Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

petern1

Zatím nic. Teď po neděli to zkusí žena pořešit přes kamarádku přímo v Peugeotu, tak uvidím, protože bych raděj manuál -knížku.

Ten inzerát má pár ale. 100 stojí CD, kolik stojí zaslání nevím (navíc je to kup zajíce v pytli), 30 stojí jen abych se mohl spojit s tím,co to nabízí a pak se to taky musí \"někde vytisknou\" a bude to nejmíň jednou tak velký jak origoš. Takže uvidím jak žena dopadne :myslim.

V sobotu jsem byl v Peugetu a o tu knížku v češtině jsem si požádal - zdarma a bez problému :papa

Odesláno

Můžeš to nasdílet třebas přes www.edisk.cz

Pokud obsah na CD je menší jak 100MB hoď ho do zipu a rovnou sdílej, pokud je větší musíš ho rozdělit (třebas přes TotalCommander) a pak jednotlivé soubory postupně uploadovat... Kdyby jsi si nevěděl rady, dej vědět... :papa

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Můžeš to nasdílet třebas přes www.edisk.cz

Pokud obsah na CD je menší jak 100MB hoď ho do zipu a rovnou sdílej, pokud je větší musíš ho rozdělit (třebas přes TotalCommander) a pak jednotlivé soubory postupně uploadovat... Kdyby jsi si nevěděl rady, dej vědět... :papa

Ja to robim WinRarom. Postup je podobny ako opisoval nanux. Tento je ak mas nainstalovany WinRAR.

1. Otvor si CD, oznac vsetky subory, klikni pravym tlacidlom mysi a vyber moznost \"Pridat do archivu\"

2. Vyhodi ti to okno WinRaru, mas tam rozbalovacie menu \"Rozdelit archiv v bajtoch\" tam vyber \"98 078 k - ZIP 100\" a klikni na OK

3. Nasledne sa ti vytvori archiv a ten zdielaj napr. na edisk.cz

Ked nieje nieco jasne rad poradim:papa

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

Dave - to je ta stejná zestručnělá - velice, jak na ofiko stránkách peugeot.cz

Aspoň jsou tam navíc doplňky, bohužel bez cen, takže :nevim

Jinak jak tu příručku prohlížím tak toho tam mají rozpsenýho dost a dost. Tak nevím jak hodně podrobnou sháníš? :myslim

Ceny zjistíš jednoduše. Napíšeš ref.kód dílu do košíku a vypadne Ti cena. :papa

[upravil dne 28/4/08 Dave_k]

Odesláno

Čau, tak zatím špatná zpráva. Žena zatím kamarádku nekontaktovala, nemůže jí sehnat, asi se zase flákají někde mimo ČR na dovolené. Tak se jen tak byla zeptat v Peugeotu sama za sebe a tam jí řekli, že tištěná příručka není problém a stojí jen 1.000 kaček :o. No nekupte to :potlesk

Tak jsem si prozatím vytiskl to co je k mání na netu, porovnám to se svojí francouzskou a uvidím co bude dál.

Odesláno

Omluva Davemu-K - na adrese http://public.servicebox.peugeot.com/ je fakt ta příručka kompletní. Já jsem si vytiskl jen to podstatné pro sebe a když sem to porovnal před chvílí s originálem co mám ve franštině, tak je tam opravdu všechno.

Sice to není žádná krása, ale než dávat zlodějských tisíc peněz tak raděj tak. Navíc, jde jen o to si tu příručku projít a pak už je stejně k ničemu - skoro. Navíc se tam na těch stránkách dá najít plno dalších potřebných věcí, prot ty co si udělají servisku doma - servisní intervaly, kdy a co měnit atd. Na českém www.peugeot.cz je proti tomu kulový a ještě jim musíš sdělit hafo osobních údajů :bacha

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mam tip ako ziskat original tlacenu uzivatelsku prirucku na 407 (alebo na 206, 206CC, 307, 307SW, 307CC, 607, 807, Boxer -05, Partner, Expert.) v slovenskom jazyku za 150 Sk. Napiste SS a ja vam dam kontakt na jedneho chlapika co posiela prirucky na dobierku. Nepisal by som to, keby som si sam nenechal poslat. Nie je to ziaden odrb. Mne prisla v poriadku, konecne nemusim lustit taliancinu. Je pravda ze ju mozete najst aj na serviceboxe, ale tlacenu mat v aute je asi lepsie. :papa

[upravil dne 8/6/08 petertn1]

• O 8 let později...
Odesláno

Zdravím všechny, byl by někdo ochotný mi poskytnout českou uživatelskou příručku v PDF,  či v jiné formě pro 407, 407 SW ? Budu vděčný za pomoc, předem děkuji. Zehnos

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...