Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čo sa týka Blavy tak na to sa dá zvyknut. Nie je problém. A ak sú BA a KE tí nebezpečný, tak sa príd pozrie? čo robia Martinčania a Žilinčania.

Debili, v Ruzoberku je križovatka, prechod pre chodcov dvoj prúdovka. Púš?am chodcov a ten debil tak možno v 120-150 preletí okolo mňa. No by som ho v tedy asi vytrepal z auta a pekne po \"Valašsky\" Hovädo.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja jsem na dalnici 2x tydne Brno-Ostrava a jeste bych vytvoril skupinu \"Zasrani cura..i v kamionu\" nebudu se vrusovat nad tim ze zcela ignoruji ze nekdo jede 130 ci 150 a zacnou se predjizdet ... minule jsem do dobrzdil tak cca 3 metry za jeho navesem.

Ale stalo se mi takova vec, jeste kdyz jsem mel dizlove saxo (to svarene - ktere by se rozpadlo pri jakekoli bouracce- te dobe jsem to jeste ani netusil) tak jsem si to svistel 140 v levem pruhu a prede mnou kamion, rikam si pohoda jedu vlevo , mam rosvicene svetla musi me videt...jsem zhruba prednima dverma na urovni kol navesu a ten curak zacne predjizdet...!!!!!!!!!!!dupnul jsem na brzdy a poslal auto mirne doleva smerem k travnatemu pasu, ale ten curak proste pokracoval v manevru. Jednim kolem jsem uz jel po trave a prava cast auta minula konec navesu snad o max pul metru ... jen tak mimochodem jsem jel ve ctyrech lidech v aute. Ja mel takovy vztek ze se mi klepaly ruce, a ten blbecek mi jen ukazal ze jako sorry a ze se nedival do zrcatka...!!!!

takovym bych bral ridicak ... kdyz neumi predjizdet at tahne do prdele ... sorry za ty vyrazy ale ja uz se videl pod koly toho kamionu...a nebyl to moc prijemny pocit

sou to uplne gumy ktere se tim snad bavi...jede jim to hovno a stejne predjizdeji... takzvane zavody 101kmh versus 100kmh:mad:

[Editován dne 22/10/03 ajsik]

Odesláno

Stalo se mi něco podobného na Trase Budějovice - Praha. Kousek před Benešovem začal kamion předjíždět jenže já byl už v půlce návěsu. Ignoroval klakson a jel dál, život mi zachránilo odpočívadlo. Když jsem ho předjel a začal mu něco naznačovat málem do mě najel podruhý. Mít v autě bouchačku tak bych mu snad prostřelil palici.........

Takovejm debilum se nic nestane, jsou ještě o metr vejš než mi končí střech, jenom by cejtil nějaký trhnutí a já bych zabil sebe i mámu od dvou dětí:mad::mad::mad:

Odesláno

Ja toho z Budejek uz rozdejchal. Nechapu, proc byl ale nalepenej na zadnim narazniku, kdyz jsem jel 50. Prece si kvuli nemu nenecham dat pokutu. Pak me s pompou na dvouproudovce predjel, bych to na dalsich svetlech postavil vedle nej. No, na zelenou jsem ho predjel, coz mu nebranilo by to prede me na kruhaci svih a ja musel kvuli nemu brzdit ze 70 na 20, pac se tam najednou nevesel.. kdyz jsem ho chtel za kruhacem predjet, schvalne do me najizdel. Blinkry neznal.

Mam dojem, ze tihle Rytiri silnic maj akorat pomocnou univerzitu a doma Manu s kramama. Jinak si jejich chovani nedovedu vysvetlit...:mad:

A kdyz se neco stane, tak se vymlouvaji na vyjety koleje :D:D:D.. viz http://www.novinky.cz/01/78/50.html pondelni nehoda :mad:

[Editován dne 22/10/03 vix]

Odesláno

Mě příjde, že tyhle dementi s kamionama snad v životě nejeli osobákem. Asi si udělám řidišák na ten hustey jeřáb co byl v Terminátoru 3 (nic většího s homologací se už asi na silnice vevyrábí :))) na ukážu jim, zač je toho pravá nefalšovaná debilita, až jim jen tak pro prdel odhodím návěs do okolního lesíka. Bohužel jednoho takovýho znám. V civilu je to normální magor, kterey nechal chlapa 3 dny zavřenýho v kanále, páč měl pocit, že mu ukrad televizi. Pak takovýhle howado sedne za volant kamionu a výsledky se tu daj přečíst. Netvrdim, že sou všichni takovýhle tukoši. I pár vyloženeych pohodářů sem zažil, ale srážka s kamionem vždycky bolí o moc víc a větčinou to nekončí jen u pomuchlaneych plechů. Bohužel....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ja se na dalnici dostanu parkrat za rok, vetsinou Brno-Ostrava. Clovek musi hlavne nemit z nekterych nervy. Jestli chce nekdo valit 170-180, tak at si vali, ja si to jedu vetsinou 130-140, vic uz mam trochu strach, nikdy clovek nevi co se stane. Jezdim v levem pruhu, protoze vetsinou lidi jezdi az na vyjimky tak 110-130 max., takze se neustale predjizdi, do pravyho zajizim jen kdyz je dlouha mezera pred dalsim courakem, nebo kdyz se nejaky rychlik priblizuje, uvolnim mu cestu pokud to de. Ale kdyz vidim 100m pred sebou nakladak, za nim dedu mraze se stodvackou, tak na to seru a blbecek si musi chvilku pockat, az je predjedu. Ono heslo \"muzes tam byt pomalu za dve hodiny, nebo rychle za dva dny\" ma neco do sebe...nezlobte se na me, ale kdyz vidim nekoho jak predjizdi zprava, tak to musi byt taky opravdu magor, ktery si chvilku nepocka az ma pred sebou misto. Takovy lidi dou nervni, a vymysli kraviny jen aby byli prvni, s tim naprosto nesouhlasim, kdyz si nekdo mysli ze to je v pohode. Ono takova hromadna bouracka na dalnici je sice efektni ve filmu, ale rozhodne bych nechtel byt ucastnikem !!!

Odesláno
:D No ja nevim, ale pokud vim tak dalnice konci u Vyskova a pak je to tak trosku sirsi silnice o dvou pruzich :D A to nepocitam, ze za Vyskovem se jezdi po pristavaci plose :D:D
Odesláno

Pokud vím, tak od Vyškova dál směrem na sever (Prostějov, Olomouc) se jedná o rychlostní komunikaci (je na ní nutné mít dálniční známku).

Jestli má, nebo nemá specifikace dálnice nebudu řešit, protože je stejně široká jako každá jiná dvouproudová dálnice v ČR a místy jsou stejně vyjeté koleje jako jinde.

Co se týká toho, že se u Vyškova jezdí po letištní ploše. Z předchozího příspěvku (tuším Seppa) se dá chápat, že byla použita letištní dráha, která stála rychlostní komunikaci v cestě. Pravda je trošku jinde. Komunikace tu prochází podel Vyškovského letiště a tak byla postavena tak, aby se dala použít jako nouzová přistávací dráha, na které může přistát jak velké dopravní letadlo, tak stíhačka.

[Editován dne 25/11/03 Gotrek]

Odesláno

Už je to pár let co sem měl zajímavou příhodu s autobusem.

Jel jsem zrovna z Kobylys myslím, že se ta ulice jmenuje Horňátecká. Každopádně jsou tam dva pruhy. Já sem se napojil na hlavní se svou tenkrát Škodou120 a jel dolu pravej byl plnej , v levém jel autobus trochu rychlejc než auta v levo.

Celkem sem se těšil domu, tak sem vyjel do levýho, že až se zařadí budu mít volno.

Přez autobus sem logicky nic nevidiml a když v pravo přestaly auta, čekám, že se zařadí.

Za křižovatkou je pravý pruh vyhražený pro autobusy.

Autobus jel tak sedmdesát pořád v levém, tak sem ho prostě předlel tím pravým pruhem, co byl uplně volný tak devadesát. Zrychlil sem skoro na kilo z toho kopce vedle kolejí.

Pak se stalo něco co mi hlava nebrala. Ten idiot mě na zákazu předjíždění předjel autobusem po kolejích přez plnou čáru a namáčknul mě tak deset čísel od pravého obrubníku.

To sem se docela lek, ale netušil sem co příde dál. Na sjezdu na spojku, je pěkná zatáčka, tam jel samozřejmě pomalu, plazil sem se za nim zase jako debil. Tři pruhy paráda. Kašlu na něj na vola. Zařadim se na spojku, dám se do levého a přidám co to dá. Za pár vteřin dojedu autobus, na který sem ztratíl, tím, že sem nevjel autům pod kola jako on. Jel v prostřednim pruhu. A když sem ho tak stodeset míjel, hodil mi vyhybku do svodidel. Šel sem uplně na brzdy, guma jako kráva od kol se kouřilo z prava dvacet cen?áků autobus zleva deset svodidla, kdyby se mi škodověnka rozhoupala nevim co bych dělal.

Tak to už sem byl vytočenej pořádně. Autobusák zbrzdil na sedmdesát a ve mě bublal adrenalin. Řikám si, \"ty hovado já to projedu i kdyby sem ti měl rozpárat bok a srolovat si blatníky. Pak ti utrhnu hlavu. \"

Zase sem přidal a pomalu se posouval podle autobusu, začal mě zase pomalu zavírat a když sem byl v půlce, nasadil ostrej úhel, kam sem se nemoh vejít, ne, že ho pozvolna odřu, prostě s celým autobusem zhoupnul. Tak natolik srdcem nejezdím, abych ho napral. Zase sem to zašláp a vytočil se do nepříčetna.

Přijíždíme ke křižovatce., kde stojej auta na červenou. Ukázal sem se mu v levém zrcátku, za tři plnej podjel ho z prava a než dobrzdil, tak sem se před něj nádhernym táhlym smykem zařadil, a dobrzdil absolutně rovně tak mert za poslednim autem na semaforu.

Nejdřív sem myslel, že to neubrzdí a on zřejmě taky, nakonec zastavil.

Co všechno na mě řval si nepamatuju, jenom ten hřejivej pocit, že sem toho zmrda dostal.

Do dnešla mě mrzí, že sem nevystoupil a nezkopal ho do kuličky. Mrzí mě to i kvůli dalším, lidem, které tahle parodie na člověka potká na silnici. Škoda, jenom vím, že jestli se mi ještě něco takového stane nebudu váhat ani vteřinu a takovou mu jí natáhnu heverem, že budou muset do nemocnice poslat fotku aby věděli jak asi vypadal.

Omlouvám se jestli to bylo dlouhý, ale i s takovejma je potřeba počítat. !!!

[Editován dne 27/11/03 vector]

Odesláno

V pátek jsem razil po D1 z Prahy na Slovač, uháním si to 140 - 150 a předjíždím kolonu aut v pravým pruhu. Za mnou se blížili nějací rychlíci, tak jsem využil delší mezery v pravém pruhu a samozřejmě uhnul. Mezera byla dlouhá, tak jsem nemusel snižovat rychlost, krásně jsem se sunul z kopečka a těšil se, že protilehlý kopeček si pěkně vylítnu. Dole pod kopcem je ale benzinka LUKOIL a odtud vyjížděl bílý BOXER - pořád vše v pohodě a tak nebrzdím, vždy? má připojovací pruh a ten plynule přechází do stoupacího - ale najednou vidím, že ten blb mi míří do mojeho pruhu. Vedle mě tři za sebou jedoucí rychlíci (tak 170), přede mnou ON - no ubrzdil jsem to tak tak, přítulkyni z toho praskl pásek na botě a já mířil hned na další pumpě na kafčo a odfrknout si. Jezdím hodně (a to i s dodávkou), ale takovýho PROFÍKA bych z tý dálnice hnal svinským krokem.

Odesláno
Napsán autorem voštík

a komanci si mysleli, z eby to pouzivali jako letiste v pripade valecneho konfliktu

coz je mimochodem jeden z duvodu proc je zaklad beton a ne asfalt, protoze do asfaltu by letadla vyjizdela drsny koleje

ono dobre udelana betonova dalnice, tak jak jsou na nektery casti d1 sfrezovany vyskovy rozdily mezi \"panely\" ma neco do sebe, nevyjedou se tam koleje od nakladaku

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ale zbytek D1 je jako jízda po valše :))))))) a ta přistávací plocha za tim vyškovem, je děsně tajný letiště pro případ napadení, jel jsem tam tudy zabezpečovat nějakou akci na Plumlov a velitel si málem blahem ustřík do textilu, když mi to vysvětloval :)))))

• O 1 rok později...
Odesláno
Napsán autorem deeper

Ale zbytek D1 je jako jízda po valše :))))))) a ta přistávací plocha za tim vyškovem, je děsně tajný letiště pro případ napadení, jel jsem tam tudy zabezpečovat nějakou akci na Plumlov a velitel si málem blahem ustřík do textilu, když mi to vysvětloval :)))))

tajny a ty to tady rikas :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...