OK406 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: MJSytic JJ, a proto mám už v garáži tohle pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší! povídej povídej, zistoval sem ze nechat to svařit vyjde na par tisíc a bude to tezky jak prase, ted schanim dreva a prosroubuju nekolik tramu a udelam si to z toho ale kazdej jinej napad, nebo kde to dobre koupit by se hodilo O nájezdech jsme diskutovali v tomto příspěvku. Citovat
aaischa Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: Majar Původně zaslal: MJSytic JJ, a proto mám už v garáži tohle pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší! povídej povídej, zistoval sem ze nechat to svařit vyjde na par tisíc a bude to tezky jak prase, ted schanim dreva a prosroubuju nekolik tramu a udelam si to z toho ale kazdej jinej napad, nebo kde to dobre koupit by se hodilo O nájezdech jsme diskutovali v tomto příspěvku. pardon, p.s. díky Citovat
MJSytic Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Já to koupil v těch Klecanech. Mám to od nás kousek, tak jsem si pro to dojel. Ty nájezdy jsou samo v páru. Ale mají jednu vadu. Na 406 při nájezdu ze předu si před ně musím dát tlustý prkno, protože mají poměrně velký úhel stoupání Na zadku a u 106 bez problémů. \"Kozičky\" jsou taky OK;) Citovat
MichalTalbot Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 To už tady bylo v 70.letech a foukalo se to nastrčením trubky na výfuk Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic už existují i vduchové hevery toto tak na výměnu kola ale ne abych lezl pak pod auto,tosi raději v práci vyjedu na rampu a mám přehled co a jak pod autem Citovat
peugeotkovic Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 no a neujalo se to..? U nikoho jsem to ještě neviděla Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 já to viděl,ale je to asi drahé na našem trhu jsem to neviděl:myslim Citovat
peugeotkovic Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: peugeotkovic už existují i vduchové hevery toto tak na výměnu kola ale ne abych lezl pak pod auto,tosi raději v práci vyjedu na rampu a mám přehled co a jak pod autem no mně se to taky zdá být nějaké neforemné.. Citovat
Marcel505 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Už jsem si myslel, že mi auto z heveru nikdy nespadlo. No pád bych tomu neříkal - nezařadil jsem si, nezatáh ručku a ani nedal klíny - a auto couvlo... Jen se ohnul zvedák... Od té doby to zvedám pořádným zvedákem a když je to na delší dobu, dám tam špalky a zvedák vyndám. A k tomu případu - kdo ví čím to zvedal a kde... Taky jsem slyšel o chytrácích co měnili kola (zimní za letní) na štěrku !!! A pochopitelně jim to auto spadlo !!! [upravil dne 4/4/2008 Marcel505] Citovat
Dave_k Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Taky když potřebuju pod auto tak zvednu na heveru podložím kolem, přes kolo trámek a pak povolím hever tak aby to už částečně leželo i na tom podkladku. Samozřejmostí je ručka, kvalt a případně klíny z obou stran kola aby to nemohlo ujet. Jeden nikdy neví. Zdraví a život máme přeci jenom jeden. Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 nam spadlo kamosovo auto kdyz jsme se snazili menit brzdic. Problem byl v nekvalitnim heveru a v tom, ze tma byl 1 sroub kurevsky zasekly a nesel povolit ani za... tak jsme uz pak vymysleli ruzne pi*oviny jak to povolit, at auto spadlo. Spadlo na kotouc, my stihli uskocit, auto jsme zvedli nasadili kolo a 2. den zavezli znamemu do servisu. Citovat
chuck11 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Nic nechce podceňovat,člověku ta věc xkrát vyjde a jednoho ne a takhle to dopadá,týká se to,ale skoro všeho nejenom tohoto případu:nevim Citovat
KoudaK Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic JJ, a proto mám už v garáži tohle Tak oboje mám taky doma... :-) Citovat
OK406 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Od té doby to zvedám pořádným zvedákem a když je to na delší dobu, dám tam špalky a zvedák vyndám. jj, není nad poctivý masivný špalky;) [upravil dne 5/4/08 OK406] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 hlavně aby byly stabilní ,ale není nad stavitelné kovové Citovat
OK406 Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: honza406 hlavně aby byly stabilní ,ale není nad stavitelné kovové Neboj, stabilní jsou !!!!!!!!! Citovat
jarajarda Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Proto jsem si koupil do garáže hever na kolečkách a pokud si nejsem jist stabilitou, dávám pod auto takový trámky, kór kdybych si pod něj musel lehnout, to je o drž_u... Citovat
OK406 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: jarajarda Proto jsem si koupil do garáže hever na kolečkách a pokud si nejsem jist stabilitou, dávám pod auto takový trámky, kór kdybych si pod něj musel lehnout, to je o drž_u... jj, tak ten pojízdní hever mám i klasickou panenku. A pokud zvednu a lezu pod auto a nebo něco na něm dělám kromě výměni pneu, tak jej podložím špalky a je klid a jistota!!! Citovat
Medion Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 to já si to automaticky dávám na špalky.jistota je jistota Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.