Péťa Odesláno 6. květen Autor Odesláno 6. květen Další stěhování, na doporučení hotelu. Tak, aby jsme měli co největší komfort. Ale protože kupáka jsme dali na největší apartmán a před chvílí zrušil účast manželky a dcery, tak ještě nějaké úpravy pravděpodobně budou. Přesto nezoufejte, postel bude mít určitě každý ubytovaný Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen tvl 24 pokoj je fyzicky hned vedle 25A ? snad tam neni umakart..... Weri 605, Radek Hurvajz a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 6. květen Autor Odesláno 6. květen Já nechrápu, neboj Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen No špunty si vemte všichni v okolí do dvou pokojů od mého . . . Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen Odesláno 8. květen V 6. 5. 2026 at 22:19, Péťa napsal: Já nechrápu, neboj No minimálně ses (podobně jako já] nikdy chrápat neslyšel, viď? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 20. květen Autor Odesláno 20. květen Pro přehled sem dávám tabulku, jak je kdo ubytovaný. Na hotelu jsem slíbil, že budete znát svá čísla pokojů. Přesto bude vytištěná k dispozici, kdyby náhodou Rozpis ubytování.xlsx Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.