Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny zůčastněné, prosím o info , zda mi bude pasovat pačka tempomatu z r. v. 2006 do mého auta r. v. 5. 2003.

Můj VIN...VF33HRHSB82842193

Díky za rychlou odpověď.:myslim

Odesláno

Rozchodil jsem páčku s omezovačem na 2002. Takže si myslím, že nebude problém. ;)

Samozřejmě jen tempomat, omezovač nejede. :)

[upravil dne 16/5/12 21:56 od Dave_k]

Odesláno

Dave-k,Díky za info,doufám že máš pravdu,kde přesně najdu označení typu jednotky motoru,nějak jsem Me 744 ani 745 nikde nenašel,jsou tam z obou stran papírové štítky a na nich něco úplně jiného.:myslim

Odesláno

Ahoj chlapi, mám problém s doděláním tempomatu. V servise byl povolen, páčka nainstalována, display zobrazuje při zapnutí off a čárky, místo rychlosti . Na 4, ani 5 nejde aktivovat, stále svítí OFF. Poradíte?

Peugeot 307 Break 1.6 HDI 80 kW (9HY) Oxygo (2007)

Odesláno

Nevím jak u novýho modelu, ale u starýho se musel tempomat povolit na 2 místech jak je tu už určitě někde napsáno. Udělali to i v tom servise?

Odesláno

Jak to povolovali to nevím.... doufal jsem že vědí co dělat, prý jich dělají několik za měsíc. Verdikt byl takový, že páčka komunikuje, ale tempomat se při jízdě stále tváří vypnutě. Napadlo mě, jestli by to nemohlo být vadným snímačem u brzdy/spojky? Při malých rychlostech komunikuje i víceúčelový displej typu ,,A\" a píše hlášku, že tempomat nelze použít (kvůli malé rychlosti).

Odesláno

Ahoj HonzoZ, kde se budeš v Jižních Čechách nacházet? Vidím, že zde platíš za odborníka a rád bych tě poprosil o pomoc ohledně toho zlobivého tempomatu.

Odesláno

Diky Honzo, mohl bych se tedy někdy po dohodě zastavit třeba v Praze? Jezdím tam pravidelně, dvakrát, třikrát do měsíce a měl bych to při cestě.... Dal bych Ti vědět, třeba vzkazem zde na fóru a dohodnem to :-). Jinak děkuji všem za echo na Honzu a pohotové reakce.

Odesláno

Zdravím všechny.

Tak i já jsem se zapsal k uživatelům s přidělaným tempomatem.

Bezvadně funguje, jen mne překvapilo, že podle manuálu k 307 (část týkající se tempomatu je uvedena zde ve vlákně) by se aktuální rychlost (např. Cc 90) měla objevovat na displeji, ale mne se nic neobjevuje (ani na displeji pod tachometrem ani na centrálním). Není tento displej pro tempomat nějaký speciální, třeba mezi budíky, kde mám kontrolky:roll?

Tak se mějte a napište jak to chodí u Vás.

Shrek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...