Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

No kua tak to mě nasralo jak cep že se to musí i brousit. Pač jsem to chtěl taky přehodit tu barvu modrou ale nevim nevim, mám celkem strach s těma ručičkama. Myslíš že to bude jiné u roku vyroby 2004?

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

No kua tak to mě nasralo jak cep že se to musí i brousit. Pač jsem to chtěl taky přehodit tu barvu modrou ale nevim nevim, mám celkem strach s těma ručičkama. Myslíš že to bude jiné u roku vyroby 2004?

to ne. je to stejné- vždy je barva nanesena na té folii. myslím že i u tebe. vytáhni žárovičky a jestli tam budé čiré plexi tak je to jasné že to máš stejné

Odesláno

de to udelat.nahore sem daval odkaz na topic na tuningclubu 206..de to udelat obrousenim a nalepenim barevnych obalu ze sešitu....to čtete poradne:-P sorry Tome za OT

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

de to udelat.nahore sem daval odkaz na topic na tuningclubu 206..de to udelat obrousenim a nalepenim barevnych obalu ze sešitu....to čtete poradne:-P sorry Tome za OT

ne neva. no pokud se to odbrousí tak to svítí takovou barvou jaká je barva LED diod které tam dáš případně žárovek

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Stifler

Chválim a slintám :super

ahoj stiflere. jsem tě dlouho neviděl tedy jako jsme si nepsali. jsem rád že se líbí:papa

Líbí a moc...je fakt, že tady moc nebejvám, páč je málo času a už si ani auta tolik neužiju, ale fandim ti a jsem rád, že to stále dotahuješ k dokonalosti. Byla by škoda tohle auto prodávat za něco jinýho, když ses s tim tak vymazlil. Vim, že pak už je to třeba i okoukaný nebo už neni co upravovat, ale i tak věřim, že si to auto dokážeš do sytosti užít. :super

Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

to si prestriekal seriove brzdice a nalepil potlac brembo ?

to nejsou seriové brzdiče z coupé. Tohle je vyšší řada BREMBO a jsou velké 27cm.Ty seriové coupé406 jsou \"jen\" 20,5cm.

Logo je Originál-žádná kopie něčeho

Odesláno
Původně zaslal: Midloch

Krásná prácička.

Chci se zeptat k těm třmenům, k upevnění budeš mít nějakou redukci, nebo to vleze přímo do těhlice? Zaráží mě že máš kotouče 330x32 ale 607 pro tato Bremba má 309x32. To tam vleze bez úprav?

Jinak k jinému tématu, viděl jsem že sháníš další kousky - http://brzdy-desticky-kotouce.sbazar.cz/prodam-trmeny-brembo-holysov-o3569587.html

No tak tenhle člověk nereaguje na odpovědi,možná budeš mít více štěstí..;)

Odesláno
Původně zaslal: Midloch

Krásná prácička.

Chci se zeptat k těm třmenům, k upevnění budeš mít nějakou redukci, nebo to vleze přímo do těhlice? Zaráží mě že máš kotouče 330x32 ale 607 pro tato Bremba má 309x32. To tam vleze bez úprav?

Jinak k jinému tématu, viděl jsem že sháníš další kousky - http://brzdy-desticky-kotouce.sbazar.cz/prodam-trmeny-brembo-holysov-o3569587.html

ano tento člověk nereaguje. už 14 dní mu píšu asi 10 mejlů.

Jo 607 má kotouče 309mm ale seriové detičky jezdí po kotouči vždy níž než je hrana třeba u coupé cca o 5mm míň.

Vše je propočítané a deska bude jezdit po hraně a proto vleze kotouč 330mm. Redukce musí být jelikož těhlice na 406 je 83,5mm a tyto třmeny mají 100mm a navíc opačnou montáž-těhlice má v sobě většinou závity a u 607 jsou závity v třmenu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...