Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nedaří???

To si koupíš medium, pak ho vložíš do vypalovačky, pak začneš brouzdat po internetu (BACHA, PEUGEOT-CLUB NENÍ K TOMUTO ÚČELU ÚPLNĚ VHODNÁ STRANA), najdeš nějakou music a pak pálíš. Nakonec medium vyndej z vypalovačky a vlož do CD v autě, měšl bys slyšet jiné skladby než v průběhu posledních měsíců

Dík za radu, zkusím to! :super

Počítám tak to měsíce až dvou dám vědět zda se povedlo :aut

Odesláno
Původně zaslal: buml

Radio Beat, nastesti se jeho pokryti signalem rozrusta:super

To je sice pravda, ale kvalita signálu v některých lokalitách (třeba přímo Mělník a pár dalších lokalit ve stř. Čechách) je špatná až nulová :(

Odesláno

CD se musí nutně za chvíli oposlouchat - je vidět, že v autě netrávíš 12 hodin denně, jinak by Ti z toho určitě cákalo na maják.

Cáká a notně:D:D:aut

Odesláno

CD se musí nutně za chvíli oposlouchat - je vidět, že v autě netrávíš 12 hodin denně, jinak by Ti z toho určitě cákalo na maják.

By ses divil, Medvěde, co všechno se dá vydržet :roker

Já těch dvanáct hodin v autě dám tak za tejden. Plus mínus, podle situace. Sezení v autě mě neživí, naopak je pro mě časem neproduktivním.

Tak jednou, dvakrát do měsíce si říkám, jestli sem to CD už neslyšel mockrát, že bych mohl zkusit rádio. Deset minut prjíždím všechny uložený předvolby a nakonec se stejně vrátím k CD - muzika hraná českými rádii mě nějak stále nedokáže zaujmout...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: buml

Radio Beat, nastesti se jeho pokryti signalem rozrusta:super

To je sice pravda, ale kvalita signálu v některých lokalitách (třeba přímo Mělník a pár dalších lokalit ve stř. Čechách) je špatná až nulová :(

tak jediny kde mi to haraší je výjezd z mělníka na bolku. jinak ok
Odesláno

tracklist bezneho CZ radia vyda tak na 1CD. ja mam v kastliku 3:P

ale mas pravdu, ze nedavno jsem na sluzebce po 5 hodinach rammsteinu (jine cd tam nebylo) ztratil nervy a naladil radio. nakonec jsem teda zkoncil u zpravodajstvi BBC, i pres to (nebo prave proto), ze englistina neni zrovna ma silna stranka.

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Tak já zásadně CD protože na něm je to co chci slyšet a žádnej moderátorskéj ňouma tam nekecá nějaký přihlouplý žvásty a hlavně je to bez REKLAM!:D:super:P

Souhlasím s tebou - naprosto!!! Přesně jsi to vystihl...a když už se mi chce poslouchat rádio, tak on-line rádio - Dance radio.

Odesláno

Taky posloucham radeji mp3, ale pri delsi ceste to obcas stridam s radiem kde hlasi nejake dopravni zpravodajstvi, jinak kdyz jedu jen na otocku do mesta, tak hraje mp3.... :mrk

Odesláno

byla kdysi takova reklama(rikala holcicka v te dobe asi meho veku):

Jmenuju se Vendulka, posloucham maminku a Evropu 2.....

ale stejne posloucham CD :)

Odesláno

Většinou poslouchám CDčka a to takřka cokoli od Abby, přes IronMaiden, Metlu, Madonnu až po ZZTop. Jediný co v autě nesnesu jsou dnešní Disco remixy, Techno a Hip-Hop - na ten jsem vyloženě alergickej :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...