře ještě jednou dík Citovat
MatrixChose Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Svítí jen jedna jak psal Ferry. Nejde přímo o nastartování, ale úplný vypnutí klíčku. Pokud jen chcípnu motor a klíček nechám v poloze ACC a znovu nastartuju senzor stále běží. Citovat
igor.sk Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: Freedom No je zajímavý že já to musím někdy znovu zapnout ale fakt někdy i po nastartování to fachčí samo. Zatím jsem nepřišel na to co to ovlivňuje ale laboruju to.Když to fachá i po znovunastartování tak se po zapnutí klíčku objeví na display že automatika je zapnutá.Takže je to asi divný ne? Ja to samé, už mám MUX = 2003 a musím dávať pozor v umyvárke, keď vo vnútri niekto ostáva a je zapnutý klúčik. Raz narýchlo zo vypínala žena. A niekedy keď začína pršať niekedy zapne a niekedy nie. Robí si to z nás Keď to pokračuje v činnosti, po naštartovaní, tak to na PP nenapíše nič. Citovat
bure Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 nekdy mi prijde ze si ty sterace stejne delaj co chtej ale mam za to ze jen tehdy kdyz packu necham v poloze aktivniho senzoru, zastavim, zhasnu engine, vytahnu klice a po opetovnem zasunuti klicu a nastartovani ... jakmile ty sterace nasledne zcela vypnu a znovu pustim je to OK, zitra se schvalne podivam co vsechno tam sviti a dam vedet Citovat
zzipCZ Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 no mám takovej dotaz dá se ten senzor nějak poštelovat protože mě to stírá už při třech kapkách na okně Citovat
MJSytic Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Jasně, že dá. Napravo od volantu je taková páčka a tou ho vypneš A zapneš ho, až když začne pršet víc:aut Citovat
zzipCZ Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: MJSytic Jasně, že dá. Napravo od volantu je taková páčka a tou ho vypneš A zapneš ho, až když začne pršet víc:aut :D:Dno to je mě jasný ale nejde to nějak poštelovat v tom senzoru??? Citovat
Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: zzipCZ Původně zaslal: MJSytic Jasně, že dá. Napravo od volantu je taková páčka a tou ho vypneš A zapneš ho, až když začne pršet víc:aut :D:Dno to je mě jasný ale nejde to nějak poštelovat v tom senzoru??? u noveho modelu 406 by nektere jednotky BSI mely umet dve nastaveni citlivosti, to je ale potreba pripojit na diagnostiku a podivat se, zda je ta polozka aktivni a da se pak nastavit bud na vysokou citlivost a nebo na nizsi Citovat
ladosak Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Jojo,šel jsem se schválně podívat a svíti to jen na pravé straně.Skusil jsem kapku vody na str. co svítí,a nic. A pak na str. co nesvítí a stěrače se rozběhly. Taky jsem si myslel že mají svítit obě dvě strany. :D Citovat
AnotherOne Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Myslím, že po pol roku to už vie:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.