Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, rád by som sa poradil. Idem kupovať nové stierače. Aký typ by ste mi odporučili na P406 nový model? Uvažujem o Bosh Twin, Bosh AeroTwin, Valeo Silencio a Valeo X-TRM. Alebo poznáte niečo lepšie? Aký rozmer mám pýtať?

Dik

Odesláno

mám na autě cca rok (zhruba 30tis. km) Bosch Aero Twin a nemám vůči nim křivého slova..až teprve teď tak nějak poslední měsíc po zimě se začíná projevovat jejich stáří a pokud není sklo dost mokré, tak začínají trochu vrzat a dělat šmouhy..ale to je stav, do kterého se mi běžné stěrače dostali cca po 3 měsících

Odesláno

Měl jsem Valeo X-TRM a než se zalíbily nějakýmu pobertovi, byl jsem docela spokojenej. Protože ale auto parkuju na ulici, usoudil jsem, že nebudu financovat čórkaře lehce zcizitelným zbožím a zakoupil jsem zcela obyčejné stěrače - pozitivum: Mám je tam stále

Odesláno

zdar, mám Valeo X-treme (lištové) stírají perfektně a hlavně je nevidím před sklem. Jsou dražší- v auto Kelly 740 za jeden, ale vyplatí se. Rozměry jsou 600 a 550 mm.

Odesláno

Ahoj, ja by som už tie drahé veľmi nekupoval odkedy mi odišli Valeo na dobro.

Nakoľko mám už veľa skúseností s lacnými typmi prepracoval som sa k jednému výrobcomi za veľmi dobrú cenu cca 90SK - 100SK za 1 kus.

Za boha si neviem spomenúť na výrobcu.

Je to šedo - slabomodrá krabička od nemeckého výrobcu. Mám ich už rok a zatiaľ šlapú na 100percent. Skúsim tú krabičku niekde vyfotiť a pošlem foto. :papa

Odesláno

u ridice valeo, u spolujezdce nejake poloznackovy sterac (cena 150 korun), ten poloznakovy stira lip nez to valeo (nebo to okno je tam mokrejsi :))

Odesláno

sháněl jsem ty aero tviny (bezraminkove) ale na P 406 nedelaji ,podle vsech jejich katalogu a i u Valea jsem nepochodil,měli jen delku ke spolujezdci ,k řidiči nee,je to už pulroku co jsem je shaněl tak se ledacos mohlo změnit .každopadně jsem aspon z legrace koupil nějaké bezraminkove sterace myslim že jsou z polska , cena 275,- za jeden a už je mam pul roku a jsou furt good.přežily i letošní zimu :D:D:D:D:D:D

Odesláno

no umě naštěsti nebo spiš na neštěsti jde sundat stěrač až když odmontuji cele rameno.nevim jak to ale vzhledem k tem lištam jen dobře,jo a unas se nekradou stěrače, u nas už několik tydnu nějaky hajzl odlupuje z kol závaží na vyvaženi kol, a ve velkem .už se na něj chystá domobrana:roker

Odesláno

Tak pánové.

Moje rada je, koupit originál u Peugeot (přední stojej 1100Kč oba) a jsou naprosto super.

Moje skušenost je: neznačkove asi měsíc a vržou, další tři měsíce a trhajse

Odesláno

Hmm, jenže ty originaly jak řikaš, seženeš o polovinu laciněji akorat na nich bude napsáno valeo nebo bosch popř. chmpion. Peugeot je určitě nevyrábí.

Odesláno

Mám taky na autě Bosch Aero Twin už rok a najeto 45 tis km, po této době začíná u řidiče vrzat a už moc dobře nestírá, ale myslím, že je to slušný výkon ;)

Zkusím teď ty Valea

Odesláno

mam valea s ramienkami ale mozno ked tieto skocia svoju zivotnost tak kupim valea(ale len valea)bez ramienok, zatial som velmi spokojny mal som aj pred tym valea a tiez spokojnost, jedine co by som uz urcite nikdy ale nikdy nebral tak to su bosch stierace(aspon min.tie bez ramienok)kamarati to maju a len na to nadavaju, dost vela ludi mi hovorilo ze su to zle stierace a ked som sa im pozrel na znacku tak vzdy len bosch, na valeo som este nepocul staznost :super:papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: kenny456

Zdravim, taky uvazuji o koupi novych steracu a nasel jsem tyto: Valeo Compact 60+55

Mate s nimi nekdo zkusenosti? jak dlouho mi asi tak vydrzi a ta cena je prijatelna?

Valea jsem používal již na předešlém autě, teď mám tyhle samý na 406, jsou super, stírají dobře. A co se týče výdrže tak nevim, na Shade byli 2 roky pak jsem ji prodal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...