Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tlak si myslím, že je OK. Měnil jsem kapotu a na tý nový jsou klasický po dvou štelovatelnejch dírkách. Ty jsou schopný auto přestříknout. Ale jeden je nějakej ucpanej. A na předešlý kapotě byl tenhe rozprašovací typ a u těch taky jeden vypověděl službu. Musel jsem taky vyměnit hadičku k tryskám, jelikož stará byla ztvrdlá a praskala. Tohle prostě stříká do kapoty místo na sklo. Věřím, že kdyby to šlo nějak naklopit vejš, tak je to v pohodě. :myslim

Odesláno

bohuzel podobnou zkusenost mam s tryskama na Focuse, bral jsem je na Ali a byla to taky tragedie. Tohle bude stejna cina. Ono to ma i podle obrazku tu diru jinac udelanou, nez origo - viz obrazek. Asi bych sel do tech originalu, ja na 206 s rozprasovacima prodlem nemam, stoji teda 257Kc kus v AutoKelly pod tim cislem 6438AV, ale budes vedet, ze budou fungovat

obrazek.png.7ac37cfb6af250ae9acb281a319d7d44.png

Odesláno

Vyčistit jsem ho zkoušel, ale je to jakoby z jednoho kusu a nějak to nejde. :( Podložit to moc nepůjde, jelikož by pak nedrželi v kapotě.

@Ferry připadá mi, že ten obdélníček s tou tryskou tam je asi nějak naraženej a asi chybou výroby je obráceně než co jsi dal obrázek ty u těch funkčních. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...