Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.4 nebo 1.6

Guest Tomajdo

Recommended Posts

Guest Tomajdo

Zdárek :papa Uvažuji o koupi Peugeota 306 a potřeboval bych pár rad a zkušeností.První moje dilema je jak se rozhodnout mezi motory 1.4 a 1.6..Nejsem žádný závodník ale rád bych aby to aspoň trochu jelo a mělo to optimální spotřebu.Dále bych se rád zeptal na nejčastější závady a jejich cennové řešení, tím pádem i shruba cenu náhradních dílů.Budu rád za všechny vaše rady a názory...předem dík

Určitě 1,6, jel jsem asi ve třech 306 1,4kách a nic moc to nebylo a ve čtyřech lidech to je líný, pokud jedeš sám tak to jde. A 1,6tka má i menší spotřebu, teda papírově, jinak podle toho jak jezdíš, asi to bude tak nastejno u obou, ale to ti 306tkaři tady řeknou.;)

[upravil dne 25/10/06 Radek Hurvajz]

Mam 1.6ku a nic slabsiho fakt ve 306ce nebrat. Na nas bodovy system to jede dostatecne, ja kdybych kupoval znova 306ku tak uz koupim urco neco silnejsiho :D

spotreba: pohoda jizda tak kolem 7-7.5l(prevazne mesto) a kdyz ji davam tak cca ten litr vic. Tankuju na Shellu, na jinych(ne zrovna moc znackovych benzinkach sem mel spotrebuju o neco vetsi) takze uz nemenim ;)

Měl sem krátkou 1.4 r.v. 93 a byl to lenoušek. Teď mám 1.6tku ale v kombíku, takže to má nějaký to kilčo železa navíc a řek bych že je to na hraně. Ujíždět se s tim nedá, ale ject v pohodě. Takže určitě hlasuju pro 1.6. Ale i u ní určitě začneš zachvíli přemýšlet jak by asi uháněla 1.8 :myslim

Guest Tomajdo

Všem moc díky za rady...Myslím že 1,6 je jasná volba.Ještě bych se ale rád zeptal na co si dát při kupování bacha...A co je u 306ek poruchovýho...

Původně zaslal: Tomajdo

Všem moc díky za rady...Myslím že 1,6 je jasná volba.Ještě bych se ale rád zeptal na co si dát při kupování bacha...A co je u 306ek poruchovýho...

http://306.frikulin.com/ ..návody..jak si pořídit 306 pro radost..tam najdeš o 306kách to nejdůježitější..mě to teda při výběru a koupi dost pomohlo... :roker

• 2 weeks later...
  • 1 month later...