Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to jsou sraci, ale nevedomky udelali docela peknou vec, ktere si vsiml Stifler

SPZ meho auta: 6A1 8623

SPZ masiny: 6A 6283

Dobra shoda nahod, ne?

Odesláno

jj, to se povedlo. Jestli jsi jim to náhodou nevnutil podvědomě. :D To vypadá, jako kdyby první dvojčíslí v RZ motorky bylo \"vsunuto\" mezi číslice druhého dvojčíslí a vznikla RZ auta (jednička se už odmazala sama). :D

[upravil dne 29.9.11 13:30 od Stifler]

Odesláno
MatrixArwen: Tak to bylo teda náročný... :D To ti to auto v Jilemnici možná odhlašovat můj táta, pracuje tady u nás na odboru dopravy u kostela. ;) Asi bys chtěla moc, aby tam nechali 5555, takový RZky jsou hned rozebraný pro nejlepší kamarády a známé. ;) Co se týče svátků a přesčasů - buď za to ráda, budeš mít hodně pěknou výplatu díky příplatkům. ;)

No popravdě mi tu spz dala známá na městu se slovy: \" takovýhle spzky tady mám schovaný pro Jurášky.\" a já jen: Já ale Jurášková ještě nejsem a ona, že to nevadí.

A od muže jsem dostala hned vynadáno, jak si to dovoluju, že on si spz ani nevymýšlel, když za paní naběhl v půl pátý a předběhl 5 lidí, co seděli ještě za dveřma a čekali. No a já naběhla ve třičvrtě na pět a dostala takovou krásnou :D

5H0 5515 :D

Já si jen říkám, že to jsou spz pro ty blbce, když auto před Váma ohodí babku, tak ona si snáze zapamatuje tu moji spz :D :D :D

Odesláno

MatrixArwen: Tak to mě pobavilo. :D Ale nemusíš na sebe přece prásknout, že Jurášková zatím ještě nejsi. ;) Ale jak se řiká - co není, může být. ;) Taky nemam rád fronty a čekání. Měl jsem štěstí, že mi přišel velký TP od 306ky poslední den, kdy jsem si mohl auto přihlásit, abych nemusel čekat na další možnost příštích 14 dnů. Takhle jsem si auto přihlásil ve čtvrtek po ránu a od té doby už jen jezdím. :)

Odesláno
to jsou sraci, ale nevedomky udelali docela peknou vec, ktere si vsiml Stifler

SPZ meho auta: 6A1 8623

SPZ masiny: 6A 6283

Dobra shoda nahod, ne?

Mě se stala taky dobrá náhoda,

když jsem kupoval manželce první auto tak měla SPZ 1AB 4647 kupoval jsem ho k narození mé první dcerky a AB jsou její iniciály.

Pak se narodila druhá a kupovalo se nové auto větší a dostal jsem SPZ je 2AB xxxx (to si už nepamatuji) a jako náhodou jsou AB opět iniciály druhé dcerky:D;)

Odesláno

davide bacha \"musela všimnout\" :D

jinak koho to cca před hodinkou stavěli na Smíchově orgáni??? zlatohnědá nová 406tá v sedanu se samolepkou na zadnim trojúhelníku :)

[upravil dne 30/9/11 20:14 od wooody]

Odesláno
MatrixArwen :Já že nejdu na kafe?? :D:D já jsem tam strávil 3 hodiny na exkurzi,určitě sis nás musel všimnout :D přímo v cargu,jak kancl,tak sklad :D

Tak řeknu hned :D

Tak to jsi mě určitě musel vidět. Ale kdyby jsi mi řekl, kdo jsi byl v tom hloučku, tak bych asi stejně nevěděla :D Vzhledem k tomu, že jsi byl u nás v kanclu, tak já jsem byla ta, co seděla hned naproti dveřím zády.

A tak kafe jsme si mohli dát z automatu:-)

Odesláno
davide bacha \"musela všimnout\" :D

jinak koho to cca před hodinkou stavěli na Smíchově orgáni??? zlatohnědá nová 406tá v sedanu se samolepkou na zadnim trojúhelníku :)

Mně ne :D mně stavěj jen na čtyřproudu v Jičíně :D :D :D

Odesláno

Dneska dva úlovky - na na jižní spojce směrem od Smíchova zhruba v půl sedmý modrá 406ka s nálepkou uprostřed zadního okna a kolem jedenáctý u Ženských domovů v křižovatce černá, tuším třídvéřová 206ka, s červenou nálepkou přes celý dveře... Kdo to byl? :papa

Odesláno
Dneska dva úlovky - na na jižní spojce směrem od Smíchova zhruba v půl sedmý modrá 406ka s nálepkou uprostřed zadního okna a kolem jedenáctý u Ženských domovů v křižovatce černá, tuším třídvéřová 206ka, s červenou nálepkou přes celý dveře... Kdo to byl? :papa

Asi by to chtělo specifikovat tu samolepku, protože modrých 406ek je na klubu docela dost. Co se týče té 206ky, tak nevim, jestli to bude někdo z klubu, páč náš klub, pokud se dobře pamatuju, nevyrábí samolepky v červené barvě. Předpokládám, že tou červenou samolepkou byl jen ten lev, který není oficiálním logem našeho klubu.

Odesláno

Jo, k té 406ce sem zapomněl dodat, že to bylo kupé :) Samolepka byla tuším uprostřed zadního okna dole. Jinak u té 206 nevím tím pádem nevím, třeba je to někdo místní :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...