Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

K autu se dostanu, ale potřetí zařizovat odtah, skor teď když to nemá kola, mě nebaví při pomyšlení co to už stálo... Zvláště když mám spoustu jiných starostí :nevim

Odesláno (upraveno)

Vzal jsem se tam jednoduše, chělo se mi na WC a to byla jediná zastrčená odbočka, kterou znám :D.. Jinak zase tak špatně nevypadalo, bylo sice hozené na zemi, ale interiér atp. byl ještě kompletní, jediné co bylo dle mne pryč byly kola.

Jo a včera jsem evidentně při cestě z Chorvatska potkal na SVK nějakého klubáka v 407 coupé modrá SPZ začínala PD. Docela pěkný kus jsme se naháněli.

Upraveno uživatelem Satepek
  • O 2 týdny později...
Odesláno

dnes PH1 ulice v Jame stribrna 406 v kombajnu nalepka na prdeli v kufru to vypadalo na zedniky

je mozny ze majitel stal pred hospodou a kouril
kdyby neco byl sem ten bilej Boxeer co tam rval na debila ve volvu at prestane troubit  nebo mu ten klakson urvu :D

Odesláno

Myslím, že to bylo včera (nebo ve středu?) okolo 6:30, co jsem potkal Gabriela na "mašině". Na obvyklém místě, u Jiřic. :) 

Odesláno

Včera odpoledne kolem čtvrtý v Žamberku jsem potkal stříbrnou 307mu s RZ 5E3 .... S doménou na pátých dveřích. Maska nebo znak byl ve francouzských barvách. Tak, kdo to byl? :nevim:myslim

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

vcera jsem se potkal s moji bejvalkou :) a feellym :) na sjezdu z jizni spojky :D

Odesláno
V 8. 9. 2016 at 8:48, Vena garážmistr napsal:

Včera metro Ládví jsem viděl ChouLu.  Všimnul jsem si ho až když jsem najížděl na druhé straně k odbavení. Cca v 17 hod.

Přemýšlím, kde jsem se ve čtvrtek toulal.. Jezdím standart v 5 z Davídkový směrem ke Kauflandu.. tak tam někde cestou? :) 

Odesláno

Dnes jsem u jednoho nejmenovaného obchoďáku narazil na SV24 :) Takový malý sraz 2,2 benzínů :D

WP_20160912_19_28_10_Pro.jpg

Odesláno
před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Ne, čekal jsi u metra stál jsi směrem na Kobylisy.

ChouLu to si čekal na autobus..? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...