Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes v noci mi před barákem ukradli mého mazlíka PEUGEOT 405 Mi16 rv.93:( Prosím kohokoli, kdo by jej náhodou viděl, ať mi dá vědět. Fotky sem hodim později, teď jedu na policii

[upravil dne 4.3.08 Mefisto86]

Odesláno

Tak to je mi líto, vždycky, když se podobnou zprávu dozvím, mám chuť kolem sebe rozdávat rány - doufám, že si to jenom \"vypůjčil\" náctiletý pubescent aby se dostal z hospody domů a že auto brzo najdeš.

[upravil dne 2/3/2008 Medvěd]

Odesláno

Mefisto86: tak to je mi opravdu moc a moc líto!!! Držím palce, ať se co nejdříve najde!!! PČR si měl volat ihned na místo. Ale ona ti nestartovala a nebo ano???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak to je mi líto, vždycky, když se podobnou zprávu dozvím, mám chuť kolem sebe rozdávat rány - doufám, že si to jenom \"vypůjčil\" náctiletý pubescent aby se dostal z hospody domů a že auto brzo najdeš.

[upravil dne 2/3/2008 Medvěd]

Méďo tu si nikdo jen tak nevypůjčil, protože to auto nešlo nastartova:grr
Guest servisman
Odesláno

veliká škoda :( to víš asi odtáhli na laně .Nebo se jim podařilo nastartovat??

Odesláno

A nemohli Ti to tedy odtáhnout jako vrak??? Donedávna mi před domem hnila černá Calibra, která se hýbala pouze na laně při čištění ulic, jinak stála minimálně 3 roky na stejném místě pod lípami - od 1. 3. tu máme zóny a Calibra je fuč.

Odesláno

Mefisto86: zkus zavolat na 156 (MP) a zeptat se. A jak si pochodil na PČR? A na místě nic není?? Např. stopy či rýhy apod.????

[upravil dne 2/3/08 OK406]

Odesláno

tezko bude policie odtahovat v noci ze soboty na nedeli auto, to by si pro to prijeli nekdy pres vsedni den. tohle nejakej hajzl ukrad.

Odesláno

no,ale u nás v Krči žádné zony nejsou aspon o tom nevím:myslim:)

Jinak kdyby byli,tak jedou s odtahovkou víkend nevíkend,svátek nesvátek

Odesláno

V tvém případě to má zloděj o hodně jednodušší, protože u nás není evodováno, anebo už to bylo na papírech? Nejdžív bych ale opravdu zjistill, jestli Ti to neodtáhli, ikdyž je pravdou, že by Ti na autě nějakou dobu visel lísteček s upozorněním ...

Tak Good Luck

Odesláno

To je maras ,krást i nepojízdné auta,to je fakt hnus:xvul

Začínám přemýšlet i o té blbé falešně policejní botičce z Lidlu,ta jim znepříjemní odtáhnutí,hajzli jedni:grr

Odesláno

Hele mef nebili v zonach kde se zavadelo placene parkovaci zony a podle me to corli odte doby co to nema v garazi kvuli prestavbe tak bylo vsem na ocich...navic ma pulku motoru doma takze by to auto jentak po svejch neodjelo ...btw kdybynastartovali vedela skorocela praha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...