Přejít na obsah

Marvix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Marvix's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Marvix

    Konektor ostřikovače světel

    Motůrek ostřikovače světel je na opačné straně nádobky než ostřikovač skel (ten se nachází přímo pod podbehěm na straně zpolujezdce). Stačí povolit dva šrouby (hvězdičky) dole na podběhu a jeden vepředu na nárazníku, a pak by měl jít sundat plast který je ze spodu pod nádržkou. Když se koukneš mezi nádržku a nárazník měl by jsi tam vidět motorek ostřikování světel (vedou k němu hadice). Pořádně se k němu lze dostat asi jen po sundání nárazníku nebo demontáži nádržky. Rukou se ale zespoda ke konektoru dostaneš. Já jsem 306tku koupil už s nefunkčními ostřikovači světel, páč někdo odpojil právě tenhle konektor a já už to tak nechal.
  2. Marvix

    Demontáž zadní mlhovky Break

    Je to tak. Mám to uděláno stejně a mlhovka vesele svítí.
  3. Marvix

    nespíná sahara

    Tak nakonec sem zkontroloval pojistky ve skříňce v prostoru motoru a vše OK. Proměřil jsem jestli jde něco na relátka a i to se zdálo být OK. Pak pomohl kamarád co se vrtá v elektrice a řek, že napětí sice na relátkách je, ale je nějaký měký, což demonstroval připojením žárovky, která se ani nerozsvítila. Na pojistce vše OK a na relátku nikoli. Problém musel být tedy někde mezi. Slabinou se ukázal být konektor, který je zhruba vedle chladiče na straně řidiče. Stačilo jen natáhnout nový drát a překlenout tak onen nešťastný konektor a už zase vesele chladíme na obě sahary.
  4. Marvix

    nespíná sahara

    Tak sem vyzkoušel při zapnutém klíčku odpojit. Chvíli nic, pak cvaknutí a za pár sekund se rozběh větrák, ale jen ten u spolujezdce. Budu muset kouknout pod masku a budu moudřejší.
  5. Marvix

    nespíná sahara

    Díky za tip, kouknu na to. Jak se ti podařilo sundat masku? Jde to aniž by sem musel ty umělohmotný špunty urvat?
  6. Marvix

    nespíná sahara

    Tak už na mě taky došlo. Teplota se mi nikdy nedostala přes 90 a najednou koukám že si vesele leze přes 100. Mám 1.6 r.v. 98 kombi s klimou. Jak ty prokletý sahary vůbec fungujou? Zjistil sem že sahara sepne, ale až při nějakejch 110 a druhá je úplně mrtvá. Stejně tak při odpojení hnědýho konektoru na termostatu se rozběhne jen ta jedna. Tak nevim jestli mají běžet obě současně nebo jak by vůbec měli fungovat. Klimatizace nic neovlivní, možná proto že už je nějaký pátek prázdná. nějaké tipy pánové? Předem díky.
  7. Marvix

    jaký koupit skůtr?

    Sem koupil nedávno Leonardo, teda 125 a zatim spokojenost. To že spadá do kategorie maxiskutrů je znát. Poměrně těžkej a nemotornej. Jediný co mi na tom víc vadí je rychlost. 125tka dělá maximálku nějakejch 110km/h,ale to je řev, optimum je řek bych 80km/h. Jak to dneska nevalíš aspoň kilo, tak překážíš. Takže dneska bych šáhnul po 250.
  8. Marvix

    Jake radio do 306

    Tak to dej vědět jak si dopad s tim zapojením ovládaní pod volantem. Sem kdysi vzdal výměnu rádia jen kuli tomu. Přeci jenom sem si na tu malou páčku docela zvyk a když se mi líbilo rádio, nebyla na něj redukce a naopak. Jinak souhlas, na internetu jsou věci levnější, ale když je možnost koupit zboží v kamenym obchodě, tak nějakou tu korunu navíc rád osobně pustim. Ono přeci jenom ta možnost, že když se s tim něco stane a je možný to někomu omlátit o hlavu je k nezaplacení. Je sice dost slušnejch internetovejch obchodů, ale e-mail, papír nebo telefonát nemá takový účinek jako když se rozzuřený zákazní vřítí na prodejnu.
  9. No vidíš. To sem si ani neuvědomil (ty dveře). Vzhledem k tomu, že u řidiče už jsem přeletovával, tak to bude spíš tam. Přeci jenom tam je to víc namáhaný. Aspoň to popřípadě sfouknu i s nefunkčním reprákem.
  10. Nejde mi elektrické naklápění zrcátka u spolujezdce a to nahoru a dolů. Motůrek nevrčí. Zajímalo by mě obsluhuje-li jak vertikální tak horizontální natočení jeden motorek. Zatím sem do toho nelez. Jestli se s tímto neduhem už někdo setkal, kde hledat chybku? Nejlepší by pro mne bylo nějaký schéma zapojení. U mýho Peugeota zatim všechny elektrický chyby byly v překlesanejch drátech, ale tady ať se svazkem hejbu jak hejbu, tak se motorel nechytá.
  11. Tak je to tady. Můj Píža si řiká o výměnu kotoučů. Vzhledem k tomu, že se mi jednou zkroutily, tak došlo na stáčení, což bylo někdy koncem léta a už se zkroutili zase, tak nechci tohle už nikdy zažít. Může někdo doporučit osvědčené kotouče? Jinak se jedná pouze o přední kotouče. Mimochodem nevím jestli je to náhoda nebo důsledek, ale zkroucení kotoučů se začalo projevovat (volant při brždění zběsile kmitá) vždy když sem obul elektrony, takže jsem je nejdříve podezříval, ale po jejich kontrole a převážení problém přetrvával, takže by měli být v pořádku. Nechal sem stočit kotouče a vše OK. Teď obuju elektrony a za chvíli je to tu zas.
  12. Jakou barvu používáte? Sem loni volil nanesení štětku a všechno bylo OK. Celý léto se barva ani nehla. Minulý týden jsem na to hodil zase elektrony a ejhle. Brzdiče na kotoučích špinavý, ale OK. Sundám zadní a buben černej. Červená barva zčernala, ale zůstala držet. Jen místy se vytvořily puchýřky. Tak se na to chystám vlítnout znova, ale nerad bych to dělal za rok znova.
  13. Marvix

    Radio do 306tky

    A jak jste řešily připojení ovládání pod volantem?
  14. Marvix

    Peugeot 306 1.4 nebo 1.6

    Měl sem krátkou 1.4 r.v. 93 a byl to lenoušek. Teď mám 1.6tku ale v kombíku, takže to má nějaký to kilčo železa navíc a řek bych že je to na hraně. Ujíždět se s tim nedá, ale ject v pohodě. Takže určitě hlasuju pro 1.6. Ale i u ní určitě začneš zachvíli přemýšlet jak by asi uháněla 1.8
  15. Marvix

    zadní náprava

    A co třeba tohle: http://www.peugeot-napravy.wz.cz/ někdo už tu tuhle firmičku párkrá chválil.
×
×
  • Vytvořit...