Autoškolič Dodo Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Kamarádi a přátelé. Mám na Vás velkou prosbu... Hledám cca na měsíc a to červenec, nebo přelom srpen - září podnájem v Praze. Je to pro moji přítelkyni. Kdyby jste někdo o něčem věděli, tak prosím napište U2U zprávičku. Vřelé díky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 a já ti pošlu tu svoji.Taková výměna manželek bez kamer...:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Pokud by se Tvá přítulka nebála občasného baby-sittingu, možná bychom místo i mohli poskytnout Citovat
Péťa Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: Medvěd Pokud by se Tvá přítulka nebála občasného baby-sittingu, možná bychom místo i mohli poskytnout Dodo, POZOR !!! To může být nakažlivé a přítomnost mimina může vyvolat u přítelkyně nečekané tužby :D:D Citovat
aka Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Peta: ja ti nevim, zatim jsem v tom vzdy videla jen antikoncepcbni dusledky.... Citovat
Kurt Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: aka Peta: ja ti nevim, zatim jsem v tom vzdy videla jen antikoncepcbni dusledky.... Kdepak, to zalezi na pohledu one damy - u nekterych to muze mit dusledky silne koncepcni. Citovat
Péťa Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: aka Peta: ja ti nevim, zatim jsem v tom vzdy videla jen antikoncepcbni dusledky.... Ja taky rikam, ze cizi deti jsou nejlepsi antikoncepce. Ale nejsem \"pritelkyne\" U zenskych (po dosazeni urciteho veku) to funguje jinak Citovat
aka Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 tak to jsem ten vek budto zatim nedosahla a nebo jsem chlap:D:D Citovat
Kurt Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: aka tak to jsem ten vek budto zatim nedosahla a nebo jsem chlap:D:D Nebo obojí. Citovat
Péťa Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: aka tak to jsem ten vek budto zatim nedosahla a nebo jsem chlap:D:D Znas Kurta Nenech se zbytecne vyhecovat. Proste jsi jeste \"nevyrostla\" Citovat
Kurt Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 Původně zaslal: aka asi si na to hodim anketku:aut No já jsem na tu třetí variantu (ano, variantu - alternativy jsou jen dvě, variant může být tři a více) upozornil právě proto, aby se neozval náš \"anketní mág\" a nenapsal, že chybí možnost \"C\" a nemá tedy jak hlasovat. Citovat
aka Odesláno 26. březen 2007 Odesláno 26. březen 2007 jak tak an to koukam, zadna anketa nebude a ja se prohlasim za malou holcicku a uz jen budu hledat svedky, co to dosvedci(protoze sem ja uz si bez svedku nic napsat netroufam) Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. březen 2007 Autor Odesláno 27. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Že by mužatka ???:myslim:D:D:D:D:D A co kdyby to byla Herma Froditová????? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. březen 2007 Autor Odesláno 27. březen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr a já ti pošlu tu svoji.Taková výměna manželek bez kamer...:D:D Jsi drsnýýýýýýýýýýýýýý. Neylob se, neberu. Nechci utazit, jsi hodný, nabídky si vážím, ale......... Ty jo. Ta tvoje asi nechodí na fórum P-C, že? Jinak by jsi byl už naloženej v sudu a válel se někde na dně přehrady....... [upravil dne 27/3/07 Autoškolič Dodo] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. březen 2007 Autor Odesláno 27. březen 2007 Původně zaslal: Medvěd Pokud by se Tvá přítulka nebála občasného baby-sittingu, možná bychom místo i mohli poskytnout Medvěde, moc díky.... Myslím, že to vyjde. Citovat
Gotrek Odesláno 27. březen 2007 Odesláno 27. březen 2007 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Medvěd Pokud by se Tvá přítulka nebála občasného baby-sittingu, možná bychom místo i mohli poskytnout Dodo, POZOR !!! To může být nakažlivé a přítomnost mimina může vyvolat u přítelkyně nečekané tužby :D:D Jj, aby se Přítelkyně 4.0 nechtěla upgradovat na Manželka 1.0 sorry za Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.