Přejít na obsah

nimor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

O uživateli nimor

  • Datum narození 10.2.1969

nimor's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. nimor

    Posunuty klinovy remen 306 HDI 2.O

    Uz som to opravil aj ked som sa pekne natrapil kym som prisiel na sposob nasadenia remena na kladku. Remen sa mi zdal maly, musel som odmontovat kladku, nasadit remen na volnu kladku a potom upevnit imbusovou skrutkou kladku. Chod motora na studeno je dost nekludny a vybruje, ale to by nemal byt dovot preco remen preskocil o jeden zub. Ten lad by to snad mohol sposobit, bocny kryt nemam.
  2. Dnes rano (-7 supnov) mi pri startovani motor zacal hlasnejsie buchotat tak som siel zistit zavadu. A hla... preskocil klinovy remen na remenici servo motora o jednu drazku. Aka moze byt pricina??? klinovy remen volny nieje, servo fungovalo ked som vypinal motor. Ked bude teplejsie cez den tak povolim kladky a pokusim sa to dat naspet. ten remen som menil asi pred 2 rokmi lebo dost piskal. Ako je mozne ze napnuty remen preskoci o jednu pozdlznu drazku? Stalo sa niekomu taketo nieco?
  3. nimor

    Kryt motoru (rozvodů)

    Objednal som si kryt odtialto http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-306-97-01-kryt-pod-motor-id605118.html . Uplna spokojnost, za 2 dni som ho mal doma, za 35€ aj z dovozom. Na kryte bolo sice napisane Citroen xsara HDI, ale na Peugeot 306 HDI pasuje velmi dobre. Teraz mi chyba uz len pravy kryt /ten co ma na obrazku marko306 Neviete kde by sa dal zohnat?
  4. nimor

    Kryt motoru (rozvodů)

    Mam 306 HDI a motor bez krytu. Musel som vymenit skoro novy drazkovy remen nakolko ho poskodil kamienok ktory sa tam dostal.. Kupujem kryt..
  5. nimor

    Kvičení řemene

    Mam ten isty problem. Po vymene remenice na klukovke a remena mi casom zacal remen piskat. Bol som v servise, tam to mechanik vycistil /remen aj kladky boli zanesene/ a prestalo to piskat. Zaroven mi odporucil namontovat spodny kryt motora, aby tam neslo tolko spiny. Este dodam ze remen menim uz 2x v priebehu troch rokov, nakolko prvy mi poskodil maly kamienok ktory sa dostal medzi remenicu a remen. Kryt snad pomoze.
  6. Idem ten kryt kupit nakolko po pol roku musim menit novy klinovy remen. Zachytili sa na nom kamienky, ktore poskodili remen. Skoda ze neviem nikde najst aj pravy bocny kryt
  7. nimor

    Vibrace motoru 2.0HDi (peg 306 break)

    Pred 2mi mesiacmi som dal vymenit tu remenicu aj s remenom. V zime pri studenom motore strasne vibrovala a vychadzali odtial take kovove zvuky. Teraz mam cisty zvuk motora... ale pred nedavnom mi zacal piskat remen, tusim od serva to slo. Piskalo to jeden den, pokial sa nezohrial motor a odvtedy znova ticho. Remenica bola pekne draha, neriesil som aka tam ma byt, proste som to dal do servisu a za 20€ plus cena materialu to vymenili aj s olejom.
  8. nimor

    L zad. podběh 306 break

    kruci ale preco ho nedavaju aj na lavu stranu?....auto v plnej vybave a taka samozrejmost chyba.
  9. nimor

    306tka HDI

    Mam 306 HDI break necele 2 mesiace..vymenil som rozvody, olej, filtre, naplnil klimu.. zatial spokojnost... trocha ma ale hnevaju vibracie od motora pri otackack okolo 1500. vibracie su silnejsie ako je pre mna znesitelne, asi bude treba vymenit silenbloky
  10. nimor

    L zad. podběh 306 break

    Zrovna vcera som si vsimol ze lavy zadny podbeh mi chyba. Myslel som si ze ho demontovali pri nejakej oprave /napriklad vymena tlmica. auto som kupil ojazdene/.....preco tam ten podbeh nedava vyrobca?????
  11. nimor

    Stropne svetlo stale svieti

    aj som si myslel ze to musi byt v zamku dveri, kedze inde to nieje.
  12. nimor

    Stropne svetlo stale svieti

    Ale ja som tie spinace /ani podla vasich rad/ nikde nenasiel. V pondelok sa pozrie na to autoelektrikar
  13. nimor

    zimni pneu 185x65 R15

    tak ze to nema cenu prezuvat v pneuservise a skusat ci mi to tam vojde..
  14. nimor

    Stropne svetlo stale svieti

    Dakujem za odpovede, zajtra sa do toho pustim
  15. Na 306 break HDI mam v technickom 195x55 R15 alebo 185x65 R14. Teraz tam mam 195x55 R15 na alu diskoch. Pri kupe auta mi v bazare dali zimne mneu 185x65 R15 bez diskov. Nebudu tieto pneu velke, mam ich vobec prezuvat? uz teraz sa mi zdaju ze mi tam proste nevojdu...ma niekto na tomto aute 65tky na R15?
×
×
  • Vytvořit...