Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chotemicak

Ahoj všichni. Nevíte někdo kde by se dal koupit L zad. plast. podběh na 306 break? Zkouším to sehnat někde na netu a zatím se mi nedaří. :(

Také bych ho bral ... ve výbavě není a už jsem viděl pár shnilejch levejch podběhů. (já mám vystříkané dutiny i podběh ale kryt je kryt )

Odesláno

Taky to mám zatim v poho ale chtěl bych to tak udržet. Koukal jsem že by tam možná pasoval z renaultu mégane. Ty se dají koupit nový za cca 350,- jen se mi nechce dělat pokusy.

Odesláno

Tak asi neexistuje že? :myslim:myslim Budu muset asi udělat pokus s meganem. :mrk No ještě mi zbývá jeden vrakáč a když nic tak to zkusím. :papa:papa

Když tak dej prosím vědět jak to dopadlo - jestli sedí ten podběh z megana.

Odesláno

Zrovna vcera som si vsimol ze lavy zadny podbeh mi chyba. Myslel som si ze ho demontovali pri nejakej oprave /napriklad vymena tlmica. auto som kupil ojazdene/.....preco tam ten podbeh nedava vyrobca?????

Odesláno

řěšil jsem podobný problém

mám auto dovezené t Itálie, nebourané a l. podběh nikde. alespoň jsem udělal ošetření dutin a spodku auta.

nicméně mi to nedalo, navštívil jsem Peugeot Veto Písek - dal by se objednat origo, cena jestli si pamatuji cca 1200.

z vrakáče jsem sehnal l podběh ze sedana 306, ale bohužel tam nešel - jinak tvarovaný.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pokus se zatím nekonal, ale našel jsem podběh z 5ti dveř. 306 cena asi 470,- Jen nevím jestli by to pasovalo do oblouku který tvoří lem blatníku :myslim Nemáte někdo možnost změřit ten oblouk u 5 dv. a u breaka? :papa:papa

post-0-14109599994552_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak už jsem konečně vyřešil ten podběh. Objednal mi ho v aci.cz jeden kamarád od OK406, kterému tímto velmi děkuji za kontakt. :potleskJe to na 5ti dv. P 306 a pasuje téměř bez úprav jen se musí uříznout ten zadní bazmek. Přikládám nějaké foto, někde to ještě úplně nesedí ale to doladím horkovzduškou. (výhledově donazimy):D Zatím je to tam jen tak na hulváta nastrčený,:mad: ještě proběhne dolaďovačka.

post-0-14109601250999_thumb.jpg

Odesláno

Tohle mi moc nepříjde jako originál podběh na 306ku. Já mam oba zadní na GTičku a mam i oba zadní z XSička, ale ani jeden nevypadá tak, jako ten tvuj na fotkách. Buď to máš nějakou divnou repliku nebo je to nějaký homemade nebo podběh z jinýho auta (i matroš má jinej povrch než origo podběhy), ale nevim, nechci ti kazit radost. ;):papa

Odesláno

origoš to není je to replika. Originál na breaka snad ani neexistuje. Já jsem byl rád že jsem tam dobastlil aspoň něco. Neuříznutý to vypadalo jako to na tý fotce úplně nahoře.

Odesláno

origoš to není je to replika. Originál na breaka snad ani neexistuje. Já jsem byl rád že jsem tam dobastlil aspoň něco. Neuříznutý to vypadalo jako to na tý fotce úplně nahoře.

Jasný. ;) Lepší cokoliv, než nic a mít děravou kastli zevnitř. :papa

Odesláno

Hlavní je, že to bude plnit svou funkci. Stačí se po dešti podívat na podběh, která část je ,,zašpiněna\" a která není. A okolo podběhu se to může natřít něčím na spodek auta (Tlumex, rezistin apod.). Jinak to vypadá dobře. p.s. lepší něco než nic = díra v podběhu + rez okolo.

Odesláno

Výše zmiňovaný podběh prý vyrábí Poláci. Měl sem ho cca rok na autě taky. Nejsem si jeho funkci zase tak moc jistý. Vzhledem k tomu, že alespoň mě, kolem lemu moc netěsnil. Když sem ho nedávno cca po roce sundal, vysypal se na mě asi kýbl hlíny a bordelu. A když si představím, že by se v tom bordelu měla držet vlhkost, tak bych o jeho funkci docela polemizoval.

Odesláno

Že ho vyrábí poláci je mi srdečně jedno, hlavně že bude plnit funkci. A těsnit bude až si ho dotvaruju, abych zpod něj za rok nemusel dolovat \"asi kýbl hlíny a bordelu\" :mrk:mrk

Odesláno

Že ho vyrábí poláci je mi srdečně jedno, hlavně že bude plnit funkci. A těsnit bude až si ho dotvaruju, abych zpod něj za rok nemusel dolovat \"asi kýbl hlíny a bordelu\" :mrk:mrk

Já mám taky výfuk vyrobení v Polsku a zatím pohoda.;)

Odesláno

Jestli můžu poradit,asi se ti nepodaří ho utěsnit jak píšeš,voda si

bordel už sama dopraví....

Spíše nechat ten spodek volný,ať ten bordel a hlína zase odtíká.

A jednou za čas vystříkat wapkou pod krytem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...