Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Brzdové systémy P405 - Lucas, Girling, Bendix

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

scháněl jsem ted destičky a narazil jsem na to že mám na autě brzdovej systém Girling (SRi s ABS) ale vesměs všude mají desky jen na Lucas a i v autokelly mě řekli že na Girling mají jen feroda...

takže jsem ted trošku hledal na netu a skoro všude je to stejný, jen u Elite mají napsáno v poznámce Lucas-Girling takže se ptám:

je Lucas a Girling jedno a to samé čili jedna značka: Lucas-Girling?

v chytré knížce jak na to uvádějí jen systémy Girling, Bendix a D.B.A a žádnej Lucas, vyznáte se v tom někdo?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: oddie

V tomto případě je ten systém Lucas a Girling totéž, je to dvojí označení jednoho a téhož.

ok, čili můžu s klidem koupit desky Lucas...

...je zajímavé že v autokelly to nevědí:roll

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Původně zaslal: oddie

V tomto případě je ten systém Lucas a Girling totéž, je to dvojí označení jednoho a téhož.

ok, čili můžu s klidem koupit desky Lucas...

...je zajímavé že v autokelly to nevědí:roll

v autokelly sou mamlasové, posledně sem tam kupoval těsnění na olejovou vanu, na netu sem ho v katalogu našel s tím že je skladem. tak tam volám aby mi ho schovali že si pro něj přijedu, a až do té doby než sem nadiktoval katalogový číslo toho těsnění mi borec tvrdil že ho nemají :grr

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Je divné,že to v autokelly nevěděli, mně vždy dobře poradili. Hlavně neudělej chybu jako já a nekupuj Feroda.

Co je špatného na deskách Ferodo?

Odesláno

Stejný dotaz - co je na FERODU špatného??? Mám několik dobrých známých přímo ve fabrice a vím, že dodávají desky různým výrobcům přímo do nových aut.

Odesláno

také by mě to zajímalo stěma ferodama vypadalo to že je vezmu taky. Dějají se ale dvě ředy premier a targer (horší) kterou myslíš?

já ted můžu s klidem vzít ty desky ATE aby to ladilo ke kotoučům ATE powerdisk:mrk

Odesláno

Prosím Vás,asi:xvul,proč v Autokelly,když se zeptám na díl k P205 1.8 D na mě čučej jak na vola,on prodavač má v PC objem 1.7D,vůbec nechápe ,že objem 1769 asi bude 1.8D....myslíte,že prodavač chyběl v matematice nebo je to prostě hovado?Situace v OVA-trvá už léta.Děkuji za odpověď.:D:roker

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jinak v obrazku destiček dle tveho VIN mk405tko jsou dve varianty desek při systemu girling :myslim

hm, tak já to zase zejtra rozdělám, ale myslím že mám ty s pérama;)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Prosím Vás,asi:xvul,proč v Autokelly,když se zeptám na díl k P205 1.8 D na mě čučej jak na vola,on prodavač má v PC objem 1.7D,vůbec nechápe ,že objem 1769 asi bude 1.8D....myslíte,že prodavač chyběl v matematice nebo je to prostě hovado?Situace v OVA-trvá už léta.Děkuji za odpověď.:D:roker

A proč se ho ptáš, když má Kelly on-line katalog se svejma číslama na netu a podívat se můžeš sám předem??? Já do těhle krámů zcela zásadně nosím jen a pouze objednací čísla, vždyť ten člověk co tam je je prodavač, a ne mechanik - nebo si myslíte, že budou znát všechny auta na které prodávají díly? To nebude znát nikdo.

Odesláno

Najít si to předem je to nejlepší řešení, a to už jen pro to, že se prodavač může splést a pak koupíš něco jinýho.

Kolikrát jsem již viděl, jak vraceli destičky, že tam nepasujou...

A jednou, jsem tam zažil super věc. Někdo čekal už jen na destičky, po 5-ti minutách přišel ten z výjede s destičkama, ten chlap je drapnul a zmizel.

No jo, jenže pak přišel další s destičkama, nějaký chlapík se jich ujal, ale šlo o úplně jiný destičky, protože tamten co pospíchal vzal ty jeho... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jen tak mimochodem, k těm zadním brzdám 405 - zbyly mi tu kompletní zadní brzdy na 405 syst. Bendix - včetně štítů. Samostavy v super stavu, obložení taky, prostě jen namontovat. Na své auto jsem tenhle systém kdysi dával místo Girlingů po vyhození nefunkčního zátěžáku - Bendix má totiž na rozdíl od Girlingu integrovaný omezovač brzdného účinku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...