barenst Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Proc se vsichni boji FAP a nejakych jinych naprav , pred par lety takhle kazdy odsuzoval 406 za zadni napravu. Jizdni vlastnosti 406 a 407 se nedaji srovnat , bezpecnost take ne . Kufr 406 sedan a 407 sedan se srovnat da a 407 by i vyhrala , 407 SW neni kombi ale neco jako vetsi hatchback, ale vleze se tam toho docela hodne (az me to samotneho prekvapilo kdyz jsme do toho nalozil vse co vozim v C5 kombi) Interier v 407 je velice moderni , ale mista u SW nad hlavou vzadu je oprevdu malo, muze za to clona streniho okna ,ktera je vepredu diky zadnich dveri zasahujicich hoodne do strechy . FAP je stejny strasak jako byl kdysi katalizator u benzinu , nekomu vydrzi dele jinemu se pokazi hned jak to koupi . HDi je sice narocnejsi na udrzbu ,ale benzin taky neni bezporuch , co takove rampy co odchazi po par tisicich , skrtici klapky , a ty nove motory s primym vstrikem, dalsi vec ktera se bude kazit . Citovat
Garfield Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 Tak vám díky za rady a názory, přesně tohle všechno jsem potřeboval, něco jsem věděl, něco je dobré že jste mi poradili nebo připomněli. Pokud bych tedy upřímně měl vybírat, kdo mi asi nejvíc poradil, tak vítězí Rebik - to je fakt dobrej nápad. Když už předváděčku, tak z PČR se zárukou než z AAA dovoz bez záruky. A peníz zhruba stejný. Jo jo jo jo. Tak díky všem a já na tom jdu dělat! Citovat
Rebik Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Chtěj Marka Jareše, telefon ti kdyžtak pošlu SMS. Citovat
Garfield Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Rebik Chtěj Marka Jareše, telefon ti kdyžtak pošlu SMS. Čéče, a myslíš, že Marek Jareš bude umět nabídnout něco jiného, než je na oficiálních webovkách Peugeotu ČR \"předváděcí vozy ke koupi\"? Díval jsem se tam na ty 407-my a nějak mi levnější než to z AAA nepřipadaly, spíš právě naopak... Myslíš, že hoši mívají čas od času něco \"pod rukou\", co není na webovkách? Citovat
Medvěd Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Jednak mají cenový prostor na jednání, možná i něco pod rukou a že to bude zásadně levnější bych nečekal, spíš to má úroveň a nižší rizika. Vepsal Řebík [upravil dne 15/4/2008 Medvěd] Citovat
ajven Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 ja mam teraz kontnakt na Belgicanov, kde som sa zaregistroval pred cca 5 rokmi a teraz tam zacala robit jedna Ceska, tak ta mi volala, ze ci si nechcem vybrat nejake auto. Tak som jej vysvetlil,ze auta nevozim, ale som zaregistrovany len kvoli tomu, aby som videl ceny. Pripajam link na 407 03/2005 ale ma najazdenych cez 140 000km. Za to cena 9700 eur je fakt slusna. http://www.carconnex.be/en/page.php?page=19137 Ak si chcete pozriet ceny tak sa musite zaregistrovat. P.S. Ak hladate konkretne nejaky model, tak oni vam zozenu, lebo maju svojich partnerov po celom Belgicku. Bratovi tak zhanaju novu Octavku. Uz mu dve 2005/06 ponukli za cenu 11 000eur :o Citovat
ajven Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 aby som nezabudol, na tejto stranke vam ukaze vsetky tukance, aby ste sa neprehnali, nefotia to ako Nemci len na OKO! Citovat
Garfield Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 No jo, za tříletou 407 čtvrt Kč-melounu, to jde... Jen je mi trochu záhadou, proč píšou při registraci, že registrovat se můžou jen autedealeři. Proto ti taky volala. Když už jsi regnutý, koukl by ses mi prosím taky na tu C-4 a na ty dvě C-5? No a vlastně, jak to je dál, kolik peněz k tomu musíš počítat, když to chceš dotáhnout? Za 407 dáš 9.700 éček Belgánovi, a pak - clo vlastně už není, DPH snad taky ne když je to tříletá ojetina, ale nějaké to převozní povinné ručení, tady technická prohlídka... Nevíš? Citovat
vix Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Garfielde, nevím, jestli ti to už Marlin stihl poradit, ale : \" Kup Baworáka!\" To bude záměna za 306, nebo chceš snad 205 poslat do automobilého nebe ? Citovat
Garfield Odesláno 16. duben 2008 Autor Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: vix Garfielde, nevím, jestli ti to už Marlin stihl poradit, ale : \" Kup Baworáka!\" To bude záměna za 306, nebo chceš snad 205 poslat do automobilého nebe ? Ne, 306 ani 205 z domu nedám. Ano, vím, že BMW sekce Peugeot Clubu se nebezpečně rozrůstá. Ale co bych asi tak se zadohrabem s motorem vpředu dělal, když v zimě jezdím Liberec-Krkonoše-Šumava? Dyk to nejni auto na sníh a led. [upravil dne 16/4/08 Garfield] Citovat
Jamesz Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Já mám dovezenou 407 z F přímo Peugotem (Auto Došek Mělník) před rokem a tam říkaly, že je z F vozí jen oni a právě AAAčka. Takže vidím, že jsi z Prahy tak do mělníka to máš kousek...tak se poptej tam, pokud to nechceš z AAA. Sice jsem na ni měsíc čekal, ale dovezli přesně co jsem chtěl... S tím servise (zárukou), by pak problém být neměl, nemá náhodou Peugeot evropskou záruku 2 roky nebo 100 000? [upravil dne 17/4/08 Jamesz] Citovat
Laďa Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: ajven ja mam teraz kontnakt na Belgicanov, kde som sa zaregistroval pred cca 5 rokmi a teraz tam zacala robit jedna Ceska, tak ta mi volala, ze ci si nechcem vybrat nejake auto. Tak som jej vysvetlil,ze auta nevozim, ale som zaregistrovany len kvoli tomu, aby som videl ceny. Pripajam link na 407 03/2005 ale ma najazdenych cez 140 000km. Za to cena 9700 eur je fakt slusna. http://www.carconnex.be/en/page.php?page=19137 Ak si chcete pozriet ceny tak sa musite zaregistrovat. P.S. Ak hladate konkretne nejaky model, tak oni vam zozenu, lebo maju svojich partnerov po celom Belgicku. Bratovi tak zhanaju novu Octavku. Uz mu dve 2005/06 ponukli za cenu 11 000eur :o Cena není moc dobrá. když je to tak odřený a automat. Citovat
jozefsv Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 na tej belgickej stranke pisu ze predavaju jedine obchodnikom bez dph samozrejme.a ze ceny aut su bez dph. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.