Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Noční můra

Ferin007

Recommended Posts

Tak sem se neska v 7 ráno vzbudil zpocenej hrůzou. Na chatě mi důkladně očesali novýho pežotka 307 SW, eště sem ho ani nestihl pojistit!!! :grr

Naštěstí sem si po chvilce uvědomil, že to byl jen sen, ale pořádně živej! Ale zabrat sem pak už měl problém. Doufám, že mě to nepotká v reálu. :bojim

A co vy, noční můry a autíčka?? :roker

se mi v lete v noci zdalo o nejakejch hajzlicih jak mi obchazej auto a chvalej kola a jeden z nich rikal ze by sly dobre zpenezit... v tu ranu jsem se probudil ale rozhovor kterej jsem slysel ve snu jaksi pokracoval. sel jsem k oknu a voni tam byli doopravdy.

Druhej den jsem zakoupil pojistny srouby. :D:roker

Původně zaslal: Blizzard

se mi v lete v noci zdalo o nejakejch hajzlicih jak mi obchazej auto a chvalej kola a jeden z nich rikal ze by sly dobre zpenezit... v tu ranu jsem se probudil ale rozhovor kterej jsem slysel ve snu jaksi pokracoval. sel jsem k oknu a voni tam byli doopravdy.

:D:D:potlesk:potlesk:D:D

Původně zaslal: Blizzard

tak to je mazec.. :D :D

He, mě se taky zdál šilenej sen. Ten večer jsem neměl autíčko zaparkovaný hned pod okny takže jsem byl z toho hodně nervózní a v noci se mi zdál sen, že mi někdo ukradl kola, vybrakoval interiér a pak auto ještě zapálil... No děs!!!! Vzbudil jsem se úplně vynervovanej a hned jsem běžel autíčko zkontrolovat zda je v pořádku... Naštěstí to byl jen sen, ale pak už jsem neusnul.

Je vidět, že mi hodně přirostlo k srdci...

Ja mel nocni mury dnes.

Nejdriv ze me honil nejakej krizenec nosorozce a berana a porad do me trkal a chtel me zabit, kdyz jsem mu dal pesti, tak jsem si malem zlomil ruku (nedivil bych se, kdybych ze spani prastil rukou do zdi). Pak se mi zdalo o sileny benzince, kde meli pekny **** naftu a pooooradne predrazenou. Pak ze kamos je superman a ja jen spiderman a on mi uletel... Pak neco nehezkeho o me byvalce. A nazaver to, ze pritelkyne je vdana a me ma jen jako zaskok..

No fuj! Dnes se mi asi nezdal jediny schopny sen... Ani se nedivim, ze jsem od 5 vzhuru a nemuzu usnout!!!

Vcera jsem tez nespal uz 2 hodiny pred tim, nez jsem mel vstavat, ale to jsem mel jen jednu nocni muru a ne 5 jako dnes. Jestli se tento tyden poradne vyspim, tak to bude asi zazrak.. :bojim

JJ, teď byl něják úplněk, co? Se nedivím :D

To mě se zdá občas jen o tom, že mě čeká maturita, a že bych se měl konečně už začít učit ... Nakonec to vždycky dopadne tak, že všechny profesory f***ju a říkám jim, že už jí mám :D

Wůbec na mě ta škola nezanechala následky:aut

Jinak jsem dost specifickej mluvením ze spaní a kolikrát mi \"přítulkyně\" ráno říká, že jsem jí v noci pěkně seřval. Ze začátku mi nechtěla věřit, že za to nemůžu, že to je ze spaní ... Když jí to pak potvrdili i moji rodiče, že jsem občas náměsíčnej a chodím po bytě a nadávám, tak už to neřeší...

Takže kam se hrabou noční můry :D

[upravil dne 7.12.06 MJSytic]

Původně zaslal: KoudaK

MJSytic: Já zas ze spaní strašně kecám a nejhorší na tom je,že jsem i odpovídal ex na otázky... :grr

Woe, tak to je nebezpečný :o

\"Máš milenku?\"

\"Ccc, kdyby jenom jednu ...\" :D