Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nezvaná návštěva ve voze :(

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

:bachazabít

...je málo, asi nejvíc by mi vadily ty zničený dveře...tenhle styl zničit za víc než ukrást je hroznej, bojim se koupit si navigaci protože už ten samotnej držák na skle láká ....

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Ach jo, to je furt něco. Lidi jsou kurvy. Za kolik ty věci prodá? Za pět stovek? A za kolik udělal škodu? Za 20 tisíc?

proda za par stovek na hlavaku a podobne par takovejch sem uz potkal co mi nabizeli kde co radia a vsecko mozny, ukecas to na par stovek hlavne kdyz to vemes...

Odesláno
Původně zaslal: bagr

Nevim, ale tady,když ti vybílí auto odborník,tak je neporušenej zámek, nepoj....ný dveře a přijdeš na to až ve chvíli, kdy chceš natočit motor a nejde to protože nemáš ŘJ. Vytáhnout radio bez porušení není odborná práce. :bojim

To bylo nějaký hovado nevohrabaný,kdyby to byl nějakej profík,nebo jen zloděj radií,ten by to udělal čistě,bez bordelu a nenápadně aby to nebylo hned poznat.A zámek,ten dneska odemknou za 16vteřin a je nepoškozenej. Za todle bych lámal prsty,přeju brzské uzdravení tvého mazla

iconvztekcg3.gif:bacha36128fu9.gif:bachaiconvztekbo0.gif

Odesláno

bohuzel ... divam se, ze se ten novy smajlik naramne hodi :(:bacha:bacha:bacha

nastesti bud rad, ze mas cele skla a v pohode lak... znamemu rozbili 3 skla a znicili 2 dvere sroubovakem, nez se vubec dostal k radiu... :bojim:bojim:bojim

Odesláno

Tenhle pohled už jsem bohužel taky párkrát viděl - dvakrát mi vykradli interiér a dvakrát kufr + muziku. Z toho dvakrát Nusle, jednou Vršovice a jednou Ústí nad Labem :( jsou to zmr.di a jediný co mě na tom nejvíc štve je, že jsem u auta nikdy nikoho nechytil...

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Prodám original radio do P406, zn. levně..............

takový inzerát by se mohl brzy objevit tady foru :roll

To snad neudělá ve svým zájmu. Snad až tak blbej není.

Každopádně by měl dostat :bacha:bacha po hubě aby ho to přešlo.

Odesláno

jenze je tu jinej problém.. porad sou lidi co to koupěj, kdyby nikdo nekoupil nic bez puvodu nebo minimalne nechtel kupni smlouvu i na radio tak maj smulu ale takhle... taky nemam tuseni jakyho puvodu je moje radio ale naruhou stranu nebylo od osobny na privni pohled podezrely a nabizejici jej za smesnou cenu...kdyz sem azvolal na inzerat a zeptal se jestli ma to radio, tak se mě ptal který... takže... jenze tomuhle clovek nikdy nemuze verit...

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

jenze je tu jinej problém.. porad sou lidi co to koupěj, kdyby nikdo nekoupil nic bez puvodu nebo minimalne nechtel kupni smlouvu i na radio tak maj smulu ale takhle... taky nemam tuseni jakyho puvodu je moje radio ale naruhou stranu nebylo od osobny na privni pohled podezrely a nabizejici jej za smesnou cenu...kdyz sem azvolal na inzerat a zeptal se jestli ma to radio, tak se mě ptal který... takže... jenze tomuhle clovek nikdy nemuze verit...

Na kolik věcí si doma schováváš záručáky, doklady o koupi apod.??? Já teda mám problémy najít záručák i půl roku po koupi, natožpak abych dohledával doklady, které jsou v podstatě zcela nepotřebné. Vím, že Tvé řešení by možná trošku ztížilo prodej kradeného zboží - ale jsem přesvědčenej, že jenom minimálně. Ten, kdo koupí vrtačku na parkovišti u TESCA za 500 stejně nikdy žádný doklady chtít nebude, protože ví, že se jedná o \"horké\" zboží - jinak by se neprodávalo na parkovišti za 500, že jo.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

To snad neudělá ve svým zájmu. Snad až tak blbej není.

A jak to poznáš??? Já si myslím, že kdyby se tu právě takhle napsaný inzerát objevil, klidně i doplněnej fotkama, tak se většina členů klidně zeptá na cenu a vůbec to s krádeží u Jirky ¨nebudou spojovat. Zamezit by se tomu možná dalo, pokud by tu Jirka napsal výrobní číslo rádia - ale ZNÁ HO???

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: MJSytic

A kde se to vůbec stalo?:o

ve Vinoři!!!

Hmm, tak to mě teda právě vůbec nepřekvapuje...

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Mam tak poradnou babu doma, ze schovava zarucak i na zbozi za 50kc, jednou za cas to vsechno petridi a neaktualni vyhodi.:aut

jj napodobně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...