Garfield Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Tak se těžce drbu nad tímhle kouskem: http://www.aaaauto.cz/cz/peugeot-407/car.html?id=142903 Co kdo myslíte - jít do toho? Kde by tam případně mohl být zakopaný šakal? Citovat
Fakir Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Garfield Kde by tam případně mohl být zakopaný šakal? No co jsem slyšel tak by mohl být šakal zakopán především v tom autobazaru. Jinak vypadá až podezřele pěkně. Citovat
nanux Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Škoda že u toho ještě není fotečka, z té se taky něco vyčte... Jinak už jsi se tam byl podívat? Citovat
Garfield Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: nanux Škoda že u toho ještě není fotečka, z té se taky něco vyčte... Jinak už jsi se tam byl podívat? Jo a ve skutečnosti vypadá fakt dobře. Takže přemýšlím, proč se jí někdo zbavuje po takhle krátké době. Citovat
nanux Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Mno tak o tom bych asi moc nepřemejšlel, těch důvodů můžou bejt mraky... Projel jsi se v ní? Max. si sebou vem nějakého technika ať ti to proleze - sice nepříjde na všechno, ale aspoň něco Citovat
Neon Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Může se dostat do tíživý situace, nebo ho neuspokojuje. Důvodů je více ... To, že to sou ÁÁÁčka a chovaj se jak č...i, když jim člověk nejde na ruku, je věcí jednou (se svým postavením na trhu si to bohužel mohou dovolit), ale hnedle bych je zase neodsuzoval, že tam maj šmejdy. Je to bazar od bazaru, v každém jsou horší a lepší kousky a každy bazar a prodejce se snaží prodat! Já osobně bych do ní nešel (důvod v U2), ale líbí-li se Ti a jsi-li ochotný za ní dát takový peníze, vezmi ssebou třeba Vašendu, ať ji zkoukne, nebo při prohlídce a projíďce ji nechat rovnou u něj zkouknout v dílně a pak budeš chytřejší ... Každopádně GOOD LUCK;) Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Škoda, že nejsou fotky - ale já bych do 407y nešel, mé důvody jsem psal minimálně stokrát. Citovat
qity3 Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Ja nevim ale preco sa vsetci zbavuju tak novych 407 cek? pac ich je tam niekolko. Vraj su na ne nedobre ohlasy, ale jedna baba povedala... Ja bych skor povedal, ze Citovat
barenst Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Pokud je platna Zaruka a auto nebylo bourane tak je to pekne auto na zamysleni , jen ta cena je pro me trochu vysoka , ale u tak mladeho auta hraje roli presne stari (mesice). Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Hmm zní to dobře. Přeji hodně štěstí při koupi. Citovat
Vvitty Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 no tak treba muzeme zacit tim, ze to auto zrejme nebylo prodane v CR, ale dovezene z venku... Citovat
nanux Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Jestli jít do 407 nebo ne ....... Můžeš natrefit na dobrej kousek, ale taky na špatnej. Nicméně těch špatných je rozhodně méně a může to být jakýkoliv model a značka!!! Já osobně jsem max. spoky, je to jako jezdit v moderní peřince Možným důvodem proč se lidé zbavují 407iček je to, že kolem 120.000 km začínají hlavní opravy (spojka, rozvody apod.), což je celkem finančně nákladná záležitost, ale pač to tvé vybrané má najeto sotva 30.000 vůbec bych se nebál. Jak už bylo výše uvedeno, chce to zkouknout nějakým dobrým servismanem, popř. si s tím zajet na dílnu... Rada: když jsem si jí kupoval já, nechal jsem si ji prověřit v peugeotu, mají tam na to nějakou databázi s různými údaji, které potom porovnáš se servisní knížkou... Tak hodně štěstí Citovat
barenst Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 jestli venku nebo z CR je jedno , nejspise to bude predvadecka a proto 07 a malo km Citovat
Jessie Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Hlavne AAAcka te moc project nenechaj... Citovat
Vvitty Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: barenst jestli venku nebo z CR je jedno , nejspise to bude predvadecka a proto 07 a malo km zvenku a cerstve v AAA, bazaru s pochybnou povesti... no nic pokud vim, tak AAA doposud auta nedovazeli, jen vykupovali... ze by to nekdo privezl a strelil tam? chm.... Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 AAAčka už hodně dlouho auta sami vozí, mají výkupy pomalu po celé Evropě. Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Škoda, že nejsou fotky - ale já bych do 407y nešel, mé důvody jsem psal minimálně stokrát. no já taky ne, i když jsem o ní donedávna hooodně přemýšlel, za tyhle peníze se nechají pořídit nechci říkat lepší auta, ale auta které aspon nechrastí a více si udrží svou cenu a pokud se nakdo koukne na autoscout.de treba na vw passat, toyota avensis nebo o rok strarsí jaguar x-type, tak je pro me 407 ac sem velký fanda peugeotu na posledním míste. Vzdycky se smeju diskuzím kde se vyhvalují koncernová auta a vsehny ostatní zvlástě francouzy se pomlouvají, ale pokud se projedete v 407 a passatu po kostkach a nebo si zkusíte zabouchnout dvere tak je passat skutecne nekde jinde (jinak jsem mel golfa IV a bylo to mé nejhorší auto, takže nejsem nejaký bezhlavým vychvalovatelem VW) [upravil dne 11.4.08 omegaalfa] Citovat
Laďa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Právě že AAAčka vozí tyto auto hlavně z Francie co byli předváděčky. Citovat
omegaalfa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Laďa Právě že AAAčka vozí tyto auto hlavně z Francie co byli předváděčky. nebo byly v půjcovnách, a na letištích apod.....jinak na tyto auta se nevzahuje záruka výrobce stací si zavolat do jakéhokoliv autorizovaného servisu v čr a zeptat se jestli je záruka na auto z aaa poku je dovezeno z ciziny ( i s platnou serviskou samozřejmě) a uvidíte co vám řeknou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.