Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak sem po dlouhé době píchnul a byl sem donucen si dát kolo zpravit a tak sem se vypravil do pneuservisu .Byl sem docela překvapenej ,jaký maji v dílně čisto,jak to tam maji docela slušně zařízený, ale odbočil sem od podstaty věci,vysvětlil sem jim co mám za problem a šli na to.Sundali kolo(bylo špinavý)a hned do myčky,pak namazali nějakym mejdlovim sajrajtem a hledali DIRKU-našli,sundali pneu z ráfku ,zespoda dirku zbrousili,zalepili,pak očistili zámky na pneu a disku(nevim proč,byl krásně čistý),namazali zase tim mejdlovim sajrajtem a dali pneu zpět na disk a nafoukli ,koukal sem se na ně jak jim to de(nebo vlastně jemu,dělal to jeden člověk),pak celý kolo dal zpátky na auto a šel sem to snim srovnat..............................

tady sem to opsal jak to je v dokladu

demontáž kola z vozu........10kč

mytí kola.............................15kč

demontáž pneu..................20kč

čistěnídosed.polchy disku...10kč

oprava průpichu pneu ........65kč

montáž pneu.......................20kč

vyvážení kola.......................30kč

vyvažovací tělíska................24kč

montáž kola na voz. ............15kč

-----------------------------------------------

celkem bez DPH...................209.00kč

DPH.......................................39.71kč

------------------------------------------------

k ůhradě..............................249.00kč

co vy na to? jeto normální cena za jedno kolo? myslim ,že příště budu hledat jiný servis barum

Odesláno

No možno za 120 ti to spravia bez demontaže ale to nieje ono!!!:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No jo ale proč to jen Vendi sem dal 3X:myslim

omlouvám se ,jestli je to tam 3x,ale nešlo mi to tam dát ,furt mi to vyhazovalo CHYBA,tak sem to zkusil znova a znova,tak jestli to de ,tak prosim smazat.....DÍKY

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Jasně. Nebo si to za ty 2 kila sprav sám a večer je můžeš skočit propít do knajpy. ;)

Normální cena.

Normální cena to asi neni,poněvač asi před 2měsíci sem měl píchnutý přední,a to sem byl v servisu jinym(asi před týdnem se stěhoval prič z města asi tak 7km ) atam mě oprava stála 160kč

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Normální cena to asi neni,poněvač asi před 2měsíci sem měl píchnutý přední,a to sem byl v servisu jinym(asi před týdnem se stěhoval prič z města asi tak 7km ) atam mě oprava stála 160kč

Tak proč se ptáš, jestli je to normální cena, když pak píšeš, že \"Normální cena to asi neni\"? Ses zase jen potřeboval vykecat, viď? ;)

Odesláno

Tak proč se ptáš, jestli je to normální cena, když pak píšeš, že \"Normální cena to asi neni\"? Ses zase jen potřeboval vykecat, viď? ;)

To ne,jen mě zajímalo,jaký sou ceny jinde,protože mě to docela překvapilo,ten rozdíl,no

Odesláno

To ne,jen mě zajímalo,jaký sou ceny jinde,protože mě to docela překvapilo,ten rozdíl,no

No rozdíl je vždy jen v tomhle \"oprava průpichu pneu ........65kč\" Pokud použije ucpávku - hříbek tak je třeba za 120, pokud jen šňůru tak třeba 15,-;)
Odesláno

Proto ti píšu, že je to normální cena. Ber to tak, že je to normální cena pro mě - tedy v mém pneuservisu bych za to dal +/- stejně.

Co se týká té poznámky, že sis to mohl opravit sám, to bylo myšleno cca tak, že pokud bys to dělal sám, nevyšlo by to o moc levněji (spočítej si čas, který bys tím strávil a materiál, který bys na to potřeboval, mezitím nemůžeš to auto používat,...). Jinak si myslím, že nebyl problém se na cenu zeptat předem - je to oprava jako každá jiná, takže pokud ti řeknou předběžnou cenu, nemůžou jí potom navýšit o více, než 10% bez tvého výslovného souhlasu.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

naprosto normalni, ja uz si pripravuji 1000 korunek na prezuti gum

Já teď objednal nový disky a pneu, takže mně to taky čeká. Jinak mám zimní na plecháčích, takže měním jen kola, což zvládnu sám. :D

[upravil dne 27/3/08 Fakir]

Odesláno

Já si myslím, žes to měl ještě celkem levný. Onehdá jsem byl v Pneumaxu (Liberec) ještě se starým autem. Ucházelo mi kolo kolem ráfu (nebylo píchlý). Z auta a na auto jsem si to dělal sám - přivezl jsem jim už sundaný kolo, a i tak mě pumpli asi o tři kilča (přesně to ale už nevím, je to asi rok). Od tý doby mě tam neuviděj...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...