Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

všechno

EDIT: po přečtení následujícího příspěvku se musím opravit, že kromě Evy a Vaška poslouchám všechno.

[upravil dne 11/4/2007 Trundik]

Ja posloucham predevsim Evu a Vaska! Taci umelci nesmi chybet v me sbirce.. :D:D:D:D:D

Posloucham spis radio, bo CD uz mam vsechny oposlouchane, jinat spise trance + sem tam metallicu a velmi vyjimecne kabaty.

Odesláno

Po Praze téměř výhradně Radio Olympic, jinak Radiožurnál, a na CD Vodňnanský, Skoumal, Suchý, Šlitr a jiný vykopávky a taky orig. starý americký country - 40. léta., swing, hot´n crazy dance music.

Guest Ludweek
Odesláno

R1 91.9 jinak pritelkyni protoze jinde si tak dobre nepopovidame :D a kdyz dojsou temata tak poslouchame prave to co jsem stihl "nakoupit" :) v posledni dobe opet vede acid jazz, nu-jazz, jazz, funk

Odesláno

Pokud radio, tak Evropa2 (predevsim rano .. udivuje me, ze Mares/Hezucky dokazou bejt ultravtipny i po 7 letech kazdodenniho zvaneni) ...

Pokud CD, tak vsechno mozny.. (Pink Floyd, Kiss, Jamiroquai, Dire Straits, Knopfler, Nickelback, Morcheeba, Air, Simon Phillips, Collins, Toto a hromada dalsich)

Pokud navigace, tak Miroslav nebo John Cleese podle nalady..

Ve zkratce Evropa 2 - vsehochut - Miroslav :D

Odesláno

Pokud poslouchám rádio tak BEAT nebo Rockzone. A když CD tak tam láduju KISS, Scorpions, Želejnou pannu, metlu, kabáty, dragonforce nebo avantasiu. Zkrátka vše co v žádym případě nezavání hip-hopem:D:D:D:D:D

Odesláno

Já za jízdy poslouchám svůj vlastní výběr DANCE music na CD RW který každý týden obnovuji. Rádia neposlouchám,protože nemám rád ty jejich žvásty a hlavně ty stupidní reklamy který mě dovádíjou k šílenství a taky žádný rádio nehraje to co se mi líbí. A pustit si rádio,tak první sloup v první zatáčce je můj!! Ty jejich cajdáky by mě uspali jak odvar z makovic 2 leté dítě... Takže jedině něco co má oktany...:P:P:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

no posledni dobou az na obcasne vyjimky (tj. kdyz jedu nahodou sam:) ) Vendulku a na pozadi 95.3FM nebo neco z metalu ci rocku :D

Odesláno

po Praze spíš rádio - vede E2. Ikdyž ty reklamy sou někdy fakt nesnesitelně často. Jinak mám v changeru pár CDček - to mi vydrží tak na půl roku :D (pustim to spíš vyjímečně) :super

Odesláno

Pokud to z reprákú nešumí a nechrastí, tak beru všechno krom dechovek a podobnejch věcí. Prostě musí v autě něco hrát, asi bych zešílel jet autem bez muziky. To bych pořád poslouchal motor a ostatní hluky, který auto vydává, a přemejšlel nad tím, co se asi zase na autí pos...:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Pokud to z reprákú nešumí a nechrastí, tak beru všechno krom dechovek a podobnejch věcí. Prostě musí v autě něco hrát, asi bych zešílel jet autem bez muziky. To bych pořád poslouchal motor a ostatní hluky, který auto vydává, a přemejšlel nad tím, co se asi zase na autí pos...:papa

Máš recht. Já bych v GL asi zešílel poslouchat místo muziky tu řechtačku která je nazývána motorem. Ovšem v Mi si radši poslechnu ten suprovej zvuk dvoulitra:D
Odesláno
Původně zaslal: Pechy

Francouzky hiphop a RnB. Z radii pak Vysocina, KISS a E2.

Máš fr. televizní kanál 'Zik? Suprová věc.

Jinak doporučuju Les Architekts - Le Plan.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...