Dave_k Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 Koupil jsem na 206 nový ostřikovače skla. Bohužel po namontování to dělá viz. video. Jde s tím něco dělat, nebo jim to mám vrátit? Co jsem koukal, tak štelovat to nejde. V_20240305_132430_ES0.mp4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 A nemáš jen slabý tlak?? Co tam bylo dřív za ostřikovače? Citovat
Dave_k Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 Tlak si myslím, že je OK. Měnil jsem kapotu a na tý nový jsou klasický po dvou štelovatelnejch dírkách. Ty jsou schopný auto přestříknout. Ale jeden je nějakej ucpanej. A na předešlý kapotě byl tenhe rozprašovací typ a u těch taky jeden vypověděl službu. Musel jsem taky vyměnit hadičku k tryskám, jelikož stará byla ztvrdlá a praskala. Tohle prostě stříká do kapoty místo na sklo. Věřím, že kdyby to šlo nějak naklopit vejš, tak je to v pohodě. Citovat
Ferry Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 bohuzel podobnou zkusenost mam s tryskama na Focuse, bral jsem je na Ali a byla to taky tragedie. Tohle bude stejna cina. Ono to ma i podle obrazku tu diru jinac udelanou, nez origo - viz obrazek. Asi bych sel do tech originalu, ja na 206 s rozprasovacima prodlem nemam, stoji teda 257Kc kus v AutoKelly pod tim cislem 6438AV, ale budes vedet, ze budou fungovat Radek Hurvajz a OK406 ohodnotil 2 Citovat
P607Olda Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 Ten jeden "ucpanej" oprav. Tyto podlož plátkem plastu, např. 0,5 mm. Anebo kup trysky na stěrače, jako bývaly ve 405. Citovat
Dave_k Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 Vyčistit jsem ho zkoušel, ale je to jakoby z jednoho kusu a nějak to nejde. Podložit to moc nepůjde, jelikož by pak nedrželi v kapotě. @Ferry připadá mi, že ten obdélníček s tou tryskou tam je asi nějak naraženej a asi chybou výroby je obráceně než co jsi dal obrázek ty u těch funkčních. Citovat
P607Olda Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 Nemáš co zkazit, vytrhni ho a nasaď (nalep) obráceně. Citovat
Dave_k Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 (upraveno) Jednu jsem kuchnul a je tam toto: Zkusím to tam dát obráceně a uvidíme. Upraveno 6. březen 2024 uživatelem Dave_k Ferry ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.