Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

V Týnu nad Vltavou jsme byli před 10 lety se synem v podzemních chodbách. Je to tedy pro lidi menšího vzrůstu a menšího objemu, jinak hrozí uvíznutí. :D Je na co vzpomínat. :super :papa

P1070895.JPG

P1070916.JPG

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

@Pepito

když vidím ty fotky, tak se hrůzou otřepu a zpotím🙊--tam bych dnes nevlez ani za pytel dukátů, přitom když mi bylo kolem 30, měl jsem možnost sfárat na pěti ostravských šachtách kilometr pod zem a nic to se mnou nedělalo :papa

Odesláno (upraveno)

Pepito - pokud nemáš problém s podzemím (dopobručuju Znojmo - některou z náročnějších tras), pak bys určitě dal i návštěvu dolů. Byli jsme s Pavlem ondyno v Ostravě a stálo to za to. 

Úplně nejlepší zážitek byl Solný důl Wieliczka, ale to je v Polsku 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Medvěde, jak už jsem psal, do dolu by mě nikdo nedostal. :bojim

Ale ten Solný důl může být zajímavý, už jsem o něm slyšel. :super

Třeba jeskyně mi vůbec nevadí, není to tak hluboko. :D

O znojemském podzemní jsem neslyšel, díky za tipy. Jen nevím jestli by se mnou Kuba ještě chtěl jet, už se mu moc nechce jezdit s tatínkem. Na Zoo Chleby jsem ho dlouho ukecával. :myslim :papa

Odesláno

@sitler máš pravdu, že je u nás pouť. Ta je vždy na Víta (15.6.), takže pouť je tento týden. Ano, na Vltavě se konal nějaký závod lodí. Škoda, že si se neozval, mohli jsme popovídat (komorně-pracovní minisraz P-C).

@Pepito v pozemních chodbách jsem nebyl. Jsem vyššího vzrůstu a nechci riskovat uvíznutí.

Odesláno

@OK406 byl jsem tam s kamarady na motorkach, tak jsem vubec nezjistoval, zda tu nekdo tam odtud vubec je :)  Byli jsme okouknout nejake body v okoli, jako Putim a Svejka, Sudomer, Temelin :D a v Tyne jsme zacinali a koncili

Odesláno

@Pepito Ten tvůj syn má neskutečně kvalitní výraz Nasranosti 🤣🤣🤣 I v ZOO z něho dobrá nálada úplně stříkala. Je to pro mě vážná konkurence, myslel jsem, že jsem v tom přeborník 🤣🤭

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Jo, já bych asi jel také , to víš - auta mojí generace  🙂    A Kůstka by byla asi akorát otrávená , takže sám samotinký . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
  • O 4 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Dotaz na Brňáky.

Potřebuji se dostat na Náměstí Svobody v Brně. Jedeme autem, ale jelikož se jedná o centrum města, tak bych nejraději někde auto nechal na parkingu a jel šalinou\busem.

Tip na parkoviště?

Díky

Odesláno (upraveno)

Hodil bych to do Vankovky. Je to v dochazkovy vzdalenosti. (teda pokud ti nevadi otviracka)

Variantne, ve Spalicku, ale je to drazsi. 

Upraveno uživatelem sitler
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Ta Vaňkovka by šla. Zítra okolo 10.30h bychom tam měli být.

Bývá to v tento čas (všední den) tak nějak v pohodě volné?

Ty jo, vesničan do velkoměsta...uff :D

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

@vagi nemaž se s tím a atřihni to přímo na náměstí 🤣🤣

Popřípadě parkoviště u nádraží. Tam je docela slušný příjezd a pěšky na nám.Svobody to není daleko

Návštěvník
Odesláno

@Petr 3008střihnout to na vesničana? :D 

@sitlerkoukám na mapy a Vaňkovka, Zvonarka i parkoviště u nádraží...vše je kousek od sebe, kdyby někde nebyl flek.

Všem díky za rady :super

Pokud se zítra neozvu...bloudím po Brně :D

Guest Petr 3008
Odesláno

@vagi 🤣

když zabloudíš, volej, pojedem tě hledat a v Brně to roztočíme 🤣. A ne že zase cestou přehřeješ olej 🤣.

Já jedu něco pro kapotu na Fel. do Plzně, budu taky hledat 😆

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...