Pe.Tr Odesláno 5. září 2007 Autor Odesláno 5. září 2007 předtim to hralo a sem tam zašumnělo , ted to šumi a sem tam hraje Citovat
Sheehy Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Původně zaslal: bagr 19 5A Osvětlení přepínačů v kabině, osvětlení palubní desky, sestava ukazatelů a reostat Zřejmě má P607Olda pravdu. No vyzera to jednoducho, ale bohuzial to tak neni. Odpojil som postupne vsetko co som nasiel v scheme visiet na tej poistke a nic. Mozno tam predchadzajuci majitel nieco napojil, ale k tomu sa nedopatram ... Citovat
P607Olda Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Zmeraj aky prud ide cez tu poistku, ked uz mas "vsetko" odpojene. Citovat
P607Olda Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 Jestli se nepohneme z místa, tak začneme vymýšlet odrušení, ale nejprve by bylo dobré vědět, co je zdrojem rušení. Citovat
Sheehy Odesláno 6. září 2007 Odesláno 6. září 2007 presne tak, treba najst pricinu ... zajtra to s kolegom zmeriame a dam vediet dik moc Citovat
p406b Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 kde je pokracovani:xvul ,neumim ti poradit:mad: ,ale dobra story,jak AKTA X (ušo-neidetifikovatelny ŠUMICI predmet) nebo to uz hraje:o ,to by potesilo:super i zarmoutilo:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2007 Autor Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: p406b kde je pokracovani:xvul ,neumim ti poradit:mad: ,ale dobra story,jak AKTA X (ušo-neidetifikovatelny ŠUMICI predmet) nebo to uz hraje:o ,to by potesilo:super i zarmoutilo:( montalně jsem si ad radio dal par dni voraz , spiš to vidim až na kostelec , vic hlav vic ví. Citovat
MatrixChose Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: p406b kde je pokracovani:xvul ,neumim ti poradit:mad: ,ale dobra story,jak AKTA X (ušo-neidetifikovatelny ŠUMICI predmet) nebo to uz hraje:o ,to by potesilo:super i zarmoutilo:( montalně jsem si ad radio dal par dni voraz , spiš to vidim až na kostelec , vic hlav vic ví. Spravný rozhodnutí jak člověk něco dělá moc dlouho, tak ho kolikrát správný (jednoduchý) řešení ani nenapadne. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2007 Autor Odesláno 7. září 2007 tak tak ,už sem začal dělat věci furt do kola , prostě jsem se malem zcvoknul. mp3 zatim potěší Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Jé Pe.Tr má v autě UŠONY:D:D:D:D P.S: Na kostelec mám vzít teda i kladivo, jo? :D [upravil dne 7/9/07 Radek Hurvajz] Citovat
MatrixChose Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jé Pe.Tr má v autě UŠONY:D:D:D:D Akorát ta jejich řeč FURTŠUMI ho nějako rozčiluje Citovat
p406b Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 montalně = momentalne nebo mentalne:aut tak pozor na ty "Mate stesti,ze jdu kolem" ,aby jsi nepotreboval na cestu dom ceduli PROSIM a lano bohuzel tam nebudu,ale budu cekat na vysledek (co vse se da vystrihat ze 406 ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2007 Autor Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: p406b montalně = momentalne nebo mentalne:aut tak pozor na ty "Mate stesti,ze jdu kolem" ,aby jsi nepotreboval na cestu dom ceduli PROSIM a lano bohuzel tam nebudu,ale budu cekat na vysledek (co vse se da vystrihat ze 406 ) momentalně ,ale v jadru věci rektálně - prostě jsem se ted na to vysr...!:D:D pokud bude vyřešeno ,určitš to sem dám . (snad ještě letos) Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Takk to bude v kostře.....natáhni novou a uvidíš! Citovat
Kdo Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Georginho_cz406 Takk to bude v kostře.....natáhni novou a uvidíš! Ale nová už tam je. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Když rádio napojíš přímo na baterku šumí taky? Citovat
Ferry Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Georginho_cz406 Když rádio napojíš přímo na baterku šumí taky? nejdriv si precti cele vlakno Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. září 2007 Odesláno 14. září 2007 Tak jsem celé vlákno pročetl znovu, ale ohledně těch zkoušek je tam více zmatku, než jsem shopen porozmumět! Asi to vyřeší Kostelec....více hlav více ví že? Kde jen soudruzi ve Francii udělali chybu:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.