Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem potkal dalšího :D Dnes byl u mě Stroza2 pro kola a tímto ho ještě jednou zdravím a doufám, že se park líbil a cesta zpět do Prahy proběhne v klidu. :papa

Odesláno
nj,fakt je tam :o, ale že nám to tam sluší ,pěknej páreček:D:super

Vid .. sluší, sluší :D :D ... chodim okolo tebe každý ráno do školy :D .. ae autem jezdím jenom ve středu a nebo čtvrtek, když pak jedu už domu :D :D ... jinak by stály vedle sebe pořád :D :D

Odesláno

Tak teď jsem v Kolíně potkal 2 coupecka ... Červené Lucifer a sede novy model.. Obe měli decentní křidélko a novy model mel tahokov místo mřížky v narazniku... Myslím ze je to ta 2.2 co je,na prodej...

Odesláno

Dnes cca o pol2 tmava 307 spz z Ilavy ...videna pri ceste z martina do ziliny :) mala pod emblemom bielu nalepku

A dakujem pitovi.za za diag :)

[upravil dne 20/10/13 15:10 od Miko2609]

Odesláno
Tak teď jsem v Kolíně potkal 2 coupecka ... Červené Lucifer a sede novy model.. Obe měli decentní křidélko a novy model mel tahokov místo mřížky v narazniku... Myslím ze je to ta 2.2 co je,na prodej...

jj a ani jeden z nich neni na clubu :D

Odesláno

Máme mezi námi někoho s červeným cabriem 306, které stálo dnes kolem jedné v Bratčicích na Brněnsku? Moc pěkný kousek.

Dalšího kouska jsem potkal před Svitavama před viaduktem :bacha Stříbrný VW Golf, mladej za volantem, nalepenej na nárazníku, kamera na okně a před posledním horizontem před tím mostem se rozhodl, že bude předjíždět. :bojim Když jsem ho musel pustit v koloně před sebe, aby nesejmul auto proti, tak jsem ho po zařazení problikl dálkovýma. Kokot to zašláp, regulérně se mě snažil vybrzdit. Tak, tak jsem to dobrzdil. Potom následovalo klesání pod most do levé zatáčky, kde se silnici před mostem rozšiřuje po pravé straně, tam zastavoval a když jsem ho míjel, tak měl už stáhnuté okýnko a podle přítulky něco řval, projeli jsme pod mostem, zatáčka na pravou ruku a proti kopci už byl vedle mě a snažil se rvát do pruhu, radši jsem ubral a nechal jsem ho. Nehodlal jsem se nechat strčit do příkopu. :bacha Po Svitavách jel jak šílenec, předjížděl na přechodu, v křižovatce a potom naštěstí pro všechny ostatní jedoucí v té koloně zmizel.

[upravil dne 20/10/13 20:58 od radim.1008]

Odesláno

Dneska jsem při cestě ze školy z brna nabíral na spolujízdu pár lidi na ulici jana babáka, konkrétně tauferovy koleje. A opět jsem tam zahlédl černou 807 s klubovou nálepkou, stála na tererově ulici , vídám ji tam celkem pravidelně, občas stojí přímo na ulici jana babáka, kdopak to je?

Zdraví, Cinciho syn.

post-15259-1410963386091_thumb.png

[upravil dne 24/10/13 00:03 od Cinci]

Odesláno

Dneska na R7 kolem 17:00 hodiny směrem na Prahu jsem potkala 307mu modrá metla hatchback, na zadku klubová samolepka, poznávačka LNI myslím :) .. jela jsem za ním od nájedu u Slanýho až k rozdvojení na dva pruhy, jeli jsme za kamionem, dvakrát blikam dálkama a nic .. tak zdravím :papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...