zolco Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 (upraveno) No rozhodne to najlepšie autá nie sú,obliať benzínom a podpáliť!Na vine sme mi,ktorý si ho kúpia,a doplatia naň! Upraveno 10. prosinec 2015 uživatelem zolco Citovat
OK406 Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 A jaké auto kromě Peugeot 307 je podle tebe lepší či vhodné? Citovat
agresssor Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 2zolco: PRoc podle tebe to neni nejlepsi auto? To jsi fanda do koncernu ci co ? Copak se ti takkurvi oproti ostatnim autum ze na to nadavas ? Mam to samy co ty a delal sem skoro vse od turba po spojku poloosu rizeni zhavice tlumice kotouce apod. Vzhledem k tomu ze to auto ma 200 000 km tak se da ocekavat nejaka ta investice. A jinak ostatni auta se setrou uplne stejne Citovat
307rg Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 No rozhodne to najlepšie autá nie sú,obliať benzínom a podpáliť!Na vine sme mi,ktorý si ho kúpia,a doplatia naň! pokiaľ ma pamäť neklame tak už keď si ho kupoval tak to bola lacná jazdenka v nie veľmi zachovalom stave (oprav ma prosím ak sa mýlim), takže potom naozaj nechápem načo sa sťažuješ... keď kupujem jazdenku tak je dôležité zistiť pri kúpe čo najviac sa dá o stave automobilu, v dnešnej dobe narastá počet ľudí, ktorí sa k svojmu autu správajú ako hovada a ešte sa s tým aj chvália (do auta neinvestujú ani základné veci, veď auto im má slúžiť) tak potom ak človek natrafí na takto "udržiavané" exempláre tak sa veru má na čo tešiť, u jazdenky je najdôležitejší technický stav nie počet km. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Mám ho víc než 7 let a zatím stále vítězí pocit, že bych neměnil. Rozhodně nelituji to uz se tak dlouho zname? To leti. Citovat
zolco Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Sorry,máte pravdu,je to moja vina že som ho kúpil,nechcem plakať,ale už ho mám plné zuby!Bola to len moja chyba. Citovat
agresssor Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Vymenit 307 s vybavou za soc vybavu v octavce hlavne ze ma 1.9 f TDI. :D ty me bavis Citovat
zolco Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Tu da nejedna o vybavu,ale o spolahlivost! Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Ok406,jednotka octávka 1,9 d. proč to nevyměníš, když je 307 šunt? Citovat
agresssor Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Opravdu zboznuju tehle typ lidi co nadavaj na PSA, bez a kup si octavku v tdi kdyz je podle tebe nejspolehlivejsi...... Citovat
Guest Pety Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 A těš se na výměnu serva. Není právě nejlevnější a co si vzpomínám, u nás ve firmě se měnila i 2x u jednoho kusu. Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 (upraveno) Ve firmě jsme teď, po vlně Oktávek (asi 6 ks, nových), koupili opět 3 ks 307, ojeté (a domů jednu). A div se světe, lidi, když si můžou vybrat, tak raději jedou 307-kou. Je tam prý víc místa. A podle mne, taky útulněji. Objektivně: 307 4 kusy, kupováno s najetými cca 100 až 150, snad pravdivými, v součtu vlastněno asi 6 let a v součtu najeto u nás asi 150 t. km: uvedu, co se kazí více než jinde a nemuselo by: - světla žloutnou, u některých - u jedné jsem bojoval s ABS, nakonec se ukázalo, že v nově vyměněném čidle, v konektoru "uhnul" jeden kontakt a měl nespolehlivý spoj. - u jedné jsem měnil zadní tlumiče, klepaly - u jedné odešlo čerpadlo ABS, sehnáno z vrakáče, prý docela vyjímečná závada jinou "systematickou", závadu, tedy takovou, která by se projevovala právě u 307, nemám. Naopak, několik známých má 307, a když se poptávám, kdy prodají, tak prý ne, dobře jezdí a je hezká a prostorná. Oktavia I: málo místa žere olej na benziňákách občas svítí diagnostika, a je velký boj, aby to někdo řádně opravil. Autorizovaný servis určitě ne, tam jen vypisují faktury a chovají se zpupně, ale opravit nedovedou na jedné po 175 t. km dávány nové kroužky Oktavia II: ty dáváme do autorizáku, (jezdí s nimi vedoucí, tak aby měli co si přejí), a faktury jsou vysoké. Taky žere olej, i Fabie žerou olej. Upraveno 11. prosinec 2015 uživatelem P607Olda Citovat
thorr001 Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 u stryce ve firme meli 10 novy Peugeotu 307 2.0 Hdi, rok 2003-2004, 66kw. Dobra spolehlivost, auta bezproblemu najezdily 300-330tkm, pak se vyradili, super interier, kvalitni podvozek, bohuzel trochu slabsi motory, ale hlavne drazsi nahradni dily a celkovy naklady na provoz, ktery rozhodly o tom ze jako dalsi generace nasledovalo 10ks Octavii II po fl, jejichz jedina vyhoda byl silnejsi motor. Ted naposledy kupovali huyndai i30sw, 1.6 nafta a nadavaji na ne kudy chodi Citovat
zolco Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 O tomto sa môžme debatovať kolko chceme,ale každý buďe mať svoju pravdu. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 (upraveno) Asi je aj rozdiel kupit novu 307, ako kupit ojazdenu po prasati. Ak niekto kupoval novu, nech napise. Upraveno 11. prosinec 2015 uživatelem Pekos Pavelka Citovat
jiriczek Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 My jsme měli úplně novou, za celou dobu (12 let) odešli zadní tlumiče a již po dvou letech začali vrzat zadní okýnka (elektrická) a teď nedávno mi praskly žárovičky v displayi.. Používáno vesměs denně, akorát ježděny pouze krátké vzdálenosti...Motor: 1,6i 80kW. Citovat
MJSytic Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Tak to je pěknej krám, za tak krákou dobu tolik závad Citovat
jiriczek Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Je to spíš o tom, jak se o auto stará, jak moc se motor točí, kolik se jezdí atp... Druhý auto - VW Jetta 2,0 TDI 103 kW, lítá se s tím běžně 230 na německých dálnicích, motor točí v tý rychlosti kolem 4000 a to auto spíš tak jako přežívá, než žije... Začal kolísat volnoběh, senzory na kola hlásí jednou přetlak, po dvou sekundách podtlak v pneumatikách, ovládání větráků vzadu mrtvý již několik tisíc kilometrů, blbne pojezd zadní oken, neustále praskají žárovky v předních světlech... A našlo by se toho určitě víc... Prostě krám může bejt i VW, když se o něj patřičně nestará... Francouzský auta jsou sice pověstný svojí elektrnikou, nicméně předchůdce Jetty (Citroen C5), tak jediný, co v něm začalo po 280 tisích blbnout byla automatická klimatizace... Takže to, že jsi koupil špatně ještě nemusí nutně bejt vina auta. Citovat
Veverka Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Asi je aj rozdiel kupit novu 307, ako kupit ojazdenu po prasati. Ak niekto kupoval novu, nech napise. Já kupoval novou před skoro osmi lety. Co chceš vědět, ptej se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.