Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak dnes jsem viděl poprvé někoho s klubovou samolepkou :superbylo to na matějský pouti uvnitř arealu zelená 306 combi stála u stánku s cukrovinkama:myslim kdo to asi byl:papa

[upravil dne 17/3/12 19:09 od jirka307]

Odesláno

Jsem si naprosto jistý, že dneska něco okolo 16. hodiny jsem potkal kousek od Mladé Boleslavi ve směru od Jičína Ferryho, který chvátal pravděpodobně domů, já jel proti němu taky domů do hor. Než jsem si uvědomil, že ta registrační značka na 406ce vulcain je Ferryho, tak byl už za mnou, tak se omlouvám, že jsem nestihl ani zamávat. :mad:

Odesláno

Dneska cca v 11:20, Pardubice, ulice Jana Palacha, kousek od restaurace \"u Kapitána\" jsem zahlídl modrou 407 sedan s nálepkama na předních blatnících a myslím i na kufru jedoucí směrem k AFI paláci. RZ jsem bohužel nestihl. Ještě jsem si všiml zvýrazněných zadních lamp \"tuningovou\" chromovou páskou.

Tak kdopak to byl?

Odesláno

Včera jsem ve Vršovicích problikával světlemodrou 406tou old model s čirýma zadníma světlama a za zadním okny měl polštářky 106 a 306. Pak jsem ho znova potkal v ulici U nákladového nádraží. Kdo to byl?

Odesláno
Jsem si naprosto jistý, že dneska něco okolo 16. hodiny jsem potkal kousek od Mladé Boleslavi ve směru od Jičína Ferryho, který chvátal pravděpodobně domů, já jel proti němu taky domů do hor. Než jsem si uvědomil, že ta registrační značka na 406ce vulcain je Ferryho, tak byl už za mnou, tak se omlouvám, že jsem nestihl ani zamávat. :mad:

zdar, 100% jsem to byl ja ;) sorry, taky jsem si vubec nevsiml, premejslel jsem jeste nad vecma z prace a ani jsem moc nechvatal, jel jsem na spotrebu, bo uz jsem mel v nadrzi jen malo plynu :D

Tak treba priste ;)

Odesláno
Včera som videl na prarkovisku pred Krnovom pred jednou reštauráciou bielu 5008 a tmavo šedú 207. Čie to bolo ?? :papa

[upravil dne 22/3/12 20:16 od Martinsk]

A ta splašená Alhambra s vzíkem byl kdo?:D:papa

Odesláno
Dnes jsem kousek od Ohrady viděl Picasso, které mělo přes celé zadní okno reklamu na Peugeot Kly - asi to byl nějaký PPčkův kámoš

neni to přímo PPčka? stojí to před jeho barákem a tuhle s tím jela jeho drahá polovička

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...