Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

Původně zaslal: Majar

Původně zaslal: MJSytic

JJ, a proto mám už v garáži tohle ;)

pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší!:myslim:super

povídej povídej, zistoval sem ze nechat to svařit vyjde na par tisíc :( a bude to tezky jak prase, ted schanim dreva a prosroubuju nekolik tramu a udelam si to z toho ale kazdej jinej napad, nebo kde to dobre koupit by se hodilo :)

O nájezdech jsme diskutovali v tomto příspěvku.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: aaischa

Původně zaslal: Majar

pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší!:myslim:super

povídej povídej, zistoval sem ze nechat to svařit vyjde na par tisíc :( a bude to tezky jak prase, ted schanim dreva a prosroubuju nekolik tramu a udelam si to z toho ale kazdej jinej napad, nebo kde to dobre koupit by se hodilo :)

O nájezdech jsme diskutovali v tomto příspěvku.

pardon, p.s. díky :)

Odesláno

Já to koupil v těch Klecanech. Mám to od nás kousek, tak jsem si pro to dojel. Ty nájezdy jsou samo v páru. Ale mají jednu vadu. Na 406 při nájezdu ze předu si před ně musím dát tlustý prkno, protože mají poměrně velký úhel stoupání:nevim Na zadku a u 106 bez problémů. \"Kozičky\" jsou taky OK;)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

už existují i vduchové hevery :mrk

toto tak na výměnu kola ale ne abych lezl pak pod auto,tosi raději v práci vyjedu na rampu a mám přehled co a jak pod autem

Guest servisman
Odesláno

já to viděl,ale je to asi drahé :myslim na našem trhu jsem to neviděl:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: peugeotkovic

už existují i vduchové hevery :mrk

toto tak na výměnu kola ale ne abych lezl pak pod auto,tosi raději v práci vyjedu na rampu a mám přehled co a jak pod autem

no mně se to taky zdá být nějaké neforemné..:myslim

Odesláno

Už jsem si myslel, že mi auto z heveru nikdy nespadlo.

No pád bych tomu neříkal - nezařadil jsem si, nezatáh ručku a ani nedal klíny - a auto couvlo...

Jen se ohnul zvedák...

Od té doby to zvedám pořádným zvedákem a když je to na delší dobu, dám tam špalky a zvedák vyndám.

A k tomu případu - kdo ví čím to zvedal a kde...

Taky jsem slyšel o chytrácích co měnili kola (zimní za letní) na štěrku !!! A pochopitelně jim to auto spadlo !!!

[upravil dne 4/4/2008 Marcel505]

Odesláno

Taky když potřebuju pod auto tak zvednu na heveru podložím kolem, přes kolo trámek a pak povolím hever tak aby to už částečně leželo i na tom podkladku.

Samozřejmostí je ručka, kvalt a případně klíny z obou stran kola aby to nemohlo ujet. Jeden nikdy neví. Zdraví a život máme přeci jenom jeden. :papa

Odesláno

nam spadlo kamosovo auto kdyz jsme se snazili menit brzdic. Problem byl v nekvalitnim heveru a v tom, ze tma byl 1 sroub kurevsky zasekly a nesel povolit ani za... tak jsme uz pak vymysleli ruzne pi*oviny jak to povolit, at auto spadlo. Spadlo na kotouc, my stihli uskocit, auto jsme zvedli nasadili kolo a 2. den zavezli znamemu do servisu.

Odesláno

Tak oboje mám taky doma... :-)

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Od té doby to zvedám pořádným zvedákem a když je to na delší dobu, dám tam špalky a zvedák vyndám.

jj, není nad poctivý masivný špalky;)

[upravil dne 5/4/08 OK406]

Guest servisman
Odesláno

hlavně aby byly stabilní ,ale není nad stavitelné kovové

Odesláno

Proto jsem si koupil do garáže hever na kolečkách a pokud si nejsem jist stabilitou, dávám pod auto takový trámky, kór kdybych si pod něj musel lehnout, to je o drž_u...:super

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Proto jsem si koupil do garáže hever na kolečkách a pokud si nejsem jist stabilitou, dávám pod auto takový trámky, kór kdybych si pod něj musel lehnout, to je o drž_u...:super

jj, tak ten pojízdní hever mám i klasickou panenku. A pokud zvednu a lezu pod auto a nebo něco na něm dělám kromě výměni pneu, tak jej podložím špalky a je klid a jistota!!!:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...