Přejít na obsah

hpierr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Vše od uživatele hpierr

  1. hpierr

    U které spol. tankujete?

    No koukám že tady člověk nemůže napsat ani svůj názor bez toho ze se tu do něj bude navazet nejakej vsechnoznal a vsudebyl a všechno umí. Ale aspoň vaše názory respektuju od určitých chytrých hlav ttady.
  2. hpierr

    U které spol. tankujete?

    Moje žena pracuje na OMW a tam kde tankují cizí naftu a palivo z německa či rakouska. Tak nevím kdo má pravdu. Tankuji v CB. Jinak zkus kouknout na nějaký poslední testy paliva. A pokud chceš kvalitní palivo zajet si do německa či rakouska tak cca 40km za hranice a natankuj si tam plnou. Rozdíl poznas. To ti garantuji. A cenově te to vyjde skoro na stejny peníze jako tady.
  3. hpierr

    U které spol. tankujete?

    Omw nemá klasickou řepku ale svoje složení bioslozky které nezasira a jinak neškodí motoru. Stačí se jen podívat na stojan či tankovaci pistoli. Zákon ukládá ze podíl nemohla musí být označen v procentech. OMW žádný cislo nema protoze klasickou skodlivou bioslozku do svých paliv nedává. Pokud mi nevěříte ještě se podívat na různý pumpy. Jinak jsem tankoval u Shell ale pak jsem zjistil že berou stejnou naftu jako Benzina a u ní kdyz jsem natankoval jejich slavnou Vervu moje auto ztratilo výkon. Ale nic proti ní. Každý máme tu svoji. A pokud se pletu s Omw a bioslozkou všem se omlouvám. Teď kousek z jednoho článku z kterého čerpal: Co zna­me­ná nu­la u pré­mi­o­vé znač­ky ře­těz­ce OMV? To, co na­še ana­lý­za do­ká­za­la zjis­tit, te­dy nu­lo­vý ob­sah me­ty­les­te­rů mast­ných ky­se­lin. Ni­ko­liv ale nu­lo­vý ob­sah bi­o­slož­ky. OMV po­u­ží­vá na­mís­to me­ty­les­te­ru zís­ka­né­ho es­te­ri­fi­ka­cí tak­zva­ný hyd­ro­ge­no­va­ný rost­lin­ný olej (hyd­ro­tre­a­ted ve­ge­table oil, HVO). HVO je za­jí­ma­vý tím, že ne­má ne­žá­dou­cí vlast­nos­ti bi­o­naf­ty este­ro­vé­ho ty­pu, ja­ko jsou vyš­ší emi­se oxi­dů du­sí­ku, zvý­še­ná tvor­ba úsad a pro­blémy s dlou­ho­do­bým skla­do­vá­ním.
  4. hpierr

    U které spol. tankujete?

    Ahoj. Já tankují naftu jen u OMWpremiovku. Jako jediný se vydali jinou cestou a nedávají do paliva bioslozku Jako takovou od pana Babise ale mají vlastní složení které neškodí motoru. Proto na pistoli nenajdes třeba B7. 7 znamená podíl bioslozky v naftě.
  5. hpierr

    Kolísání otáček

    Ten je cca 7 měsíců starý. Hold me ta diagnostika asi nemine
  6. Dobrý den, ahoj. Včera pri cestě z Budejc do Třebíče jsem si všiml že mi nějak auto přestalo trochu táhnout. Musím ho trochu víc točit. A taky a to mě dost vylekalo když jsem preradil na pětku v 90km tak kousek po 2000 otáčkách mi otackomer začal poskakovat nahoru a dolů o 500 otáček a motor si držel otáčky a nereagoval na seslapnuti plynu asi tak cca 5 sekund a pak se zase chytil. Udelalo mi to za tu cestu asi tak 5x az 6x. Ale jenom na pětce. Mam peugeot 307sw 2.0hdi 100kw. Prosím o radu. Děkuji všem za odpověď.
  7. hpierr

    Kontrolka baterky

    Je to rok 2005. Je to takový ten panel mezi budikama. Svitila při startování. Uz nesvítí. Hlavně tam i je když se člověk zadiva. Je v práci dole na tom informačním panelu. Jsem se poptal a musel bych sundat celej horní plast (dekl) protoze kaplicka s tím je jeden kus. Děkuji za odpověď.
  8. Dobrý den, ahoj. Chtěl bych se zeptat zda jde nejak jednoduše vyměnit zarovicku(kontrolku) baterky? Přestala svítit a tudíž nezjistim zda není porucha na dobijeni. Mám peugeot 307se po facesliftu( s tou rejnoci hubou). Děkuji všem za radu a pomoc. Nerad bych s tím šel do Peugeotu a platil nehorázný ceny za výměnu kontrolky.
  9. Tak to byl fofr. Děkuji ti moc.
  10. Dobrý den, ahoj. Mohl bych poprosit o zjištění výbavy dle vin? Moc děkuji. Vin: VF33HRHRH84440958
  11. hpierr

    Prevodovka ci spojka

    Ferry zkusím to. Děkuji za radu. Pak dám vědět.
  12. hpierr

    Prevodovka ci spojka

    Kulisu radici páky? Prosim jsem naprostý amatér tak semnou budete muset mluvit jako s debilem. Předem se omlouvam. Jinak děkuji za velmi rychlou odpověď.
  13. hpierr

    Prevodovka ci spojka

    Jo a jedna se o Peugeot 307SW 2.0Hdi 100KW 16V
  14. Dobrý den, ahoj. Koupil jsem si svého prvního Peugeot a mám takový malinký problém. Jde mi špatně zařadit jednička a když prerazuji na dvojku tak mi to přijde jako bych ji tam tlačil přes zuby. Na stupeň tri, ctyri, pet a šest to jde nádherně bez jakýkoliv zvuků či pazvuku. Děkuji všem za jakoukoli radu. P.s.: Schanim nějakého dobrého technika s diagnostikou co by se mi kouknul na auto a vyměnil mi rozvody a opravil pár drobnosti. Rozbody mám vlastni. Jde jen o práci. Místo České Budějovice. Díky moc
  15. hpierr

    Jak a za kolik Vam jezdi?

    Ahoj. Já mimo město jezdím za cca 6litrů a ve městě tak za cca 8 litrů. Mám 2.0hdi 100kw 16v
×
×
  • Vytvořit...