Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Ty jo, kouknu do statistik a člen dne je Stifler, a nová funkce fora již zobrazuje i aktuální stav pisatele:D [upravil dne 18/1/08 Radek Hurvajz] Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 teda on se nám z toho včerejšího přemýšlení nějak odpařil. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Tak pane Béďo , podejte vysvětlení k přestupku Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Netopýrka měla štěstí , že jsem měl plnou kartu a foto se nemělo už kam uložit , ale příště na mě bacha. Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Paparazzi - stejněs tu značku někde šlohl a umístil jí tam právě kvůli své nenažranosti chytat počestné členy Peugeot-clubu v ošemetných situacích Citovat
Maverick Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Že se nestydíš, takhle bonzovat kamarády:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Že se nestydíš, takhle bonzovat kamarády:D:D:D víš co je to dneska živit dvě děti ? :D:D Citovat
@re Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr @re , no ? Co to bylo? čekal jsem, kdy to přijde... a přišlo to Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Netopýrka měla štěstí , že jsem měl plnou kartu a foto se nemělo už kam uložit , ale příště na mě bacha. Ehm ehm ... jsem to prostě jen brala nejrychlejší cestou k chatce, no? Citovat
Béďa Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Pe.Tr: RZ je necitelna takze odmitam tuto fotku komentovat.. ale kdyby nahodou, ridila osoba blizka atd. atd.. vzdyt to znate.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Pe.Tr Netopýrka měla štěstí , že jsem měl plnou kartu a foto se nemělo už kam uložit , ale příště na mě bacha. Ehm ehm ... jsem to prostě jen brala nejrychlejší cestou k chatce, no? to svižneji malem nerozdejchala 308 Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Zachycen při činu! Doping před startem závodu , no , stejně nepomohl:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 všechno vidím:D [upravil dne 1/6/08 Pe.Tr] Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Pe.Tr Netopýrka měla štěstí , že jsem měl plnou kartu a foto se nemělo už kam uložit , ale příště na mě bacha. Ehm ehm ... jsem to prostě jen brala nejrychlejší cestou k chatce, no? to svižneji malem nerozdejchala 308 Heleď, já ukazovala dostatečně, že maj uskočit stranou! Že už de facto parkuju ....a že jsem slečna a mám tudíž přednost .... a vůbec! Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: Pe.Tr Netopýrka měla štěstí , že jsem měl plnou kartu a foto se nemělo už kam uložit , ale příště na mě bacha. Ehm ehm ... jsem to prostě jen brala nejrychlejší cestou k chatce, no? to svižneji malem nerozdejchala 308 Heleď, já ukazovala dostatečně, že maj uskočit stranou! Že už de facto parkuju ....a že jsem slečna a mám tudíž přednost .... a vůbec! jo tak to potom jo :D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ty jo, kouknu do statistik a člen dne je Stifler, a nová funkce fora již zobrazuje i aktuální stav pisatele:D [upravil dne 18/1/08 Radek Hurvajz] Aź teď jsem si sebe všimnul. Je fakt, že u počítače prosedim hezkých několik hodin denně, ale takhle ještě nevypadám... Edit: a jinak takhle pěkně uklizeno u počítače zdaleka nemam. [upravil dne 1/6/08 Stifler] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 No hlavně že jsi se poznal:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.