Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v patek kolem pate v jicine na kruhaku u Kauflandu jsem potkal stribrnou 306 kombi s nalepkou na zadnim okne a jeste mela na boku samolepku monster. Mavam, troubim, blikam, ale asi furt malo...... ridic hluchej a slepej :D

Odesláno

Dneska Znojmem projíždělo coupé s barvou De bysance a značku mělo xPxxxx....v rychlosti jsem si všiml,že mělo střešní okno,tak se přiznejte kdo to byl?

[upravil dne 10/9/12 20:05 od 222johny222]

Odesláno

Dnes cca 13.10 hod. som vchádzal na kruháč pri Tescu v Nových Zámkoch a blikal na mňa niekto zo striebornej 307SW. Bol to niekto z klubu?

Odesláno

juuuuuuu, ja te nevidel :D, byli jsme zrovna kupovat mechanizmus na pojezd zasunovacich dveri :D

klobouk je z chorvatska :)

proc jsi nezastavil :(

post-5813-14109626798308_thumb.jpg

[upravil dne 11/9/2012 23:39 od Scratch]

Odesláno

jj, mou služební fábku si přehlížel slušně.. :D stály jste zrovna na kolejích a já jel v té koloně směr čerňák.. čekal jsem, že mě na té dvouproudovce dojedete, ale někam jste odbočili, tak třeba příště.. ;)

Odesláno

jj, kate trading, cca 150 metru od mista jak jsme se otacely :( mel jsi zatroubit :)

Odesláno

dnes spatřen v Kopřivnici člen Lukáš_307 a jeho 307ma...bylo to myslím, že na křižovatce, kde jeden směr vede přímo k automobilce Tatra...za kruháčem už mi zmizel :D

Odesláno
dnes kolem 11 jsem potkal na rychlostce v olomouci ve směru na ostravu modrou 406 restyl kombi s bílou nálepkou klubu na zadním víku... Kdo to byl??

jestli to melo samolepku na zadnim skle uprostred nad steracem a byla to modra metaliza, mohla to byt moje byvala 406 :) ... pry jezdi casto olomouc

Odesláno
for scratch: to jsem byl já zrovna jsem spěchal k HZS na pohotovost takže sem si okolí moc nevšímal :):):)

to je omlouvajici :)

i tak jsem te rad potkal :)

8 prispevku a uz potkal klubaka :D

[upravil dne 14/9/2012 00:06 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...