Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska mezi 10 a 11ou dopolední viděna na Kbelské směr do centra světlezelená metla 806 (C Evasion?, F Ullysée?) s klubovým nápisem na zadním okně. Kdopa to asi byl?

Mimoto jsme se potkali s Péťou na pohádkovém víkendu v Loučni - pocity rozporuplné (nikoli ze se setkání s dotyčným, ale z množství pohádkymilovných návštěvníků), ale když porovnám + a - , pak je výsledek přeci jen kladný (hlavně prckovi se líbilo, což je to, proč jsme tam jeli).

Odesláno

vcera na D1 potkan Kubik 306, v Brne potkano a poobedvano s Vriskotem, a v Blansku jsem se potkal s Kobrou. Jen skoda, ze jsem musel valit do Praglu na koncert Kabatu. Ktrery byl na muj vkus docela kratkej....

Odesláno
vcera na D1 potkan Kubik 306, v Brne potkano a poobedvano s Vriskotem, a v Blansku jsem se potkal s Kobrou. Jen skoda, ze jsem musel valit do Praglu na koncert Kabatu. Ktrery byl na muj vkus docela kratkej....

potvrzuji a docela nahoda nekdo by ani nezareagoval kdybych na nej blikal z dodavky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...