Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Původně zaslal: martinem2

Původně zaslal: Ferin007

No, testy nic takovýho nepotvrzujou. ;)

tak to bude asi pre teba;)

http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.asp?c=A080915_145641_automoto_fdv

Poučný článek, jen je rok starý, což je u současného vývoje dopředu dost podstatné.:myslim:myslim

no \"vyvoj\" bude pokracovat dalej.. odidu dalsi poskytovatelia kvalitneho paliva a u Shellky klesne oktan na 40.. ;)

Odesláno
Původně zaslal: martinem2

Původně zaslal: Ferin007

No, testy nic takovýho nepotvrzujou. ;)

tak to bude asi pre teba;)

http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.asp?c=A080915_145641_automoto_fdv

JJ, to že si většina lidí stále a naivně myslí, že Shell je v ČR nejlepší je bohužel pořád mnoho:myslim.

Pokud chete dopřát svému autí to nejlepší tankujte u Benziny:super

• O 6 let později...
Odesláno

Na cestách v současné době tankuju nejradši u Benziny (dřív byl lepší Agip), doma jezdím ke Glóbusu a beru ten lepší Drive 95 (vyjde tam levněji, než jinde obyčejný Natural).

Shell u nás na západě čepuje chcanky, ať už je pojmenuje jakkoliv (tři druhy Naturalu a všechny špatné).

Odesláno

TANK ONO + vlastní VIF.

Fronty na těchto pumpách mne štvou. Ale zase ... tam se nafta "nezkazí". Jezdím na ni od nich skoro rok. Motor neškytnul.

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj. Já tankují naftu jen u OMWpremiovku.

Jako jediný se vydali jinou cestou a nedávají do paliva bioslozku Jako takovou od pana Babise ale mají vlastní složení které neškodí motoru. Proto na pistoli nenajdes třeba B7.

7 znamená podíl bioslozky v naftě.

Upraveno uživatelem hpierr
Odesláno

Nejsou jediní:

https://www.ceproas.cz/eurooil/sortiment-paliv

Citovat

Na všech čerpacích stanicích EuroOil si mohou zákazníci zakoupit naftu OPTIMAL DIESEL bez biosložky. Oproti běžně prodávané motorové naftě na trhu s obsahem biosložky, resp. FAME až 7 % je OPTIMAL DIESEL v důsledku nepřítomnosti biosložky méně náročný na sledování a zacházení při skladování a použití. Kvalita nafty OPTIMAL DIESEL bez biosložky splňuje veškeré požadavky technické normy ČSN EN 590.

Odesláno

Koukal jsem na OMV stránky a píšou tam o "prémiové biosložce" tak tam as něco bude.Bez bio je ten Eurooil a Eurobit Zero.Já beru Vervu a dávám VIF i když tam údajně už je ale nikdo neví kolik.

Fakt je že auto jede jak zběsilý na Optimal bez bio s VIFem jelo míň bylo hlučnější a víc kouřilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...