chotemicak Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ahoj všichni. Nevíte někdo kde by se dal koupit L zad. plast. podběh na 306 break? Zkouším to sehnat někde na netu a zatím se mi nedaří. Citovat
RichVa Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: chotemicak Ahoj všichni. Nevíte někdo kde by se dal koupit L zad. plast. podběh na 306 break? Zkouším to sehnat někde na netu a zatím se mi nedaří. Také bych ho bral ... ve výbavě není a už jsem viděl pár shnilejch levejch podběhů. (já mám vystříkané dutiny i podběh ale kryt je kryt ) Citovat
chotemicak Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Taky to mám zatim v poho ale chtěl bych to tak udržet. Koukal jsem že by tam možná pasoval z renaultu mégane. Ty se dají koupit nový za cca 350,- jen se mi nechce dělat pokusy. Citovat
chotemicak Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Tak asi neexistuje že? :myslim Budu muset asi udělat pokus s meganem. No ještě mi zbývá jeden vrakáč a když nic tak to zkusím. :papa Citovat
myryn Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: chotemicak Tak asi neexistuje že? :myslim Budu muset asi udělat pokus s meganem. No ještě mi zbývá jeden vrakáč a když nic tak to zkusím. :papa Když tak dej prosím vědět jak to dopadlo - jestli sedí ten podběh z megana. Citovat
nimor Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Zrovna vcera som si vsimol ze lavy zadny podbeh mi chyba. Myslel som si ze ho demontovali pri nejakej oprave /napriklad vymena tlmica. auto som kupil ojazdene/.....preco tam ten podbeh nedava vyrobca????? Citovat
t.rozhon Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 řěšil jsem podobný problém mám auto dovezené t Itálie, nebourané a l. podběh nikde. alespoň jsem udělal ošetření dutin a spodku auta. nicméně mi to nedalo, navštívil jsem Peugeot Veto Písek - dal by se objednat origo, cena jestli si pamatuji cca 1200. z vrakáče jsem sehnal l podběh ze sedana 306, ale bohužel tam nešel - jinak tvarovaný. Citovat
virnik Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 ja ho tiez nemam na pravej strane je ale na lavej neni myslím že na pravú ho davaju na ochranu takovacích hadíc Citovat
nimor Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 kruci ale preco ho nedavaju aj na lavu stranu?....auto v plnej vybave a taka samozrejmost chyba. Citovat
partykiller Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 super, sice nechápu proč je z výroby nadávaj, ale aspoň už nemusím podezírat autoservis že ho vzali a nevrátili [upravil dne 6.4.2008 partykiller] Citovat
chotemicak Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Tak pokus se zatím nekonal, ale našel jsem podběh z 5ti dveř. 306 cena asi 470,- Jen nevím jestli by to pasovalo do oblouku který tvoří lem blatníku Nemáte někdo možnost změřit ten oblouk u 5 dv. a u breaka? :papa Citovat
chotemicak Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Tak už jsem konečně vyřešil ten podběh. Objednal mi ho v aci.cz jeden kamarád od OK406, kterému tímto velmi děkuji za kontakt. :potleskJe to na 5ti dv. P 306 a pasuje téměř bez úprav jen se musí uříznout ten zadní bazmek. Přikládám nějaké foto, někde to ještě úplně nesedí ale to doladím horkovzduškou. (výhledově donazimy) Zatím je to tam jen tak na hulváta nastrčený, ještě proběhne dolaďovačka. Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Tohle mi moc nepříjde jako originál podběh na 306ku. Já mam oba zadní na GTičku a mam i oba zadní z XSička, ale ani jeden nevypadá tak, jako ten tvuj na fotkách. Buď to máš nějakou divnou repliku nebo je to nějaký homemade nebo podběh z jinýho auta (i matroš má jinej povrch než origo podběhy), ale nevim, nechci ti kazit radost. Citovat
chotemicak Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 origoš to není je to replika. Originál na breaka snad ani neexistuje. Já jsem byl rád že jsem tam dobastlil aspoň něco. Neuříznutý to vypadalo jako to na tý fotce úplně nahoře. Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: chotemicak origoš to není je to replika. Originál na breaka snad ani neexistuje. Já jsem byl rád že jsem tam dobastlil aspoň něco. Neuříznutý to vypadalo jako to na tý fotce úplně nahoře. Jasný. Lepší cokoliv, než nic a mít děravou kastli zevnitř. Citovat
OK406 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Hlavní je, že to bude plnit svou funkci. Stačí se po dešti podívat na podběh, která část je ,,zašpiněna\" a která není. A okolo podběhu se to může natřít něčím na spodek auta (Tlumex, rezistin apod.). Jinak to vypadá dobře. p.s. lepší něco než nic = díra v podběhu + rez okolo. Citovat
Gut1986 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Výše zmiňovaný podběh prý vyrábí Poláci. Měl sem ho cca rok na autě taky. Nejsem si jeho funkci zase tak moc jistý. Vzhledem k tomu, že alespoň mě, kolem lemu moc netěsnil. Když sem ho nedávno cca po roce sundal, vysypal se na mě asi kýbl hlíny a bordelu. A když si představím, že by se v tom bordelu měla držet vlhkost, tak bych o jeho funkci docela polemizoval. Citovat
chotemicak Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Že ho vyrábí poláci je mi srdečně jedno, hlavně že bude plnit funkci. A těsnit bude až si ho dotvaruju, abych zpod něj za rok nemusel dolovat \"asi kýbl hlíny a bordelu\" :mrk Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: chotemicak Že ho vyrábí poláci je mi srdečně jedno, hlavně že bude plnit funkci. A těsnit bude až si ho dotvaruju, abych zpod něj za rok nemusel dolovat \"asi kýbl hlíny a bordelu\" :mrk Já mám taky výfuk vyrobení v Polsku a zatím pohoda. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: chotemicak Že ho vyrábí poláci je mi srdečně jedno, hlavně že bude plnit funkci. A těsnit bude až si ho dotvaruju, abych zpod něj za rok nemusel dolovat \"asi kýbl hlíny a bordelu\" :mrk Jestli můžu poradit,asi se ti nepodaří ho utěsnit jak píšeš,voda si bordel už sama dopraví.... Spíše nechat ten spodek volný,ať ten bordel a hlína zase odtíká. A jednou za čas vystříkat wapkou pod krytem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.