Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska na Patočkově ulici v Praze 6 cca kolem sedmé večer jsem asi potkal Kvetone. Tedy pokud jsem dobře poznal bývalé auto PP205. P407 sedan a pěkně mu fungovalo přisvěcování mlhovkami při zatáčení;)

Závidim:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska 17:40 Přivaděč Jihlava - Havl. Brod ve směru na Brod :) peugeot 106 nebo 306 s klubovou lepkou na zadnim skle :) koho pak jsem to predjizdel? :)

Odesláno

mno ja taky moc casto ne, teda vubec kdyz s nekym z PC nejsem domluvenej :D dneska jsem letel z jia domu.. a jen sem se mihnul a zahlidl nalepku na vratech :roker

Odesláno

Tak dneska Brno Jihlavská u kremačky krásný modrý čistý coupe 406 s nálepkou na zadku s B v spz, kdopak to byl? Mou nálepku na skle musel určitě vidět :D i přes tu špínu :mad:.

Odesláno

dneska jsem dopoledne videl Puga 807 v6 zlatave barvy s clubovou nalepkou na okne v obchodnim arealu Videnska na Videnske ulici v Praze 4. Tak kdopak to byl? priznejte se :)

Odesláno
Dneska na Patočkově ulici v Praze 6 cca kolem sedmé večer jsem asi potkal Kvetone. Tedy pokud jsem dobře poznal bývalé auto PP205. P407 sedan a pěkně mu fungovalo přisvěcování mlhovkami při zatáčení;)

jj, to je možný, možná si tě i pamatuju, nepředjížděl jsem tě? :D

Odesláno

jj, to je možný, možná si tě i pamatuju, nepředjížděl jsem tě? :D

jj předjížděl, v tom kopci kolem břevnovského kláštera. Já totiž dodržoval rychlost vzhledem k těm radarům co tam jsou:D:D

Odesláno
dneska jsem dopoledne videl Puga 807 v6 zlatave barvy s clubovou nalepkou na okne v obchodnim arealu Videnska na Videnske ulici v Praze 4. Tak kdopak to byl? priznejte se :)

to je muj tchan , 807 V6 jak jinak že :D

Odesláno
Dnes při návratu ze Zimního klouzání mnou spatřen, chvíli pronásledován, následně i podjet Pepito s Kubíkem v jejich 206ce.

zvláštní

Odesláno
Dnes při návratu ze Zimního klouzání mnou spatřen, chvíli pronásledován, následně i podjet Pepito s Kubíkem v jejich 206ce.

Stalo se kolem 14 hodiny mezi Sazka arenou a Harfou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...