Přejít na obsah

petertn1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    270
  • Registrace

Vše od uživatele petertn1

  1. Ahoj, Poprosím o výbavu. Děkuji. VF32AKFXE40199813
  2. Poprosím o VIN: VF31AHDZE51867311 Děkuji.
  3. petertn1

    auto bez výkonu a černý dým

    Problém vyriešený. Neviem ako som pozeral tie hadice na prvý pokus, ale bola to nakoniec ta horná široká hadica zvrchu od intercoolera. Bola v nej nepatrná dierka asi pol cm. Po výmene všetko OK, auto ťahá jak zamlada
  4. petertn1

    auto bez výkonu a černý dým

    Problém bude asi niekde v týchto dvoch veciach. Ako to otestovať či fungujú ako majú?
  5. petertn1

    auto bez výkonu a černý dým

    Zdravím. Mám podobný problém. Auto neťahá nad cca. 2200 otáčok, Napr. na štvorke sa po rovine nedostanem nad 100 km/hod, plyn na podlahe. Za autom strašný čierny dym. Skontroloval som hadice, tu spodnú k intercooleru od turba som vymenil zdala sa mi taká moc opotrebovaná, ale zmena žiadna. Podtlak hadičky sa tiež zdajú v poriadku. Na čo by ste tipovali chybu? Diagnostika hlási nasledovné:
  6. petertn1

    Guľové čapy - výmena

    Z jednej strany som ho musel odsekať, ale nový čap tam už bol na voľno. Z druhej strany som čap voľne stiahol rukou, krúžok ložiska na tehlici neostal. Medzičasom som už zohnal tehlice za slušnú cenu, ktoré sú ok a čapy na nich držia pevne. Musel som k nim dokúpiť ešte nové tyčky riadenia, pretože som kúpil inovované tehlice a tam sú nejak vačšie diery na tie tyčky.
  7. Zdravím . Mám možnosť výhodne kúpiť komplet elektr. ovládané kožené sedačky s vyhrievaním. Teraz mám v aute el. ovládané, polokožu bez vyhrievania. Je možná takáto zámena? Bude treba ťahať nejakú extra kabeláž?
  8. Oživujem tému. Poradí niekto ako vymeniť manžetu poloosi vyznačenú na obrázku?
  9. petertn1

    Rádio RD4 Na RT3

    A zmeň si v názve témy TR3 na RT3
  10. petertn1

    Vyměna silenbloku

    Tak silentblok som vymenil. Už to naozaj potreboval. Robota na cca. 10 minút. Oddialiť expanznú nádobku chlad. kvapaliny a palivové potrubie, vytočiť 2 šrouby (16,17) a hotovo. A pravda, nie je to akceleračné táhlo, ale táhlo záchytu reakce.
  11. petertn1

    TLMIČE na 407ke

    Ja mám najazdené 315 tis. a tlmiče mám ešte pôvodné. Minulý týždeň som bol preventívne na kontrolu tlmičov http://www.bestdrive.cz/sluzby/test-tlumicu.html A vraj sú ešte dobré
  12. petertn1

    Vyměna silenbloku

    Už si ten silentblok-táhlo akcelerace vymenil? Ako to šlo. Tiež sa na to chystám.
  13. petertn1

    Guľové čapy - výmena

    Ahoj. Dnes som menil spodné čapy a čakalo ma prekvapenie. Staré som dal dole a zistil som že nové idú na tehlicu ( na oboch stranách) nasunúť úplne ľahko, t.j. úplne nový čap má na tehlici vôľu cca. 1mm. Čapy som dával https://eshop.autorozvody.cz/code/SKF|SKF[spc]VKD13500|0|5123|1-88-5123-18016-100013|100211|100581-23321278. Sranda je, že staré čapy sú od rovnakej značky a z úplne rovnakým označením ako nové. Nechal som ich na aute, lebo staré som logicky pri demontáži rozdrbal. Čo s tým teraz? Zháňať novú tehlicu? Je možné že sa tehlica zbrúsila? Nejaké viditeľné poškodenie som po stiahnutí starých čapov nevidel. Alebo žeby zlé čapy z výroby. Dík za rady.
  14. petertn1

    Chladiaca kvapalina

    OK. Dík za odpoveď.
  15. petertn1

    Chladiaca kvapalina

    Zdravím. Poradí niekto načo je ten čierny otočný prepínač na expanznej nádobke chladiacej kvapaliny a v akej polohe na správne byť?
  16. petertn1

    regeneracia fap

    Dakujem za inspiraciu Aj ja som bojoval s trhanim motora pri regeneracii a vymena predmetnej hadicky problem vyriesila
  17. Z toho obrazku nie je jasne ci je vo dverach alebo na boku karoserie zvnutra. Ale vo dverach to by asi bola blbost (opravte ma ak sa mylim). Je potrebne nejak odpojit jednotku riadenia airbagov, alebo odpojit nieco ine pred kontrolou snimaca? Nerad by som prisiel o hlavu pri vystreleni bagu.
  18. Zdravim. Uz dlhsie mi preblikava kontrolka chyby airbagov, tak som to pichol na diag a zahlasilo chybu "prerusenie kontaktu k lavemu prednemu snimacu narazu". Vie mi niekto poradit kde najdem ten snimac, aby som to skontroloval, prip. co s tym robit dalej? Auto nebolo burane ani bagy nikdy vystrelene. Dakujem za odpoved.
  19. petertn1

    dlzka abs kabla p 407 hdi 2005

    Dlhsie su dozadu.
  20. petertn1

    Ruční brzda

    Vie niekto napisat kde sa ta rucna brzda nastavuje. Tiez som si vsimol ze mi zacina zaberat asi az v polovici drahy. Kotuce i dosticky su OK. Dik za odpoved.
  21. petertn1

    Stěrače Valeo

    Presne tie kraft stierace som kupoval z aukra minuly rok. Za mna nebrat. Strasne mi vrzali po skle. Je tam nejaka divna guma. Po mesiaci som ich vymenil za bosch a odvtedy klud.
  22. Ahoj. Prosim info o VF36ERHRH21747072. Dakujem.
  23. Prosim o zistenie historie VF34H9HZH55306035 Dakujem.
×
×
  • Vytvořit...