Ferin007 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Tak sem se neska v 7 ráno vzbudil zpocenej hrůzou. Na chatě mi důkladně očesali novýho pežotka 307 SW, eště sem ho ani nestihl pojistit!!! Naštěstí sem si po chvilce uvědomil, že to byl jen sen, ale pořádně živej! Ale zabrat sem pak už měl problém. Doufám, že mě to nepotká v reálu. A co vy, noční můry a autíčka?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Mně se sny nezdají, takže v klidu... *Samozřejmě je to lékařsky nesmysl... sny se zdají každému, ale prostě si je nepamatuju* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Chlapci, nestražte takle po ránu!!!!!!!!!!!!!!!! :(:roker:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 se mi v lete v noci zdalo o nejakejch hajzlicih jak mi obchazej auto a chvalej kola a jeden z nich rikal ze by sly dobre zpenezit... v tu ranu jsem se probudil ale rozhovor kterej jsem slysel ve snu jaksi pokracoval. sel jsem k oknu a voni tam byli doopravdy. Druhej den jsem zakoupil pojistny srouby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Původně zaslal: Blizzard se mi v lete v noci zdalo o nejakejch hajzlicih jak mi obchazej auto a chvalej kola a jeden z nich rikal ze by sly dobre zpenezit... v tu ranu jsem se probudil ale rozhovor kterej jsem slysel ve snu jaksi pokracoval. sel jsem k oknu a voni tam byli doopravdy. Druhej den jsem zakoupil pojistny srouby. :D:potlesk:potlesk:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Původně zaslal: Blizzard se mi v lete v noci zdalo o nejakejch hajzlicih jak mi obchazej auto a chvalej kola a jeden z nich rikal ze by sly dobre zpenezit... v tu ranu jsem se probudil ale rozhovor kterej jsem slysel ve snu jaksi pokracoval. sel jsem k oknu a voni tam byli doopravdy. Druhej den jsem zakoupil pojistny srouby. tak to je mazec.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Mně se letos v létě taky zdál sen,že jedu v zimě po neudržovaný silnici,nalevo skály,napravo prudký sráz a já na mých letňáčích... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 He, mě se taky zdál šilenej sen. Ten večer jsem neměl autíčko zaparkovaný hned pod okny takže jsem byl z toho hodně nervózní a v noci se mi zdál sen, že mi někdo ukradl kola, vybrakoval interiér a pak auto ještě zapálil... No děs!!!! Vzbudil jsem se úplně vynervovanej a hned jsem běžel autíčko zkontrolovat zda je v pořádku... Naštěstí to byl jen sen, ale pak už jsem neusnul. Je vidět, že mi hodně přirostlo k srdci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Mě se zdá téměř každou noc, jak Pežotek spokojeně oddychuje v garáži a koketuje s vedle zaparkovanou Mazdičkou :D PS: Kecám, jsem na tom stejně, jako Gotrek. Prostě skleróza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f3Rd@ Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Ja mel nocni mury dnes. Nejdriv ze me honil nejakej krizenec nosorozce a berana a porad do me trkal a chtel me zabit, kdyz jsem mu dal pesti, tak jsem si malem zlomil ruku (nedivil bych se, kdybych ze spani prastil rukou do zdi). Pak se mi zdalo o sileny benzince, kde meli pekny **** naftu a pooooradne predrazenou. Pak ze kamos je superman a ja jen spiderman a on mi uletel... Pak neco nehezkeho o me byvalce. A nazaver to, ze pritelkyne je vdana a me ma jen jako zaskok.. No fuj! Dnes se mi asi nezdal jediny schopny sen... Ani se nedivim, ze jsem od 5 vzhuru a nemuzu usnout!!! Vcera jsem tez nespal uz 2 hodiny pred tim, nez jsem mel vstavat, ale to jsem mel jen jednu nocni muru a ne 5 jako dnes. Jestli se tento tyden poradne vyspim, tak to bude asi zazrak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Taky mám tu a tam zlej sen,že se děje něco s mým Pížem,pač od té doby co garáž slouží jako sklad materiálu,tak spinká venku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 JJ, teď byl něják úplněk, co? Se nedivím To mě se zdá občas jen o tom, že mě čeká maturita, a že bych se měl konečně už začít učit ... Nakonec to vždycky dopadne tak, že všechny profesory f***ju a říkám jim, že už jí mám Wůbec na mě ta škola nezanechala následky:aut Jinak jsem dost specifickej mluvením ze spaní a kolikrát mi \"přítulkyně\" ráno říká, že jsem jí v noci pěkně seřval. Ze začátku mi nechtěla věřit, že za to nemůžu, že to je ze spaní ... Když jí to pak potvrdili i moji rodiče, že jsem občas náměsíčnej a chodím po bytě a nadávám, tak už to neřeší... Takže kam se hrabou noční můry [upravil dne 7.12.06 MJSytic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berger Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 No, asi je za tym spln mesiaca - ja som mal tiez moru - vratil som sa o odparkovanemu autu a ono bolo zhorene. Aj som tomu vo sne veril, lebo 307my dobre horia :cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 MJSytic: Já zas ze spaní strašně kecám a nejhorší na tom je,že jsem i odpovídal ex na otázky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: KoudaK MJSytic: Já zas ze spaní strašně kecám a nejhorší na tom je,že jsem i odpovídal ex na otázky... Woe, tak to je nebezpečný \"Máš milenku?\" \"Ccc, kdyby jenom jednu ...\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts