Pepito Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben (upraveno) Pořád si hraju a mám tady další výrobek. Eiffelova věž jako skládačka z 30ti dílů. Výška 63 cm a základna 18x18 cm. Cena pro klubáky prakticky za materiál 300,- Kč. Upraveno 21. duben uživatelem Pepito miroska, Péťa, Milan+ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben tu ajfelovku mi vem klido na sraz kdyz si vzpomenes Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben @Pe.Tr chceš ji vcelku, nebo si ji slozíš sám? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben @Pepito Jen mu jí rozlož, On si to rád postaví, vcelku by se ti stejně blbě vezla. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben (upraveno) @pavelu96 akorát že to není můj Pažout a ani v něm nejsem já. Ale je to skoro dokonalé, v pozadí je i nějaký hrad podobný Bouzovu. Upraveno 21. duben uživatelem Pepito Doplňující info miroska, pavelu96 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben (upraveno) Tak takhle už to sedí teda? Nebo ne Upraveno 21. duben uživatelem Radek Hurvajz Pepito, OK406 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben @Radek Hurvajz to je přesně ono, ještě ten hrad Bouzov tam dej Citovat
Pepito Odesláno 22. duben Autor Odesláno 22. duben @pavelu96 a @Radek Hurvajz tak už to mám i s Bouzovem. ozzy56, OK406, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 24. duben Autor Odesláno 24. duben @Pe.Tr vyrobeno a nachystáno. Kdo bude další? Komu na sraz povezu nějaký můj krásný výrobek? CC je sice malé, ale hóóódně se tam toho vejde. Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 14. květen Autor Odesláno 14. květen (upraveno) Pokud by někdo chtěl na zahradu nebo do truhlíku dřevěné bukové zápichové jmenovky na bylinky s vygravírovaným nápisem. Slouží k označení rostlinek v záhonech nebo květináčích, aby bylo snadné je rozpoznat. Délka cca 25 cm. Cena 10 Kč/ks. Upraveno 17. květen uživatelem Pepito Úprava textu Charlie 1, Veverka a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 21. květen Autor Odesláno 21. květen Ještě jsem stihnul vyrobit a sestavit Eifelovku kdyby byl někdo smutný a @Pe.Trovi ji záviděl. A ještě kdyby měl někdo zájem, tak mám jednu krásnou pokladničku Retro Rádio. Oba krásné výrobky vezu na sraz. Pe.Tr, Milan+ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 21. květen Autor Odesláno 21. květen Pět hodin čistého času. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno Čtvrtek v 14:12 Autor Odesláno Čtvrtek v 14:12 Něco do dílny pro sebe a něco pro známé, kteří bydlí na vesnici, mají svoje dvě kočky a dalších 15 cizích krmí a kupují jim konzervy, granule a vaří kuřata. Péťa, Milan+, Veverka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.