Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

A kdo jel po dálnici D1 na Brno, sjel prvním exitem směr BVV, stříbrná 406 sedan, černý logo PC, výfuk DTM, dva víkendy zpátky?

Fičel sem ale v Altleonu :(

počítam že to byl DODO a jeho výuková 406:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

A kdo jel po dálnici D1 na Brno, sjel prvním exitem směr BVV, stříbrná 406 sedan, černý logo PC, výfuk DTM, dva víkendy zpátky?

Dodám, že jel relativně opatrně protože sem ho s náklaďákem předjel (i když pravda, že odbočoval na bohunice).

Odesláno

Já to mám jednoduchý,v Teplicích je nás málo a stejná barva jen jedna,tak na tu blikám a v létě jsem i kynul levicí a potěšilo to

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

Dodám, že jel relativně opatrně protože sem ho s náklaďákem předjel (i když pravda, že odbočoval na bohunice).

Tak to jsem byl asi opravdu já... Mám logo na kufru a laďák.... ;)
Odesláno

Určitě je to milé když zaregistruji někoho známého na sebe bliknout, ze začátku jsem peugeoťáky zdravil, ale pak jsem zjistil, že jich je tolik že se to fakt nedá, teď blikám jen když někdo nesvítí nebo vidím někdo policajty....:)

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Aha.Bohous mrknutim oka rozpozna T16 od klasicke 405 ;). Ale jestli to zvladas,tak si davej bacha,at se "neublikas"..... :D:D:D

Hele ty rejpale.....;)

Uznávám, že zepředu kdy je to zdravení nejaktuálnější je to rozpoznání od Mi16 zrovna nejhorší, neřku-li skoro nemožné.....

No a zezadu, kdy je to patrné hned na první pohled (pokud se někdo nemaskuje Mi16kovým křídlem jako Voštík) bude docela problém se před ten vehikl dostat......ale já se s tím nějak poperu:roker

Odesláno

no,já taky blikám jen když dotyčnej nesvítí nebo když sou někde zašitý s radarem.kdyby na mě někdo zablikal tak si ani neuvědomim že zdraví,ale koukám jestli svítim a kolik mám na tacháku.

Odesláno

KDYŽ SEM KOČÍROVAL FORD Z ROKU 64' , AŽ MĚ VOČI BOLELY :o , KOLIK TOHO AUTA PROTI NABLIKALI....S XM 3.0 V6 24v SEM ZASE BLIKAT NESTAČIL :D .....SOUČASNÁ 405 JE MAZLIK ASI JENOM PRO MĚ A ASI JE ÚSPĚCH , KDYŽ SI JÍ VUBEC NĚKDO VŠIMNE.....ALE TEN NÁPAD KAŽDOPÁDNĚ PODPORUJU :super ....!

Odesláno

když jedu jakožto motorkár tak na mě nemam tušení proč blikaj normoč plechovkáři, a to na cestách kde člověk potká max 5 aut za cestu, nekteri blknou nekteri ne tak nevim co si pak mam myslet :D jinak zdravim jenom známý, nebo nesvítící...

• O 3 roky později...
Odesláno

s E30 jsem blikal, ale to bylo tak 2x do týdne.Se 406 bych se ublikal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...