f3Rd@ Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: Trundik všechno EDIT: po přečtení následujícího příspěvku se musím opravit, že kromě Evy a Vaška poslouchám všechno. [upravil dne 11/4/2007 Trundik] Ja posloucham predevsim Evu a Vaska! Taci umelci nesmi chybet v me sbirce.. :D:D:D:D Posloucham spis radio, bo CD uz mam vsechny oposlouchane, jinat spise trance + sem tam metallicu a velmi vyjimecne kabaty. Citovat
Bohouš Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 88,2 - 93,7 - 97,2 - 99,7 CDčka řev a ticho spolujezdce Citovat
Mila_S Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Po Praze téměř výhradně Radio Olympic, jinak Radiožurnál, a na CD Vodňnanský, Skoumal, Suchý, Šlitr a jiný vykopávky a taky orig. starý americký country - 40. léta., swing, hot´n crazy dance music. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 R1 91.9 jinak pritelkyni protoze jinde si tak dobre nepopovidame a kdyz dojsou temata tak poslouchame prave to co jsem stihl "nakoupit" v posledni dobe opet vede acid jazz, nu-jazz, jazz, funk Citovat
Escaper Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Kabat, Divokej Bill, Ska-P proste rokovejsi pecky na plny cec.. no proste nahlas :D:D Citovat
Vvitty Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 no posledni dobou az na obcasne vyjimky Vendulku a na pozadi 95.3FM nebo neco z metalu ci rocku Citovat
Pája Rybišár Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Asi nejvíc SKA(Ska-P,Skalariak,Tleskače,Polemiky,fastfoody)pak i treba Hustýho Vimpiho,Jimmy Čerta..pak Folk a country(Hpo-trop,Nedvedy,Wabi Daňek,atd) a občas i Karla Kryla..... Ale Ska jede naplny pecky....:P:papa Citovat
Guest DD Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Pokud radio, tak Evropa2 (predevsim rano .. udivuje me, ze Mares/Hezucky dokazou bejt ultravtipny i po 7 letech kazdodenniho zvaneni) ... Pokud CD, tak vsechno mozny.. (Pink Floyd, Kiss, Jamiroquai, Dire Straits, Knopfler, Nickelback, Morcheeba, Air, Simon Phillips, Collins, Toto a hromada dalsich) Pokud navigace, tak Miroslav nebo John Cleese podle nalady.. Ve zkratce Evropa 2 - vsehochut - Miroslav Citovat
Maverick Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Pokud poslouchám rádio tak BEAT nebo Rockzone. A když CD tak tam láduju KISS, Scorpions, Želejnou pannu, metlu, kabáty, dragonforce nebo avantasiu. Zkrátka vše co v žádym případě nezavání hip-hopem:D:D:D:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Já za jízdy poslouchám svůj vlastní výběr DANCE music na CD RW který každý týden obnovuji. Rádia neposlouchám,protože nemám rád ty jejich žvásty a hlavně ty stupidní reklamy který mě dovádíjou k šílenství a taky žádný rádio nehraje to co se mi líbí. A pustit si rádio,tak první sloup v první zatáčce je můj!! Ty jejich cajdáky by mě uspali jak odvar z makovic 2 leté dítě... Takže jedině něco co má oktany...:P:papa Citovat
Falken Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Když tady mluvíte o hudbě v autě, nemáte někdo nebo nevíte kde by se dalo stahnout něco jako tohle: http://elektronika.svet-nakupu.cz/elektro-mobily-pc/auto-hifi/cp-2019/testovaci-cd-do-auta/c-2493/ Citovat
Dundee Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Pokud jedu sám, tak je to jedině Beat a pokud s Mončou, tak po prvních tónech na Beatu najednou z neznámého důvodu poslouchám Bla(t)ník:mad: Citovat
Pechy Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Francouzky hiphop a RnB. Z radii pak Vysocina, KISS a E2. Citovat
Vvitty Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: Vvitty no posledni dobou az na obcasne vyjimky (tj. kdyz jedu nahodou sam:) ) Vendulku a na pozadi 95.3FM nebo neco z metalu ci rocku Citovat
navpoint Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 po Praze spíš rádio - vede E2. Ikdyž ty reklamy sou někdy fakt nesnesitelně často. Jinak mám v changeru pár CDček - to mi vydrží tak na půl roku (pustim to spíš vyjímečně) Citovat
Vopičí Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Pokud to z reprákú nešumí a nechrastí, tak beru všechno krom dechovek a podobnejch věcí. Prostě musí v autě něco hrát, asi bych zešílel jet autem bez muziky. To bych pořád poslouchal motor a ostatní hluky, který auto vydává, a přemejšlel nad tím, co se asi zase na autí pos... Citovat
Maverick Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: Vopičí Pokud to z reprákú nešumí a nechrastí, tak beru všechno krom dechovek a podobnejch věcí. Prostě musí v autě něco hrát, asi bych zešílel jet autem bez muziky. To bych pořád poslouchal motor a ostatní hluky, který auto vydává, a přemejšlel nad tím, co se asi zase na autí pos... Máš recht. Já bych v GL asi zešílel poslouchat místo muziky tu řechtačku která je nazývána motorem. Ovšem v Mi si radši poslechnu ten suprovej zvuk dvoulitra:D Citovat
Pata Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Blizzard: jsi muj clovek Armin, PvD a Tiësto, ted i Michael C, atd Citovat
Fusion Odesláno 12. duben 2007 Odesláno 12. duben 2007 Původně zaslal: Pechy Francouzky hiphop a RnB. Z radii pak Vysocina, KISS a E2. Máš fr. televizní kanál 'Zik? Suprová věc. Jinak doporučuju Les Architekts - Le Plan. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.