Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ondrys

ty jsi mě nepochopil, já nechci už dělat sraz ale chtěl bych v něm alespon pomoci. takhle jsem to myslel.

Ale pochopil, a taky jsem to myslel tak že by jsi měl nejdřív ukázat co v tobě je, a až potom myslet na tohle. Takových kteří by nabízeli pomoc při srazech je tu 4694 a z toho 437 řádných členů, tak si myslím že jako nováček o kterym víme to co bylo na .EU by jsi se měl držet zpět a trochu si to tu zatím očuchávat ;)

Opět zduraznim že to nemyslim nijak ve zlym, nebo tak nějak

[upravil dne 1/9/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

ty jsi mě nepochopil, já nechci už dělat sraz ale chtěl bych v něm alespon pomoci. takhle jsem to myslel.

Ale pochopil, a taky jsem to myslel tak že by jsi měl nejdřív ukázat co v tobě je, a až potom myslet na tohle. Takových kteří by nabízeli pomoc při srazech je tu 4694 a z toho 437 řádných členů, tak si myslím že jako nováček o kterym víme to co bylo na .EU by jsi se měl držet zpět a trochu si to tu zatím očuchávat ;)

Radku - nemáš tak úplně pravdu. Členů je tu sice cca 5000, ale těch ochotných nabídnout pomoc třeba při organizaci srazů zdaleka není moc (odhaduju to na pár desítek). Takže má - li Ondrys chuť nějak v budoucnu při srazu pomáhat, nemám v tom problém - a vzhedem k tomu, kdy další sraz bude (únor 2007) už bude i dostatečně otrkaný a i my budeme mít aspoň z jeho příspěvků něco se o něm dozvědět. To, co se dělo na .eučku bych už neventiloval, nikdo z nás pořádně neví o co konkrétně šlo a přiznám se, že mě konkrétně to ani moc nezajímá.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Radku - nemáš tak úplně pravdu. Členů je tu sice cca 5000, ale těch ochotných nabídnout pomoc třeba při organizaci srazů zdaleka není moc (odhaduju to na pár desítek). Takže má - li Ondrys chuť nějak v budoucnu při srazu pomáhat, nemám v tom problém - a vzhedem k tomu, kdy další sraz bude (únor 2007) už bude i dostatečně otrkaný a i my budeme mít aspoň z jeho příspěvků něco se o něm dozvědět. To, co se dělo na .eučku bych už neventiloval, nikdo z nás pořádně neví o co konkrétně šlo a přiznám se, že mě konkrétně to ani moc nezajímá.

No dobrá, s tím EUčkem máš pravdu, myslel jsem to tak že by se měl otrkat a my o něm něco dozvědět z přispěvků a tak, ten počet členu jsem napsal pro příklad, je mi jasný že se všichni nehrnou. Ale prostě mi přišel moc hrrrr.
Odesláno

medvede on Hurvajz ma pravdu jsem trochu hrr, já se trochu otrkam a rad bych nějak pomoihl s příštím srazem, pokud budu moct, na eu jsem to dělal cely skoro sam, a to ještě tak že mi členi z eu volaly že jsou roztroušeni po pce a já pro ne jezdil,ale ventylovat už to tady nechci, takže pokud to budu moct nějak pomoci budu jen rad.

Odesláno

Ahoj....

Abych upřesnil svoji situaci...mám peugeot 405...když jsem potřeboval radu nebo nějakou pomoc, našel jsem tento club (www.peugeot-club.com) jinak jsem taky registrovaný na .eu....

a momentálně lituju toho, že jsem něco takového kdy udělal....jsem asi tak stejně starý jako Žaneta...řeknu vám, že vyjadřovat se o někom nějakým (ať jakkoliv hnusným způsobem) na diskuzi a ubližovat mu tím, mi nepříjde jako chování normálního člověka (žaneto promin, ale jak jsi řekla: "je to jen můj názor")...sleduju, že si na .eu žačíná vedení hrát na "nadlidi"....neříkám, že jsem nějak super a hrozně všemu rozumím...můj věk odpovídá i zkušenostem....ale...mám ženu kterou miluju nade vše a když vidím co dokáže udělat v podstatě dospělá ženská, tak jsem rád, že jsem jaký jsem...

končím z .eu a jdu na .com

na sraz ale nedojedeme....problémy z autíčkem....Ondra ví jak jsme vřeli :)

Mějte se

Odesláno

ImCypher -

vím jaky jste měly problemy, a jsem moc raed že jste dojely v pořadku, ale dokazal bych vas bezpečně dopravit domu, hold bych požadal kamaráda s odtahovkou a on by vaše vozítko dopravil domu, jako byvaly koordynator jsem to měl zařízeny,njn stalo se, a jsem členem bezvadnyho clubu a nestěžuju si,ale jak sis všimnul, tak o tobě koordynatorka ani nevěděla, a když jsme ji volaly s ladaj tak měla dokonce vypnuty mobil,njn nezajem. ale co, byl jsem za tebou a i když jsi mě pořad posílal pryč, tak jsem zustal s tebou a ještě jeden člen clubu.com - a pomohly jsme vam, a bil jsem moc rad, na konec to vaše vozitko vydrželo, a taky proč ne, vždyt LEV je silny a vy máte skvěly autíčko prostě 405 Mi16 - parada , nebojte jsem tady taky.

Odesláno

Díky za podporu tobě i ladajovi Ondro...

pažoutek je momentálně v servisu....takže uvidíme...ale do kostelce na sraz nám to asi nevyjde....mějte se fajně :)

Odesláno

No ještě že tentokrát do Kostelce nejedu. Když si představím, že by se tam Žaneta objevila... Poté, co jsem se z tohoto vlákna dozvěděl, že slečna Žaneta píchá gumy... :o Bude pro mě a mou 306-tou opravdu bezpečněji v té Dalmácii.... Ale budeme na vás myslet.

[upravil dne 3/9/07 Garfield]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Doufám, že nepřilívám olej do ohně, ale jak se tam líbilo eu-čkářům? Teda pokud tam nějací byli?

Jj, taky by mě zajímalo, a co Žanda?:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

byl tam pokud vim jen jeden a to Ondrys ale to je byvaly clen eu.. pokud vim tak nikdo jinej nedorazil..:)

Takže jestli to správně chápu, tak kočička dostala strach za ty prořízlý gumy Ondrysovi? :o

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

byl tam pokud vim jen jeden a to Ondrys ale to je byvaly clen eu.. pokud vim tak nikdo jinej nedorazil..:)

Takže jestli to správně chápu, tak kočička dostala strach za ty prořízlý gumy Ondrysovi? :o

to nevim jaky to melo souvislosti ale nikoho jinyho jsem tam nevidel..:roker

Odesláno

Původně zaslal: Mila_S

to nevim jaky to melo souvislosti ale nikoho jinyho jsem tam nevidel..:roker

Viz několik málo předchozích příspěvků.:super

Odesláno

Tak jsem zavítal na .eu fórum a dočetl jsem se, že kdosi čekal na Zanetti v sobotu na smluveném místě v HK a když dotyčná nedorazila, tak se ani jemu na náš sraz dorazit nechtělo. Následně Zanetti reagovala tak, že údajně měla někdy v minulém týdnu bouračku, kupátko je totál a proto prý nedorazila (neříkám tak ani tak, ale věřit se mi té nehodě moc nechce - spíš si myslím, že se Zanetti nechtělo jet na sraz jen ve dvou autech)

Odesláno

Medvěd: Tohle nemůže dobře dopadnout. Dva Peugeot-cluby v ČR, chápu kluby 205, 306 apod., ale tohle moc ne.

Hlavně až se začínající Peugeot'ák začne pohybovat na jejich foru a pak po nějaké době zjistí, že existuje ještě tento P-C, jak se asi bude tvářit...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak jsem zavítal na .eu fórum a dočetl jsem se, že kdosi čekal na Zanetti v sobotu na smluveném místě v HK a když dotyčná nedorazila, tak se ani jemu na náš sraz dorazit nechtělo. Následně Zanetti reagovala tak, že údajně měla někdy v minulém týdnu bouračku, kupátko je totál a proto prý nedorazila (neříkám tak ani tak, ale věřit se mi té nehodě moc nechce - spíš si myslím, že se Zanetti nechtělo jet na sraz jen ve dvou autech)

Já bych skoro tipoval, že se Zanetti nechtělo jet na sraz vůbec. A dál už nebudu pokračovat, protože jsem původně chtěl napsat svůj názor na tu osůbku. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...