Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

for Scratch : víš , kdybych nebyl nemocen , a nebylo to přes půlku čr , tak dojedu i na vánoční sraz ale hold někdy člověk tělu neporučí .. ;)

[upravil dne 21/12/11 19:28 od Slipkont]

Odesláno

Včera jsem si všiml modré 206 3D se zadní čirou optikou, RZ 7T4 .... a podložkami RZ s klubovým logem v obci Břidličná (okr. Bruntál) před nákladní vrátnicí podniku Alinvest. Komupak patří? :myslim

Odesláno

Slipkont: ty jsi omluven, a byl jsi na sebetove :)

treba se uvidime na zimnim klouzani :)

loni jsem byl na prvnim a vim, ze dalsi uz nevynecham :)

Odesláno

včera na parkovišti u Billy na Argentinský v Praze stála stříbrná 206 a přes celou kapotu měla obrovskou modrou nálepku se lvem... Jestli měl nebo neměl klubovou nálepku nevim nestihla jsem se podívat páč se jelo na žranici :D Ale třeba to někdo byl....

Odesláno

dneska u Praha - Kolovrary jsem z vlaku zmercila cervenou 406 s bilym obrysem lva na pravych zadnich dverich (ten lev byl velikej :)) nemam predstavu kdo by to mohl byt a stejne jako v predchozim pripade nevim jestli mel klubovou nalepku. ale velkeho lefa by na aute mohl mit neko z klubu :) tak schvalne jestli to nekdo byl :)

Odesláno

pred chvili jsme predjeli 406 sedan tmave modra barva a nalepka vlevo na kufru :) jo a bylo to na jizni spojce v praze ve smeru do centra u omw

[upravil dne 27/12/11 18:26 od Goldinka]

Odesláno
tak v vcera cca kolem 15 hodiny v hradci kralove v nakupnim centru futurum jsem videl clena ze slovenska, modra 406 sedan starej model z poznavaci znackou GL - 107 ..

To som bol jááááááááááááááááááá..... a som slovak žijúci v čechách....heh konečne nalepka priniesla ovocie.... :-)

Odesláno

Kdopak to byl? Dnes dopoledne v Žamberku před poliklinikou. Modrá 807 s clubovou nálepkou a rámečky na SPZ 3E8 .... na invalidním místě. Aby nedošlo k mýlce, stání oprávněné ;)

[Edited on 3/1/12 15:48 by radim.1008]

Odesláno
Kdopak to byl? Dnes dopoledne v Žamberku před poliklinikou. Modrá 807 s clubovou nálepkou a rámečky na SPZ 3E8 .... na invalidním místě. Aby nedošlo k mýlce, stání oprávněné ;)

Tipuju Haryka

Odesláno

Tipuju Haryka

Taky si myslim ze je to on.. auto jsem potkavaval v Letohrade :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...