Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Takze dneska cca pul dvanacty, D1 smer Brno hned za sjezdem na Benesov vinova 406 s malou bilou samolepkou na zadnim okne a s plne nalozenym vozikem. Kdopak to byl? :papa

Tak to jsem byl já, taky jsem si tě všimnul jak jsi kolem mě profrčel... jinak prosím pěkně tmavě modrá 406 :)

Odesláno

No byl jsem to skutečně já, místo i čas souhlasí, vezl jsem bráchovi nějaké krámy na barák. Schreeka jsem si všimnul a zablikal na něj, ale pochybuji, že si toho při své předpisové rychlosti všimnul :D Ale při mé předpisové 80sátce s přívěsem je i předpisová 130ka kalup :D

Odesláno

To vis ze jsem si vsimnul, blikal jsem na Tebe preci vystraznejma, samolepky jsem si vsimnul az na posledni chvily :) I barvu jsem mozna videl spravne, jen ta moje hlava derava si ji nezapamatovala :)

Guest Scratch
Odesláno

Ferry byl tou dobou dle meho na Vysocine, vice v jinem prispevku :)

Guest Scratch
Odesláno

ja zase v uterY potkal zelenou 306, s napisem na viku www.........com. asi to byl Kubik 306, ja byl maskovan ve sluzebaku 3,0 TDi Audi A6 allroad - sefova super kara......

Odesláno

Až tento víkend jsem si něco uvědomil, jezdím už asi 4 roky každy vikend okolo Volhy (kolej) a vždycky jsem tam viděl hodně povědomou červenou 406 Old se čtyřočkem .. No až tento vikend mi docvaklo, že to je vlastně 406 Ferryho, jinak vypadá moc pěkně :);)

Odesláno

Zhruba v 15hodin na Šternberském nádraží tmavě modrá 406 v kombálu, novější model se stříbrnou klubovou nálepkou na 5. dveřích a na střeše příčníky. Kdopak to byl?

Odesláno
Až tento víkend jsem si něco uvědomil, jezdím už asi 4 roky každy vikend okolo Volhy (kolej) a vždycky jsem tam viděl hodně povědomou červenou 406 Old se čtyřočkem .. No až tento vikend mi docvaklo, že to je vlastně 406 Ferryho, jinak vypadá moc pěkně :);)

tak to je dobry :) jj jsem to ja

Odesláno

Právě jsem prosvištěl Vysokým Mýtem a na okruhu jsem si všiml zaparkované stříbrné 306ky, do níž právě lezl její majitel Vojta (AKCZ). Už má nazutá nová kola, která avizoval ve svém vlákně, takže dodatečně mávám. :papa

Guest Scratch
Odesláno

dneska u Lidl jsem potkal opet 306, s tuning zadnima lampama a napisem na viku, asi zase kubik, ale za volantem sedela blondyna, ktera na mou gestikulaci a pozdrav ahoj nereagovala, ani se nepodivala na auto, ktere stalo primo naproti ni s napisem jak krava peugeot club :D

a ten zasranej vosk stejne nemeli..... vlastne nic z avizovaneho nemeli...

Guest Scratch
Odesláno

:mad::mad::mad: no jel jsem :mad::mad::mad:

ale je tam 70tka ;)

PS: stejne to nechapu, celou dobu je na chlumecky 50 a tam kde se to zacina napojova a rozpojovat, tak tam je 70....

Presne na tom miste jsem jednou taky skoncil s rozbitym kufrem, proste nekdo za mnou edobrzdil, protoze tam jsou proste tyhle situace bezny, je s podivem, ze tam neni tolik nehod....

[upravil dne 14/4/2013 19:25 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...