Gotrek Odesláno 25. listopad 2003 Odesláno 25. listopad 2003 Tohle bude asi otázečka pro Oddieho (jednak má doma měřák a jednak je machr na diesly)... Jaké tlaky by měl mít Peugeot 405, 1,9 TD, r.v. 93...? Díky... Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2003 Odesláno 25. listopad 2003 Ideálně 26. Bez problémů je tak do 23, jezdit se dá v klidu i s 20 - tam ale už pak není záruka, že v zimě nastartuješ... Citovat
zoby Odesláno 25. listopad 2003 Odesláno 25. listopad 2003 přepadový hadičky jsou nový a mám čerstvě vyměněný vstřiky, tak ty podložky bz mohly být ok... To tu není nikdo z Brna? Citovat
Gotrek Odesláno 25. listopad 2003 Odesláno 25. listopad 2003 Díky Oddie. V dohledné době si je chci nechat přeměřit, tak abych věděl co a jak a mechanik mi třeba nevalil klíny do hlavy... Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2003 Odesláno 25. listopad 2003 Pružné podložky pod vstřikama (ty ocelové) jsou na jedno použití. Takže když se vyndá vstřik, znamená to novou podložku, i když byla dávaná nová třeba včera... Jsou sice prasata, co to nedělaj - ale já bych je leckdy s chutí přerazil, za ty vypálená sedla a vstřiky přilepené a přicpané karbonem Tyhle podložky stojej 5,-Kč/ks (originál u Peugeota!!!), takže šetřit na nich se fakt vyplatí :/ Správně by se měly dát i ty měděné (20,-Kč/ks tamtéž), ty se ale daj případně použít víckrát. Přepadová hadička se na konci většinou poškodí, při sundání ze vstřiku, proto je třeba dát novou. Upozorňuju, že volná přepadová hadička může způsobit problém se špatným startem, kvůli padající naftě! To se mi stalo včera, hadičku jsem špatně nasadil, a auto přestalo startovat, vztekal jsem se nad tím, a vymýšlel katastrofické scénáře, co všechno rozeberu, a ona jen blbá přepadovka... Citovat
varuz Odesláno 27. listopad 2003 Odesláno 27. listopad 2003 Já mám 1.9D a mám tlaky 1. 2,9 2. 3,0 3. 3,0 4. 2,9. Když jsem to byl měřit, tak mi nevěřili, že mám najeto skoro 300 000km, taky to je znát chytne napoprvé a? je kolik chce, teda pokud nezamrzne nafta. Citovat
Ladis Odesláno 27. listopad 2003 Odesláno 27. listopad 2003 Zoby, pokud chceš něco kolem mněření a seřizování vstřikovacích čerpadel, tak zajeď do Bosonoh. Auto ZM. Já tam byl na emisích. Mají tam kompletní techniku a měřáky na veškerou techniku kolem dieselů značky BOSCH. Dělají i jinačí značky, ale na BOSCHE jsou machři. Kolik to vyjde cenově nevím, třeba se zeptat. Adresa je Křivánky 12, Brno- Bosonohy. Tel. 547 227 230 Citovat
zoby Odesláno 5. prosinec 2003 Odesláno 5. prosinec 2003 jen tak mimochodem, kolik stojí pístní kroužky a co všechno se musí měnit při překroužkování motoru. potřebuju jen cenu materiálu. vím že těsnění pod hlavu stojí 1000,- Citovat
Ladis Odesláno 5. prosinec 2003 Odesláno 5. prosinec 2003 Zoby, v těch Bosonohách, o kousek dál, za modrým ocelovým mostem po pravé straně směrem od Brna je firma, co dělá kompletní kovoobraběčské práce ma motorech. Mají tam i prodejnu se všema těmato dílama do motoru. Není to žádný hogo fogo, mají to spíš pro vlastní potřebu dílny, ale prodají ti cokoliv a myslím, že v okolí za zozumný peníze. Zkus se optat. Je to na ulici Zájezdní. Neskoumal jsem konkretně ceny, pokud máš o konkretních dílech informace, zkus zjistit a podej info tady na webu ... Tam ti mají tolik blbinek a krámů do motoru, že jsem netušil, co tam všechno může být. Veškerý těsnění, kruhy, čepy, ventily, myslím že i turba .... Citovat
zoby Odesláno 9. prosinec 2003 Odesláno 9. prosinec 2003 jo a nemůže to dělat vůle na ventilech? že by to foukalo pod ventilama.... Citovat
205man Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 Ahoj, zacinam premejslet o generalce 1.9D ve svy 205ce. Na kolik muze vyjit? Cerpadlo a vstriky by mely byt OK, ale jsou mizerny tlaky... Nebo je lepsi koupit uz zgeneralkovanej? Kolik muze stat? A da se vubec sehnat? Citovat
vix Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 Dobra generalka muze stat 40, ale i 100 tisic Kc. Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 Záleží na tom, co je všechno třeba dělat. Podle mě, nemá cenu dávat tenhle motor na výbrus a kupovat novou sadu pístů. Tj. je třeba mít takový blok, který stačí přehonovat, a do kterého pak ještě půjdou použít původní písty... Na cenu se zeptej v servisech, které to dělaj, ty jediné ti asi řeknou nejlíp, co přesně, a za kolik. Citovat
205man Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 2Vix: To jsem si myslel-( Takze zkouset koupit cely auto s OK motorem a bez TP a jen to prehodit... Ti by slo udelat treba do 30ti tisic, ne? 2Oddie: zkusim s epozeptat v tech servisech, ale trochu se toho bojim. Vic by se mi libilo, kdyby nekdo prodaval uz hotovy motory po GO, ale to jsem nikde nenasel... Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 To se nedivím, žes to nikde nenašel. Ono totiž, když servis nasype do motoru nějakých 20-30tis, za něco ten motor taky musel pořídit, a něco sežere montáž - tak za kolik by jej pak musel prodávat? 30-50tis? To za to nikdo nedá, všichni řeknou, že za tu cenu si radši poříděj jiné auto... nabo koupí jiný starší motor. Takže, když se náhodou najde někdo, kdo tu generálku opravdu chce, řeší se to kus od kusu. Odkud jsi? Pokud z Prahy či okolí, obra? se na www.autovasenda.cz. Pokud jsi odjinud, neporadím ti... Citovat
zoby Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 u vašendy jsem se mailem ptal na cenu za výměnu pístních kroužků. odpověď: mám počítat i s výměnou tesnění hlavy a vany a pod 10 000,- to nebude... Jenom za kroužky... Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 Ono je to o tom, že to není \"jenom\" za kroužky. Nebo si snad troufnete naprat tam zpátky hlavu bez srovnání a otlakování? Naperete jí tam s původními šrouby, a původními šrouby na ojnicích? Ehm... Znám takové, co to takhle dělaj. Co poskládaj motor z vyhozených dílů, podstrčej to do nějakého křápu, a někomu nadělej - a taky to chvilku jezdí. Ale pokud to chcete udělat pořádně, za levno to holt nikdy nebude. Za levno se to dá jen namaskovat... [Editován dne 12/11/03 oddie] Citovat
zoby Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 samožřejmě že to bylo i se srovnáním, odtlakováním.... Citovat
Rebik Odesláno 11. prosinec 2003 Odesláno 11. prosinec 2003 Ono je to jednoduché: Hlava rovnání a tlakování cca 2000 Šrouby 1000 Těsnění hlavy 2000 Olej + filtr 1000 Sada kroužků 1500 = 2000 Chladící kap. 400 Gufera vačky Těsnění víka Těsnění vany jsou další stovkové položky a kde je práce, nějaké mytí, spojovací mat. atd. Berte to s rezervou, jsou to ceny z hlavy Rebik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.