Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera v pul sesty v kolone na kolbenove smerem z centra v levem pruhu stribrna 206 s rakvi na strese... ja v pravem pruhu v cervenem tranzitu :)

Odesláno (upraveno)
V 8. 7. 2016 at 19:24, poldiss napsal:

Já dneska na Zbraslavi viděl Stiflera s GTIčkem, pavučinky tomu sluší :papa

Děkuji, to souhlasí. Od teď tam mohu být vídán pravidelně. :mad: Ale nikdo na mě nemával a ani netroubil, tak nevím, kde přesně jsi mě viděl. :myslim

Upraveno uživatelem Stifler
Odesláno

V týdnu (pondělí nebo úterý) potkán Scratch v One Step červeném Transitu na proseku.. jel jsem za tebou až na sjezd na novoupackou :papa 

Odesláno

Poldiss: Jo, tak to si přesně vybavuju. Všiml jsem si sedánka při otočce u parkoviště. :) Jen jsem nevěděl, že patří klubákovi - nevšiml jsem si žádné samolepky či jiného označení příslušnosti ke klubu. :mad:

Odesláno

Vcera kolem 15 hodiny v hloubetine na zrusene mhd zastavce tmavy sedan 406 s webovkou na zadnim skle.ja cerveny troubici tranzit.

Odesláno

JJ, proletěla kolem nás zelená raketa a tlačila před sebou policejní Passat :D

Málem jsme tě dojeli, ale frnknul jsi exitem na Benešov ;)

Mimochodem cesta dneska nic moc. Lufťáků mraky. Takových kolon jsem cestou do Tater ještě nezažil :(

Odesláno

Fakt byl policejní? Vždyť v levým nic přede mnou nejelo, jsem jen vás vytroubil a jel dál :D:D  jsem zaspal a nestíhal :D

Když jsem sjížděl na Benešov, tak jsem tě viděl v zrcátku jak si projel kolem :) 

Odesláno (upraveno)

Dneska v Jeřmanicích na parkovišti pod bobovou dráhou. Přijeli jsme tam cca kolem 15 hod. Jinak na bobovce se pěkně svištělo, malá byla nadšená :)

IMG_20160725_164411.jpg

Upraveno uživatelem Driver
Odesláno

Včera v Březové nad Svitavou jsme dojeli bílou 206ku s trochu voloupanou klubovou nálepkou a led světlama 9S5 75** (černá astra 9B4 13**)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...