Jump to content
  • Current Donation Goals

Olej do motoru

Michal.B

Recommended Posts

Do 406 leju (teda leju - dal jsem to nalejt Vašendům, tak snad ho tam dali:D)Total Quarz 9000 5W40 a \"péčko\" přede, jako číča :)

Mladý jsme dali do 106 Total Quarz 7000 10W40 a ten mini motůrek není skoro slyšet. (No ale za to ty zimní pneu:roll...)

Jo a kupoval jsem to zde http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=558

[upravil dne 29.11.06 MJSytic]

Původně zaslal: Michal.B

Tak jsem se tet dival na netu kolik by stal ten TOTAL QUARTZ 9000 5W40 a litr by stal 294kč.Myslíš že je to dobra cena?

To je docela dost. Já kupoval před dvěma měsíci 5l + olejový filtr Bosh za 1200,-.

• 1 year later...

Mám ho a zkušenost je,že maže. Líbí se mi názory,jak někdo vymění olej za jiný a motor najednou není slyšet,má o 50 koní víc a skoro

nežere :roll:roll:roll:D

Mám na něm 9000 a za pár budu měnit--jezdím denně po městě do práce--měním co 10 000.

[upravil dne 20/10/08 ozzy1956]

Zdravím pánové (popřípadě dámy)!

Předem bych rád aby mi nikdo nenadával, nejsem odborník v olejích ani autech. Mam 406 2,2HDI. Čeká mě výměna oleje, vyznávám kratší interval ale většinou se k tomu dostanu kolem 12 tis. Jezdim tak napůl město, napůl dálnice a občas jí rád šlápnu za krk abych probral běžně spící koně...ale nic extra nejsem závodník. Kupuju co můžu přes známého a taky se ho ptám...doporučil mi tam nalýt Castrol EDGE. Že je to výborný olej, to asi jo i podle ceny (teda snad) ale má spec 5-30. Mam tam tedka 5-40 a tak mi to pak začlo vrtat hlavou...ale i po opakovanym dotazu (i známej se ptal odborníků) mi ho do toho doporučil a tak ho tam naleju. Zajímá mě co vy na to. Děkuju za názory

P.S. Rád bych názory těch co tomu rozumí.

Zdar a sílu! :-)

Původně zaslal: Volfino

Zdravím pánové (popřípadě dámy)!

Předem bych rád aby mi nikdo nenadával, nejsem odborník v olejích ani autech. Mam 406 2,2HDI. Čeká mě výměna oleje, vyznávám kratší interval ale většinou se k tomu dostanu kolem 12 tis. Jezdim tak napůl město, napůl dálnice a občas jí rád šlápnu za krk abych probral běžně spící koně...ale nic extra nejsem závodník. Kupuju co můžu přes známého a taky se ho ptám...doporučil mi tam nalýt Castrol EDGE. Že je to výborný olej, to asi jo i podle ceny (teda snad) ale má spec 5-30. Mam tam tedka 5-40 a tak mi to pak začlo vrtat hlavou...ale i po opakovanym dotazu (i známej se ptal odborníků) mi ho do toho doporučil a tak ho tam naleju. Zajímá mě co vy na to. Děkuju za názory

P.S. Rád bych názory těch co tomu rozumí.

Zdar a sílu! :-)

Synovec ho má už tretí krát v AUDI A6 2,5 TDI a je spokojný.