Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Akce při natankování

Recommended Posts

Odesláno

Docela by mě zajímalo, která benzínka má nejlepší akce při natankování.

Jezdím ted kvůli dieslu na shellce a sbírám body. Ale jsou takové drobnosti.

Samozřejmě že důležité je jaké palivo tankujete a shell má prý nejlepší palivo.

Co u jiných pump?

Odesláno

Tank ONO - nafta za 26,40 ;)

pokud seženeš palivo někde okolo 2 Kč/lt levněji než u konkurence, na nějaký "hrníčky" nekoukej.

Samezřejmě záleží, kolik toho za měsíc projedeš ... etc.

Odesláno

Ja jezdim k shellce. Na bonusy nehledim. Sice sbiram body ale jen jako zpestreni. Podle mych zkusdenosti maji nejkvalitnejsi benzin. Na co mi je, ze koupim benzin trebas o 0,60Kc/L levnejs kdyz mi potom auti zere vic a nejede.

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Ja jezdim k shellce. Na bonusy nehledim. Sice sbiram body ale jen jako zpestreni. Podle mych zkusdenosti maji nejkvalitnejsi benzin. Na co mi je, ze koupim benzin trebas o 0,60Kc/L levnejs kdyz mi potom auti zere vic a nejede.

Souhlas:super

Odesláno

taknkuju temer vyhradne VP Diesel, zkusil sem vsechny mozny renomovany pumpy mimo Benziny, tam me nedostanou ani parem volu a nejlepsi naftu meli vzdy u AGIP na Rozvadove smerem do Nemecka, jinak Shell jasne vede, a pri mem tankovani 100 a vice litru tejdne je to i na bodech znat:)

Odesláno
Původně zaslal: buml

taknkuju temer vyhradne VP Diesel, zkusil sem vsechny mozny renomovany pumpy mimo Benziny, tam me nedostanou ani parem volu a nejlepsi naftu meli vzdy u AGIP na Rozvadove smerem do Nemecka, jinak Shell jasne vede, a pri mem tankovani 100 a vice litru tejdne je to i na bodech znat:)

to ti to tak žere?:D:D:D

Odesláno

jo tak zere:grr clovek aby se furt hlidal. HDi totiz neni diesel ale prevlecenej benzin, musis si hlidat jak slapes na pedal na to sem nebyl zvyklej a vzdy sem mival nejlepsi spotrebu, ale ted:bojim

Odesláno

Platis ze sveho, nebo plati firma?

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Platis ze sveho, nebo plati firma?

co myslíš?:D

odpověd zde : http://www.peugeot-club.com/main.php?co=club/info&ktere=4800

Odesláno

2 P607Olda > jakozto osoba samostatne vydelecne cinna si to platim sam, ale snazim se propalenou naftu protavit zpet na ty hezky barevny papirky pokud mozno v mnozstvi daleko vetsim nez pri calovani toho paliva:D

2 Pe.Tr > bonzaku:D

[upravil dne 9/7/07 buml]

Odesláno

já beru benál u OMV a sem s nim taky spokojenej a maj teď akci-za nějaký body dávaj míče.už máme asi 4:P a občas zajedu pro V-power racing aby se dobře napapal

Odesláno

buml: já si taky platím sám, a připadá mi, že ty "akce" s odměnami jsou dost šidítka.

Jezdím asi 50 t. ročně, ale kvalitu/nekvalitu nafty jsem nezaznamenal - občas tankuji na Shell, Benzina atd., ale nejčastěji na levné JET a EURO Oil.

Všiml jsem si, že některé stojany dávají "velké" litry, a některé "malé". (To zn. že se do nádrže vejde nezvykle mnoho, nebo zase nezvykle málo.) Setkali jste se s tím?

Odesláno

Všiml jsem si, že některé stojany dávají "velké" litry, a některé "malé". (To zn. že se do nádrže vejde nezvykle mnoho, nebo zase nezvykle málo.) Setkali jste se s tím?

Tak to se mi nastesti stalo jen jednou, je to delsi dobu zpet, ale nesedelo mi to o 10 litru, coz bylo na auto, ktery sem jezdil jen ja na dalkach a tankoval ho kazdy druhy den do plny dost. Byla to naka benzinka na zacatku Hranic smerem na OV.

Odesláno

Tak to se mi nastesti stalo jen jednou, je to delsi dobu zpet, ale nesedelo mi to o 10 litru, coz bylo na auto, ktery sem jezdil jen ja na dalkach a tankoval ho kazdy druhy den do plny dost. Byla to naka benzinka na zacatku Hranic smerem na OV.

tam je esso

Odesláno

S odeměnama se to dělá tak, že máte na benzínce známýho a vzhledem k tomu, že moc lidí to nesbírá, stačí jednou natankovat a pak sou všelijaký suvenýry doma :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...