Tommy306 Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 nejspíš ne:(..v pátek jedu do Prahy a budu se vracet v noci na sobotu, takže v sobotu se mi nikam chtít nebude a navíc z Olomouce to mám teď 2x tak daleko, jak z Přerova..navíc před zimou stejně ještě chci měnit olej, nemrzku, brzdovku a musím přezout, takže si prohlídku zbývajících věcí udělám sám u servisáka až se to bude dělat;) Citovat
Guest Dragon Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Proč se divíte - taky si potřebujou vydělat:D:D Nám je to prd platný ,protože si to zkontrolujem sami, co ale třeba některý ženský co ani nevěděj kde to má motor:D:D pro ty je to dobrý ,aby svojeho autíka neoddělaly -např. pro nedostatek tekutin:papa Citovat
Jirkap Odesláno 9. listopad 2006 Odesláno 9. listopad 2006 Ták já jsem se tam byl podívat s autem... za cca 45 minut jsem byl hotov. Výsledek: teče přední tlumič a destičky vydrží maximálně 2000 km. Citovat
vector Odesláno 10. listopad 2006 Odesláno 10. listopad 2006 Původně zaslal: Tornado Peugeot opet nabizi prohlidku auta pred zimou za 299kc (jeste minuly rok stala 99kc). Akce trva od 16.10.-19.11.2006. Tak co, kolik z vas se tam za takovou cenu chysta? Více info TADY a TADY. Občas mi neni jasný, čim lidi přemejšlej, je to prohlídka, nikoli oprava, čili za 300 se vám podívaj na auto a co bude trochu v... budou navrhovat opravit za \"jejich\" prachy. Na to nepotřebujo servis, ale hever a dvacet minut času. Mimoto zákazníky, který si nechaj říct, co je v prdeli a pak si to pojedou spravit jinam nepotřebujou, kvůli nim to nedělaj a podle toho se na ně budou taky tvářit. Doufám, že se tu zas nyvyskytne plno nářků, jak maj plno a jak je to někde jen pro stélé zákazníky... jak to bylo za kilo a už chtej tři atd... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 ví někdo co obnáší ta prohlídka http://www.automarek.peugeot.cz/auto-marek/akcni-nabidka-sluzeb-peugeot/podzimni-prohlidka-za-299-kc-a-darek/ Citovat
vendelinek Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 prohlidnou ti to,reknou co. Je potreba vymenit,zaplatis 300 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 s tím počítám . . . ale co všechno prohlídnou? třeba to já neumím posoudit Citovat
celda1970 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Luxusně oživený vlákno...... :super :potlesk Citovat
P607Olda Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Co neposoudíš? Dobrá otázka. Teplotu mrznutí chladicí kapaliny (kolik a čeho jsi dolíval, to víš ty). Brzdy, kotouče, vůle. Ale to se obvykle dělá samozřejmě při výměně oleje. Případně vůle slyšíš. Hlavním cílem je dostat tam zákazníka jakkoli, pak už se něco najde... Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Je to vsude stejne, do lidlu te taky lakaj napr na autokompresor... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 (upraveno) třeba mi na "něco" přijdou na co ja nepoznám právě do chladící směsi jsem dolil destilku a bylo by potřeba to změřit-popřípadě vyměnit (nějaký měřák jsem měl-musím pohledat) Luxusně oživený vlákno...... :super :potlesk nechtěl jsem zakládat další vlákno,když tady jedno je Upraveno 4. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
JVT Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Ahoj Pežoťáci se zájmem jsem si přečetl vaše hodnocení jarních a podzimních servisních prohlídek u koncesionářů Peugeot. Nikdo a nic vás nenutí je absolvovat. Letitá zkušenost říká, že co je zadarmo nebo hodně levné se zneužívá. Klienti kteří si u nás zaplatili tuto prohlídku se ve velké většině na nutnou a zjištěnou opravu ani neobjednají slovy "zatím to jezdí tak co". Co na tyto akce říkají mechanici? Raději udělají spojku nebo něco obdobného než několik prohlídek. Vydělají si víc a auto klientovi opraví. Nemusí přesvědčovat majitele vraku, že se občas do auta musí něco investovat. Také jsem zaznamenal vaše hodnocení profesních schopností mechaniků. Naši mechanici absolvují předepsané a povinné školení. Ano i tak jsou jejich dovednosti rozdílné, ale ve které lidské činnosti nejsou. Pokud má někdo chuť pracovat u nás a ovládá mechanickou, diagnostickou, elektrickou a elektronickou práci bude vítán. Na plotě máme už rok požadavek na mechanika a stále se k nám nikdo nehrne. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 myslím, že je k tomu 5 litrů přípravku do ostřikovače zdarma, ale souhlasím s JVT--prohlídka není povinností pro člověka, který je v autech mimo to má za 300 smysl, ostatní, co autům rozumí, nemusí reagovat nejvíce se mi tady líbí hanění servisů a pak v inzerátu: servisováno v autoriz. servisu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 Ahoj Pežoťáci se zájmem jsem si přečetl vaše hodnocení jarních a podzimních servisních prohlídek u koncesionářů Peugeot. Nikdo a nic vás nenutí je absolvovat. Letitá zkušenost říká, že co je zadarmo nebo hodně levné se zneužívá. Klienti kteří si u nás zaplatili tuto prohlídku se ve velké většině na nutnou a zjištěnou opravu ani neobjednají slovy "zatím to jezdí tak co". Co na tyto akce říkají mechanici? Raději udělají spojku nebo něco obdobného než několik prohlídek. Vydělají si víc a auto klientovi opraví. Nemusí přesvědčovat majitele vraku, že se občas do auta musí něco investovat. Také jsem zaznamenal vaše hodnocení profesních schopností mechaniků. Naši mechanici absolvují předepsané a povinné školení. Ano i tak jsou jejich dovednosti rozdílné, ale ve které lidské činnosti nejsou. Pokud má někdo chuť pracovat u nás a ovládá mechanickou, diagnostickou, elektrickou a elektronickou práci bude vítán. Na plotě máme už rok požadavek na mechanika a stále se k nám nikdo nehrne. tak je nějaký seznam co se kontroluje ? díky za info Citovat
Péťa Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 http://www.vgroup.cz/?page=podzimni-prohlidka-peugeot - stačí? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. říjen 2015 Odesláno 4. říjen 2015 moc děkuji ,hledal jsem na peugeot.cz i automarek - Mladá Boleslav a tam jsem nenašel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.