Tornado Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Peugeot opet nabizi prohlidku auta pred zimou za 299kc (jeste minuly rok stala 99kc). Akce trva od 16.10.-19.11.2006. Tak co, kolik z vas se tam za takovou cenu chysta? Více info TADY a TADY. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Ani náhodou! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Jak to bylo za 99 tak se to jeste vyplatilo ale za tuhle cenu to nema smysl . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Na tuhle prohlidku uz me nikdo nedostane, prijde mi to jako vyhozeny penize. Moje zkusenost z posledni prohlidky byla, ze mi mechanik tvrdil, ze mam 2.1TD a kdyz jsem mu odporoval, tak ze me udelal blbce a rekl ze to pozna na prvni pohled, ze uz jich par videl! Pak mi tvrdil, ze mam prasklou hlavu, ze to nemohli nastartovat a ze se jim to podarilo az pres kabely a tak! Vsledek byl takovej, ze mam 1.9TD, hlava v poradku a baterka byla taky OK! A navic, co potrebuju vedet? Nemrznouci smes si zmerim sam, zarovky si taky zjistim sam, jestli mi to nekde mlati to vim taky a za tech 20minut oni vic stejne nezjistej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 No mylim že je to zbytečná věc páč každej z nás si prohlídne auto sám a moc dobře ví co potřebuje nebo nepotřebuje spravit A jak bylo rečeno odbornost mechniků v Peugeotu je neuvěřitelná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Me prijde, ze ty mechanici jsou asi dobry na vymenu oleje u novejch peugeotu a vse co se tyka garancni prohlidky, auta, na kterejch je doopravdy neco opravit, tak jezdej do jinejch servisu nez do autorizovanejch BTW: v zadnem pripade jsem se nechtel nikoho dotknout a prosim vsechny aby to nebrali osobne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Kveton: vyjímky sou taky, ale je jich jako šafránu Lidi který tomu nerozuměj nebo je to ani nezajímá tak by neměli v takovým servisu vůbec pracovat akorát kazej jméno značce Peugeot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: Marcel505 Ani náhodou! Myslím že u tvýho auta by ani nevěděli kde se co kontroluje, takový pamětníci tam asi nepracujou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 ve Fryštáku u Zlína to mají tento víkend zadara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: Tommy306 ve Fryštáku u Zlína to mají tento víkend zadara... No tak to jedině, bejt to zadara tak se tam jedu pobavit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybízek106 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 urcite nebudu nikomu davat jen tak 3 kila,aby se mi podival na stiratka a rekl mi,ze jsou spatny,kdyz na to koukam celej rok a skoro zadarmo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Myslím že jakákoliv STK tu prohlídku zvládne levněji a je to jistější, když už si to nechat kontrolovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: Tommy306 ve Fryštáku u Zlína to mají tento víkend zadara... No tak to jedině, bejt to zadara tak se tam jedu pobavit byl jsem tam na jaře a vůbec si nevšimli, že mám vymlácenou jednu tyčku stabilizátoru..a vzhledem k tomu, že už to tam teď mám o 20 km dál, tak na to kašlu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: Tommy306 ve Fryštáku u Zlína to mají tento víkend zadara... No tak to jedině, bejt to zadara tak se tam jedu pobavit byl jsem tam na jaře a vůbec si nevšimli, že mám vymlácenou jednu tyčku stabilizátoru..a vzhledem k tomu, že už to tam teď mám o 20 km dál, tak na to kašlu.. No jo máš recht to už nestojí ani za tu srandu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeny Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Hmm,chtěl jsem si tam event.zajet,ale podle vašich zkušeností se radši na auto mrknu se svým mechanikem a nebude to zdaleka tak drahý a hlavně to bude mít větší efekt!Dík a mějte se:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: Tornado Peugeot opet nabizi prohlidku auta pred zimou za 299kc (jeste minuly rok stala 99kc). Akce trva od 16.10.-19.11.2006. Tak co, kolik z vas se tam za takovou cenu chysta? , že vloni to už bylo za 299. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 taky tam nepojedu....to co tam zkontrolujou si můžu zkontrolovat doma a vim jak na tom sem.ale oni(servisáci)toho nakecaj aby si tam nechal co nejvíc peněz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: Tommy306 ve Fryštáku u Zlína to mají tento víkend zadara... To je kdy???????????????? Tomi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: Tommy306 ve Fryštáku u Zlína to mají tento víkend zadara... To je kdy???????????????? Tomi. bližší info tady [upravil dne 23/10/06 Tommy306] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Původně zaslal: Tommy306 byl jsem tam na jaře a vůbec si nevšimli, že mám vymlácenou jednu tyčku stabilizátoru..a vzhledem k tomu, že už to tam teď mám o 20 km dál, tak na to kašlu.. neprijedes? jsem mohli dat srazek ja asi pujdu, sak co, alespon zas po case uvidim jak vypada spodek auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts