Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Jako správnej bejvalej automechanik nevozím ani klíč na kola....:D

Chtěl jsem napsat něco podobnýho :)

Pár kousků nářadí je, v takový malý kožený taštičce, co se vešla do podběhu. Co se tam nevešlo tam prostě není, ještě tak aby se mi něco válelo po kufru...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Hafity

Jako správnej bejvalej automechanik nevozím ani klíč na kola....:D

Chtěl jsem napsat něco podobnýho :)

Pár kousků nářadí je, v takový malý kožený taštičce, co se vešla do podběhu. Co se tam nevešlo tam prostě není, ještě tak aby se mi něco válelo po kufru...

No mě se v kufru válí kde co. Ale s nářadím to nemá nic společnýho. Ale mám startovací kabely, lano a náhradní palivový filtr. Éto vsjo....

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Marlin

vse, co mi střaci abych rozebral auto do posledniho sroubku :D

Kladivo? :roker:D

Samosvor:D

Odesláno

Marline: a mas tam i naradi na to, abys to opet slozil? :D

jinak ja tam mam akorat to, co se veslo do mezery v plechu pod patymi dvermi... hever, klic na kola, nahradni srouby na rezervu, bity torx, lamaci nuz, kus dratu a izolacku. doposud mi to bojhate stacilo :)

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Marlin

vse, co mi střaci abych rozebral auto do posledniho sroubku :D

Kladivo? :roker:D

Samosvor:D

woe :D:D jeste ze mam momentalne uplne vybitou baterku

vvity.... mno, vzhledem k tomu jak jsem zrucny, tak to rozeberu, ale uz neslozim

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

nech so sebou vozíte čo chcete, aj tak v prípade potreby nemáte to čo nutne potrebujete, :D:D:D

jak kdy ještě se mi to nestalo.Jen pivko tam nevozím co občas chybí:D

Odesláno

Mas pravdu toto je tak jednoduchsia. Ale postacuje. Do roboty sme si kupovali taku profi za 3500 sk. Musim potvrdit ze do auta je to super vec. Ja si ties postupne skladam takuto vybavicku zatial to mam len tak v prepravke a po nejakych pixliach. :potlesk

Odesláno

Když chce člověk nářadí tak nemá cenu chodit do Bauhausů apod. jinak tam člověk nechá životní úspory. Já občas prolítnu nějakým tím technickým bazarem, tam se dají najít zajímavosti za pakatel (ikdyž někdy použitý, stejnak to budu používat) a pak na aukru apod. se dá ulovit.

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Jaké nejnutnější nářadí vozíte v peugeotu?? :myslim

No nevím, jestli je to zrovna nejnutnější, ale kromě klasiky by jsi měl mít i nářadí aby jsi dokázal vyměnit vnější osvětlení auta, teda pokud se ve vyhlášce něco nezměnilo:myslim:myslim Ale osobně tam mám malou sadu klíčů, dva šroubováky a izolačku:papa

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Lano, klíč na kola křížový, vodu, ale hlavně kufřík - po letech jsem konečně dal dohromady nejen seznam vybavení, ale hlavně způsob uložení, aby mi dělal radost a ne ostudu. Kufřík je s rozklápěcími "poličkami", je vhodný na dovolenou, i na drobné opravy elektro.

[upravil dne 22.1.2008 P607Olda]

[upravil dne 22.1.2008 P607Olda]

No tož to je výbava jako na Paříž - Dakar. :super

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Ted mě napadlo, jelikož jsem to dnes potřeboval, vozím vepředu v přihrádce baterku na posvícení si ve tmě. Nenahraditelná věc;);)

to já taky ale tu samonabíjecí ,měl jsem tam i diodovou ale někde se mi poděla,tam byterky vydržely dlouho

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Ted mě napadlo, jelikož jsem to dnes potřeboval, vozím vepředu v přihrádce baterku na posvícení si ve tmě. Nenahraditelná věc;);)

ja mam blesk na mobilu :super LED svitilnu vozim na motorce, zvlast kdyz clovek stanuje nebo potme hleda zbytek nealka... :myslim:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...