Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můj druhý úlovek.. :)

Černá 406 se žlutejma mlhama a webovkou clubu na zadním okně, na středovým větráku dva žlutý panáčky - ve Vršovicích pod železničním mostem....  :)

Odesláno (upraveno)

Až potká někdo mě, ve stotisícovém městě, nápověda, červené auto, stříbrný podklad espézetek "peugeot-club.com" a samolepka lvíčka vedle 3008, a  přihlásí se mi na tel.727983576, tak má u mě pozvání na oběd. :) Abych nemlžil, mám pražskou espézetku a za zadními dveřmi "emerickou" Nebrasku.  Jo a na předním skle mám  AJDÝ IPA, netuším, zda-li víte co to je, leč za hranicemi ČR je to hodnotná komodita...Ať je prča. Btw, to neplatí pro Majkího, to by byla rychlá smrt. Kua, ale Majkí je kámoš.. rychlá smrt neplatí... :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)
před 16 hodinami, Zodiak napsal:

Jo a na předním skle mám  AJDÝ IPA, netuším, zda-li víte co to je, leč za hranicemi ČR je to hodnotná komodita...Ať je prča.

A mas uz IPA 18 ? Skoda, ze sa dava iba jedna, hlavne ked su dve auta a este je k tomu aj takyto preukaz 

IPA.jpg

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno
před 39 minutami, TomasARN napsal:

A mas uz IPA 18 ? Skoda, ze sa dava iba jedna, hlavne ked su dve auta a este je k tomu aj takyto preukaz 

IPA.jpg

Jj, novou jako každý rok. :) Už skoro třicet....... Lepenka jen pět, těch 30 je služba vlasti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...